Ari Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Zastanawiam się nad zakupem środka do pielęgnacji opon. Zastanawiam się nad zakupem kilku środków :VALETPRO TRADITIONAL/CLASSIC TYRE DRESSING MEGUIARS ENDURANCE TIRE GEL NIELSEN BRILLANCE Szukam trwałego i wydajnego środka. Nie chce aby opony mocno błyszczały. Akurat po Megsie błyszczą jak psu brzuszek
Fitte Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Shiny Garage Back2Black fajna satyna, malo sie blyszcza.
marjanek Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Na opony wydatki ekonomiczne i jest po prostu Bold K2, http://k2.com.pl/kosmetyki/felgi-i-opon ... old-700-ml, do czasu położenia asfaltu na dojeździe do domu ))
tomek909 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 ja mam NIELSEN BRILLANCE podobno nowa formuła, kupiłem 1l zostało mi z 30 % po pół roku nakładania pedzelkiem. Efekt jest błyszczączy wtedy gdy nalozy się dwie warstwy (wyża trwałość powłoki) Jak jest jedna warstwa to tak troche matowy z polyskiem. W tej cenie to chyba najlepszy preparat. Wcześniej kupowałem za 12 zł moje auto do opon w sprayu. Co dwa mies musiałem go kupowac.
grzes12 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 używaliście może Mainz Rubberize Gloss Look? Jak trwałość i połysk?
verbel Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2015 Ja na szybko jak potrzebowałem to w JULA jest mleczko do opon, daje ładny satynowy wygląd. Zawsze w backupie się przyda. wody i brudu nie wypiera tak ładnie ale trzyma się jakiś czas
woleksy Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Osobiście używam Angelwax Elixir. Na oponach wygląda świetnie za to na plastikach zostawia białe ślady. Wrzuciłbym zdjęcie ale ekhm...jestem dosyć ograniczony jeżeli chodzi o używanie tego forum.
Piotrek Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Osobiście używam Angelwax Elixir. Na oponach wygląda świetnie za to na plastikach zostawia białe ślady. Wrzuciłbym zdjęcie ale ekhm...jestem dosyć ograniczony jeżeli chodzi o używanie tego forum. W sensie, że nie umiesz wrzucić? Nic prostszego, zdjęcie które ma maksymalnie 800x600, wklejasz na zewnętrzny hosting, i do okna z postem wklejasz link BBCode. Gotowe
CrisAGC Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Panowie czym najlepiej umyć opony przed nałożeniem dressingu na opony? Sama piana aktywna, potem mycie ręczne wystarczy? Czy można potraktować je jakąś mocniejszą chemią?
jbiz Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Panowie czym najlepiej umyć opony przed nałożeniem dressingu na opony? Najlepiej to dedykowanymi środkami do mycia opon jak np. Duragloss 701 lub ADBL tire & rubber cleaner
CrisAGC Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 A "krwawiąca felga" od Tugi albo T&G od SG nie nada się do tego?
kamilgt Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 A "krwawiąca felga" od Tugi albo T&G od SG nie nada się do tego? nie
Pajko Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Ja zawsze używałem mocniejszego APC ,ale ostatnio dostałem sampler Adbl i jestem mocno zaskoczony i napewno trafi na moją półkę. Po jego zastosowaniu opona dużo lepiej przyjmuje dressing , który trzyma się o wiele dłużej
CrisAGC Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Dzięki, kupię Duragloss. Można nim też umyć np listwy progowe zewnętrzne lub inne plastiki?
ktm950 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 CrisAGC, całkiem dobrze domywa opony również rozcieńczony bilberry. Nie tak dobrze jak DG, ale naprawdę daje rade
Pajko Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Adbl? Można pełną nazwę? ADBL Tire and Rubber Cleaner
MatthewG Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2015 Można nim też umyć np listwy progowe zewnętrzne lub inne plastiki? To nie jest produkt do plastików tylko do gumy!
heartless Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Tydzień temu, ot tak z ciekawości popsikałem opony AutoGlym vinyl&rubber. Zero przecierania, nic. Do teraz efekt super. Nawet po kilku już myciach. Miło zaskoczony.
MATI87 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie zastanawiam się nad Gtechniq T1 a Gyeon Q2 Tire. Który produkt byście polecili pod względem trwałości i matowego efektu? oraz który z nich będzie wydajniejszy
Moderator Domel Opublikowano 15 Maja 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Megs Endurance Spray Moze nie wyglada to apetycznie ale jest bardzo wydajny, podbija blask opony. Pachnie jak jego brat Gel, mam nadzieje ze ma identyczną jakosc i trwalosc. Rewelacyjnie sie naklada i rozprowadza. Przypomina mi 4Nano Tire. Z czasem zobaczymy jak siedzi
Moderator krd Opublikowano 15 Maja 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Domel, o matko! Błyszczy się jak plak Tym zdjęciem przypominasz mi czemu przestałem używać Endurance'a... PS. Popraw rozmiar zdjęcia
Moderator Domel Opublikowano 15 Maja 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2015 Domel, o matko! Błyszczy się jak plak Tym zdjęciem przypominasz mi czemu przestałem używać Endurance'a... PS. Popraw rozmiar zdjęcia Pisze z komorki, wiec dalem tylko link.... A co do Endurance uwielbiam taki błysk szkoda ze trwa tylko dzien... kurz drogowy przyciemnia. Płukanie bezdotykowe tez zabija.
Rekomendowane odpowiedzi