Viento Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 I tak śmierdzi znacznie mniej niż większość deironizerów.
Marcinesku Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Sztachnijcie się proszę VP Dragons Breath i wtedy Powiecie, że ADBL VL pachnie na prawdę przyjemnie.
Hub Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 659061 Jest aktualnie najlepszy pod względem cena/jakość i nie ma co poprawiać o ile nie ma promocji na CP IronX'a , który wtedy kosztuje tyle samo za 1L. sorki za OT.
cinek1 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Ja mam pytanie moj srodek vampir jak dawkuje na felgi to juz sam z siebie psika zabarwiony i nie wiem ile tego brudu tak naprawde rozpuscil czy czasmem sie tak z nim dzialo? Wydawalo mi sie ze powinien byc bezbarwny aplikujac a potem zmienial kolor chyba ze sie myle
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 [ref]cinek1[/ref], jak to leci juz zabarwiony? Skąd to wiesz? Vampire Liquide jest niebieski. Tobie z butelek leci kolor czerwony? Zaglądałeś do sidła butelki? Jaki kolor widzisz?
cinek1 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Mam w aucie jutro lukne no ja mam wrazenie ze mi psika czerwonym dam znac
huberts. Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Jak masz mocno zabrudzone klockowym pyłem felgi to on niemal od razu lądując na nich reaguje i przebarwia się. Może to powodować takie wrażenie o którym wspominasz Psiknij na jakąś czystą powieżchnię aby sprawdzić naturalny kolor.
cinek1 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Nie no bez przesady auto dbane regularnie az nadtto:))) zobacze sam kolor dam znac
Viento Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Bzdura. Barwienie na czerwono to wynik reakcji z metalami. Jak niby miałby zareagować w butelce??
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 [ref]cinek1[/ref], nie próbowałeś przypadkiem rozcieńczać liquida ze zwykłą wodą? jeśli tak zrobiłeś to preparat zareagował z metalami w niej zawartymi. to jedyne wytłumaczenie jakie nam przychodzi do głowy jeżeli preparat faktycznie zmienił kolor.
Mickul Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Bzdura. Barwienie na czerwono to wynik reakcji z metalami. Jak niby miałby zareagować w butelce?? Mi też ostatnio się zabarwił w butelce, która nigdy nie widziała wody ani żadnego innego środka... Mało tego, mam ostatnio 3 auto, na którym Vampire nie chce mi domyć brudu po nawet 4 aplikacjach... A wcześniej było idealnie. Kupiłem na próbę inny deironizator i zobaczymy czy po prostu mam takie szczęście do "felg" czy coś jest nie tak z samym produktem, który właśnie od kilku użyć jest zabarwiony w butelce.
hihol Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 659061 Jest aktualnie najlepszy pod względem cena/jakość i nie ma co poprawiać o ile nie ma promocji na CP IronX'a , który wtedy kosztuje tyle samo za 1L. sorki za OT. Vampire liquid 1L 40pln bez znizek CarPro ironX 1L 90pln bez znizek Musialbys miec ponad 50% rabat/promo zeby ceny sie zrownaly, jest to raczej malo prawdopodobne lub mieszasz produkty/pojemności.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 [ref=#663399]Mickul[/ref], w takim razie prosimy o kontakt na PW lub mail.
Gardor Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Wczoraj odebrałem paczkę z 5L Vampire Liquid i mam nadzieje że nie zawiodę się i że nie spotka mnie sytuacja jak kolegę wyżej że mu się zabarwił i nie chce domywać ;/
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 [ref]Gardor[/ref], proszę nie siać fermentu
Moderator krd Opublikowano 8 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 A może po prostu zabarwienie wyszło z reakcji ze sprężynką w atomizerze? U siebie coś takiego już przerobiłem kiedyś.
cinek1 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Nic nie dolewalem ADBL zobacze dzis ten kolor jesli jest w butelce czerwony to troche lipa
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 [ref]cinek1[/ref], to nie lipa tylko zgłaszasz nam sprawę i ją rozwiązujemy.
FG400 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Ja to bym się zastanowił czy przypadkiem jakiś sklep nie bawił się w chrzczenie...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 [ref]FG400[/ref], będziemy wyjaśniać sprawę.
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 A może po prostu zabarwienie wyszło z reakcji ze sprężynką w atomizerze? U siebie coś takiego już przerobiłem kiedyś. Miałem to samo z IronXem. Przelewałem go do przezroczystej butelki i do kompletu szedł standardowy atomizer od Megsa. Iron po kilku dniach robił się różowy
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 [ref=#00aa00]Eryczek[/ref], u nas do każdego produktu idzie ten sam atomizer wiec teoretycznie gydyby to była kwestia naszego atomizera to problem pojawiłby się u wszystkich (sprawdziłem dane do tej pory sprzedanych kilkanaście tysięcy v oraz vl). nie ma co rozmyślać (zbadamy i rozwiążemy sprawę z użytkownikami na pw) bo temat zostanie zaśmiecony postami.
Dawid_Bojarski Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Adbl, tylko duża część osób po użyciu wyciąga atomizer i go myje, a może jeśli ktoś zostawi go na dłuższy czas w butelce to wtedy zachodzi reakcja... Az pojde mój sprawdzić Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
cinek1 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Wlasnie moze byc jesli przelatuje przez atomizer to barwi ja nie wyciagalem i nie mylem atomizera
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 [ref]Dawid_Bojarski[/ref], sprawdź i daj znać. po rozmowie tel z [ref]cinek1[/ref], póki co mamy info, że produkt działa lala, teraz ma sprawdzić czy w środku jest zabarwiony. czekamy na pw od drugiej osoby i dalej wyjaśniamy temat.
Rekomendowane odpowiedzi