Qlimaxss Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 @Tomek1419Super efekt ;), zobaczę i siebie i wtedy zdecyduje czy kupić pełne opakowanie. Zrób foto całego boku. @Tomas22 byłby bardzo zadowlolny
maciek-drummer Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 @Tomek1419 ładnie to wygląda. Czym nakładałeś? Przecierałeś fibrą na koniec?
Tomek1419 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 35 minut temu, Qlimaxss napisał: @Tomek1419Super efekt ;), zobaczę i siebie i wtedy zdecyduje czy kupić pełne opakowanie. Zrób foto całego boku. @Tomas22 byłby bardzo zadowlolny Zdjęcia niestety innego nie mam a dressing nakładałem dwa tygodnie temu. Mi bardziej podpasowal niż ciasteczka od adbl. 18 minut temu, maciek-drummer napisał: @Tomek1419 ładnie to wygląda. Czym nakładałeś? Przecierałeś fibrą na koniec? Nakladalem one shotem od adbl. Nie jest przetarty fibrą. Są tutaj położone dwie warstwy Dla mnie dressing bomba
maciek-drummer Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 A sprawdzałeś trwałość jak wypada w porównaniu z ADBL? Bo dla mnie ADBL nie ma sobie równych jeśli chodzi o wydajność i żywotność.
paperson Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 7 minut temu, maciek-drummer napisał: Bo dla mnie ADBL nie ma sobie równych jeśli chodzi o wydajność i żywotność. @maciek-drummer miałeś weterana dressingów do opon, tj. Meguiar's Endurance Tire Gel?
Moderator Domel Opublikowano 10 Września 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 1 minutę temu, maciek-drummer napisał: A sprawdzałeś trwałość jak wypada w porównaniu z ADBL? Bo dla mnie ADBL nie ma sobie równych jeśli chodzi o wydajność i żywotność. Mam opóźnienie w publikacji testu o B2B v2 - głownie z powodu utraty opon testowych Nowy B2B jest dla mnie świetny. Postać kremu, zapach, pompka, aplikacja. Solidny błysk bez deszczu trzyma grubo ponad tydzień. Tutaj na MK3. Spoiler Tak wiem do dupy na tych oponach @Fredi88... mi sie podoba <fukers> Po deszczu i rubberze, opona traci błysk, ale czerń jest wciąż akceptowalna. Spoiler
maciek-drummer Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 @paperson miałem, a nawet jeszcze mam. Według mnie ADBL lepiej siedzi i mniej się świeci.
paperson Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 @maciek-drummer ok. U mnie również Megs bardziej się świeci, lecz dłużej siedzi i nie przyciąga tak kurzu jak ADBL.
Fredi88 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Właśnie stary b2b był fajny ale nie siedział tak długo jak adbl. Mam ten w nowej butli ale starą (v2 chyba) wersję. Natomiast megs na oponach które stosowałem świecił się bardziej ale zjeżdżał szybciej niż adbl.
Gesiu_15 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Po testach uważam że Mamba Shine jest spoko dosyć sporo leży ale top1 jest ADBL TD. Siedzi niesamowicie długo choć aplikacja trudniejsza w porównaniu do mamby Ciekaw jestem tego nowego B2b i chętnie bym 100tke przytulił
Strus Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Pany, czy z takich wodnych siuwaxów które można aplikować na mokrą oponę jest coś poza SG Coco i ADBL BW ?
Gesiu_15 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 @Strus chyba mambe można aplikować na mokre opony choć mogę się mylić. COCO ma świetny zapach kokosowy, testowałem na 2-3 rodzajach opon lecz trwałość Coco jest bardzo słabe, delikatny deszyk i dressingu nie ma
Strus Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Coco katuję od roku i trwałość mi nie przeszkadza. Po prostu mógłbym go codziennie aplikować dla samego zapachu Ale szukam alternatywy. Ja tylko latem aplikuję coś co trzeba na sucho. Przy myciu na bezdotykach najzwyczajniej nie chce mi się czekać aż opony doschną
smerf91 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 @Strus to kupuj GS Mambe i śmiało można ją na mokro aplikować 1
paperson Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 @Strus identycznie mam z ADBL Black Water. Zapach może bardziej z tych produkowanych i trigger czasem pocieknie, lecz m.in. właściwości osuszania, szybkość aplikacji i look -super
Strus Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 Chyba sobie skombinuję troszkę BW i Mamby (tylko której ? Shine czy zwykła ? ) i sprawdzę organoleptycznie Dzięki za sugestię 1
Gesiu_15 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2018 3 minuty temu, Strus napisał: Chyba sobie skombinuję troszkę BW i Mamby (tylko której ? Shine czy zwykła ? ) i sprawdzę organoleptycznie Dzięki za sugestię Shine trosske lepiej siedzi od zwykłej Potwierdzone bo testowałem obie Mamby 1
Strus Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 Jak powiedziałem tak zrobiłem @Qlimaxss był uprzejmy użyczyć mi Mamby Shine i Black Water. Dzisiaj wpadły wszystkie 3 na opony. Mamba wygląda najgorzej. Najlepiej BW. Mam w planie dodać trochę Coco do BW. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak zachowa kolor i look a dostanie zapachu kokosa to będzie bosko 1
maciek-drummer Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 @Strus zdjęcia poproszę. Co z tą mambą jest nie tak?
Strus Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2018 Zrobię jutro aczkolwiek to trzeba na żywo zobaczyć. Ten "szajn" mamby i jej czerń przy BW i przy Coco wypadł dość mizernie na moich oponach. A te są prawie nowe. mają może ze 3 tysiące przebiegu
Qlimaxss Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 @Strus Proszę bardzo niech test będzie owocny. A jak się uda z tą mieszanką dressingów to możesz potem go nazywać. Struś CocoWater Dressing 2
Strus Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 @maciek-drummer, proszę bardzo - pierwsza fotka zaraz po aplikacji. Pozostałe z dzisiaj po 40 kilomertach 1 1
Fitte Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 @Strus black water siadł jak marzenie dla mnie trzeba dokonać shopingu 1
Adaszek96 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 [mention=8142]Strus[/mention] black water siadł jak marzenie dla mnie trzeba dokonać shopingu Jeszcze za taką cene... :D Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Qlimaxss Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2018 @Strus Czekaj czekaj Butelki nie pomylone bo w czerwonej był Black Water a w białej mamba. Czy to tylko tak odłozone☺
Rekomendowane odpowiedzi