darfe Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Jaki zapach ma ANGELWAX GUARDIAN ? Ktos podpowie jak wyglada sprawa zapachu Guardiana? Body wax pachnie bananami jalby ktos byl zainteresowany:)
Momentos Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Panowie, załatwiłem sobie DA ale teraz pozostaje kwestia dokupienia padów. Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi, więc może będzie ktoś podpowie Czy jak użyje do Megsa UC - Royal Pads Air Medium Pad i Dodo Juice Prime Lime - Royal Pads Air Soft Pad To wszystko będzie okej?
Qub@ Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Panowie, załatwiłem sobie DA ale teraz pozostaje kwestia dokupienia padów.Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi, więc może będzie ktoś podpowie Czy jak użyje do Megsa UC - Royal Pads Air Medium Pad i Dodo Juice Prime Lime - Royal Pads Air Soft Pad To wszystko będzie okej? A dlaczego miałoby nie być ok? Choć, czekaj, faktycznie, zapomniałem, polerka i pady same auta nie wypolerują, pozostaje ktoś kto trzyma maszyne, włącza ją, kontroluje docisk, płynność ruchów i takie tam inne
Momentos Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 A dlaczego miałoby nie być ok? Choć, czekaj, faktycznie, zapomniałem, polerka i pady same auta nie wypolerują, pozostaje ktoś kto trzyma maszyne, włącza ją, kontroluje docisk, płynność ruchów i takie tam inne Że będzie ktoś potrzebny do obsługi to obiło mi się o uszy Chciałem mieć tylko pewność czy twardości dobre.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 14 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Cleaner CarChem Deep Clean PolishWosk Collinite 476 Może być takie połączenie ? Lepszym rozwiązaniem będzie Pre Wax Cleaner bo rozumiem że twałość powłoki jest najważniejsza
vhs Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Mam jeszcze jedno pytanko chce kupić preparat do czyszczenia opon i zastanawiam się co wybrać: SG Pure Black Tire Cleaner ADBL Tire and Rubber Cleaner Zastanawiałem się jeszcze nad Duragloss 703 Tire Cleaner, ale chyba bardziej skłaniałbym się do SG lub ADBL.
Gesiu_15 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 [ref]vhs[/ref], masz obra srodki SG i ADBL w testach zobacz sobie
vhs Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 [ref]vhs[/ref], masz obra srodki SG i ADBL w testach zobacz sobie Dzieki za podpowiedz Wysłane z mojego Galaxy przy użyciu Tapatalka
michalk9017 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Witam mam pytanko kolega chce sobie nawoskować auto ale nie chce polerować teraz tylko na wiosnę bo ma parę rzeczy do malowania może zrobić tak Prickbort,iron off,glinka i jakiś cleaner lekko ścierny (mam akurat taki Poorboy's World Professional Polish ) i na to jakiś wosk.
serath Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 [ref]michalk9017[/ref], tak. Zakładam, że etapy mycia (prewash, mycie na 2 wiadra, itp) są oczywistą oczywistością i tylko dlatego zabrakło ich w w/w rozpisce.
michalk9017 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 [ref]serath[/ref], to oczywiście będzie miało miejsce.A cleaner mogę spokojnie kłaść maszyną (rotacja) na miękkim padzie?
Freddy Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Możesz Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
macios Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Panowie problem,podczas prania tapicerki znalazłem na welurze jakby ktoś zrobił małą kreskę białym korektorem (welur kolor czarny), jak usunąć to? lub jakim środkiem bo na mokro nie chce puścić.
