D@ViD Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2019 @asaledr no to koncentrat EXCEDE UWC 1:10 i problem zalatwiony
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Września 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 Bezdotykowo light będzie lepszym wyborem. Dłużej leży na feldze i lepiej rokuje bezdotykowo. Dodatkowo jest pozbawiony nieprzyjemnego zapachu podczas aplikacji.
MMCzysci Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 No nie wiem... moim zdaniem aromat Light nie jest jakiś wybitny Niemniej produkt bardzo skuteczny.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 @ADBL, czy można zmieszać Light z Liquidem ? Drażni mnie aplikacja Light’a. Ten Wasz atomizer nie wyrabia a mam chyba ze 3 butelki Lighta i tak stoi na półce
damiano2007 Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 @Strus ja tak robiłem w przypadku innego żelowego deirona, co bardzo długo dzialal. Rozmieszane go z płynnym przyspieszyło działania i ulatwilo aplikacjikacje. Tylko należy pamiętać przez użyciem żeby wstrząsnąć.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 26 Września 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Nie polecamy takiego rozwiązania. Atomizer typu HD powinien dać dużo lepsze rozpylenie lighta.
Strus Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Dlaczego nie polecacie ? Jakie przewidujecie skutki uboczne ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 30 Września 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 Bo są to produkty oparte o zupełnie inne składniki bazowe. Ich wymieszanie raczej nie da efektu którego poszukuje użytkownik.
ZANDAR Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 Panowie nie dołączacie teraz do ADBL Vampire Liguid atomizera? Czy to po prostu sprzedawca wcisnął mi kit? Chociaż z tego co czytam komentarze nie tylko ja nie otrzymałem
Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Maja 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 Do vampire liquid atomizer obowiązkowy.
ZANDAR Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2020 Ok czyli sprzedawca robi ludzi w konia Dzięki za informację, sprawę zgłosiłem do sprzedawcy.
Rafal9304 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zamówiłem Vampire Liquid 5L ten "nowy". Przyszedł mi taki jak na zdjęciach niżej. Napis "New Formula" jest naklejką i wydawało mi się, że nowy ma całe pomarańczowe logo i tą "naklejkę" w innym miejscu. Nie ma znaczenia czy po prostu ktoś sprzedaje starego po nowej, wyższej cenie ? Porównałem to opakowanie do starego, który mi się skończył i niczym się nie różnią, wszystkie numery takie same.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 29 Czerwca 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 Raczej wszystko jest ok. Może etykiety na 5l były jeszcze ze starym logiem. Sam produkt działa? W nowej formułe liquid bardziej przyczepia się do powierzchni (mniej "odbija" sie od niej) i lepiej usuwa zanieczyszczenia.
Rafal9304 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 Produktu jeszcze nie sprawdzałem, kończę poprzednią bańkę.
Marcin Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2023 @ADBL czy ADBL Vampire LIGHT NEW Formula 500ml jest dostarczany do waszych partnerów/sklepów od razu z nakręconym dedykowany atomizerem (tym nowym) czy z nakrętką a atomizer oddzielny uniwersalny ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2023 @Marcin Wszystkie nasze produkty docierają do sklepów z nakrętką. Dystrybutorzy do naszych produktów dodają dedykowany trigger Canyon.
Rekomendowane odpowiedzi