xnolb Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Z racji że nie mogę założyć tematu w odpowiednim dziale, to piszę tutaj. Kupiłem samochód Renault z przebiegiem 50k km, kierownica jest lekko wytarta i fotel kierowcy posiada pęknięcie na boku. Da się coś z tym zrobić? Wygląda to tak:
Freddy Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Oznacza to że auto ma 150kkm w żadnym aucie przy 50kkm nie zejdzie farba z kierownicy. Jeśli chodzi o fotel to tapicer i wymiana uszkodzonego elementu z eko skóry. Jeśli chodzi o kierownice mogę Ci ją profesjonalnie polakierować odezwij się do mnie na priv Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
funkoval Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Oznacza to że auto ma 150kkm w żadnym aucie przy 50kkm nie zejdzie farba z kierownicy. Mi zaczęła schodzić przy 60~70 kkm w Golfie 5. Zdaje się, że białostockie 'Nie mam czasu myję auto' wrzucił fotki obłażącej gałki dźwigni biegów z Golfa 6 czy 7 po 60kkm. Oba auta krajowe, przebieg pewny. Sporo zależy od jakości wykonania i tego, czy użytkownik nie ma tzw. agresywnego potu, od którego momentalnie starzeją się paski zegarków i 'śniedzieją' bransolety. Boczki foteli Renówek to był słaby punkt np w Scenikach II, tu akurat podobny błąd konstrukcyjny chyba.
macios Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Panowie problem,podczas prania tapicerki znalazłem na welurze jakby ktoś zrobił małą kreskę białym korektorem (welur kolor czarny), jak usunąć to? lub jakim środkiem bo na mokro nie chce puścić.
Freddy Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Tu się z Tobą zgodzę że jeśli wyjątkowy frytkarz uzytkował auto albo jakość materiału jest marna może dojść do takiej sytuacji... No to dziwne z tym vw bo tesciu miał passata b6 od nowości i kierownica po 220tys. nie była wytarta Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
xnolb Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Oznacza to że auto ma 150kkm w żadnym aucie przy 50kkm nie zejdzie farba z kierownicy. Jeśli chodzi o fotel to tapicer i wymiana uszkodzonego elementu z eko skóry. Jeśli chodzi o kierownice mogę Ci ją profesjonalnie polakierować odezwij się do mnie na priv Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Przebieg jest potwierdzony książką i ASO, po prostu żabojad jeździł po mieście. Żadne inne elementy nie mają praktycznie żadnego śladu zużycia.
macios Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Oznacza to że auto ma 150kkm w żadnym aucie przy 50kkm nie zejdzie farba z kierownicy. Jeśli chodzi o fotel to tapicer i wymiana uszkodzonego elementu z eko skóry. Jeśli chodzi o kierownice mogę Ci ją profesjonalnie polakierować odezwij się do mnie na priv Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Przebieg jest potwierdzony książką i ASO, po prostu żabojad jeździł po mieście. Żadne inne elementy nie mają praktycznie żadnego śladu zużycia. Wiesz jak wyglądają teraz książki? Sprawdź przyjacielu po VIN-ie bo książkę to i ja mogę ci wypisać i popodbijać.
xnolb Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Oznacza to że auto ma 150kkm w żadnym aucie przy 50kkm nie zejdzie farba z kierownicy. Jeśli chodzi o fotel to tapicer i wymiana uszkodzonego elementu z eko skóry. Jeśli chodzi o kierownice mogę Ci ją profesjonalnie polakierować odezwij się do mnie na priv Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Przebieg jest potwierdzony książką i ASO, po prostu żabojad jeździł po mieście. Żadne inne elementy nie mają praktycznie żadnego śladu zużycia. Wiesz jak wyglądają teraz książki? Sprawdź przyjacielu po VIN-ie bo książkę to i ja mogę ci wypisać i popodbijać. Może inaczej, ASO Renault potwierdziło zgodność książki z tym co mają w systemie i tym co jest zapisane w komputerze w samochodu.
macios Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 666126 Może inaczej,ASO Renault potwierdziło zgodność książki z tym co mają w systemie i tym co jest zapisane w komputerze w samochodu. To zmienia postać rzeczy, ok nie róbmy OT.
Qub@ Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Macie jakieś sposoby na ślad szminki na podsufitce ? Jednej kobiete robie auto i za bardzo nie wiem czym to ruszyć.
Shaq3134 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Pady NAT vs Flexi - duża różnica?
franekfr Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Co zrobić z rozlana kropelka na lakierze? Da się ja usunać?
Rekomendowane odpowiedzi