Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może w wysokich temp po długim okresie sie wytrąca woda i środek krótko mówiąc sie nie nadaje, niektóre środki np AF Tough prep po jakimś czasie sie rozwarstwiają alo po zmieszaniu są w pełni używalne i nie tracą właściwości

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

U mnie też od 4 lat stoi 1/4 butelki i jest takie jak powinno być.

W1Michal, a może wlał do tej butelki EGP a ten jest jak woda.

Opublikowano

nie wiem, butleka jest zastępcza raczej nie po EGP, sprawe dogadaliśmy na pw. Aczkolwiek takich cudów nie widziałem żeby środek tak zastygł na lakierze, musiałem to zmywać wodą a i tak zostały lekkie zamazy

airbites sprecyzuj konkretnie co chcesz kupić, najlepszy dla mnie jest Perfect polish firmy angelwax

Opublikowano

Forumowicze szybkie pytanie.

Czy na Coli 476s mogę stosować QD1 od ADBL?

Chodzi o to czy nie będzie naruszał Coli.

Kończy mi się Gold Class i muszę zamówić jakiś QD a o ADBL czyta się dużo dobrego. Pytanie czy reklama czy faktycznie godny polecenia.

Dzięki za info ;)

Dodane po 3 minutach 12 sekundach:

na jakim padzie używać Dodo Juice Lime Prime Plus?

mam biały, żółty i pomarańczowy flexipad

Ja Dodo nakładam na czarny karbowany. Tak mi polecono i daje radę. Ty masz go tylko wypracować więc gąbka ma Ci tylko w tym pomóc ;)

Opublikowano
A może ktoś miał takie połączenie i się wypowie?

Biorąc pod uwagę jak świetnie QD1 kropelkuje, to nawet nie będziesz wiedział czy ten wosk tam jest, czy nie. ;)

Opublikowano
657024 Jaka jest różnica pomiędzy padem z piany otwarto komórkowej a zamknięto komórkowej?

Z takich ważniejszych to otwarto komórkowy teoretycznie nie zmienia twardości po wpływem ciepła. Napisz do np. NAT to Ci powiedzą dokładnie.

Opublikowano

Jaki środek do prania tapicerki samochodowej: Karcher RM760 czy STOCKMEIER KT22 czy proszek EX1. Czy ewentualnie stosować KT22 jako presprawy a EX1 jako proszek do odkurzacza, cenowo te dwa produkty = RM 760.

Opublikowano

czy CarChem polish - cleaner i pad tricolor to dobre połączenie żeby lekko odświeżyć auto przed położeniem collinite?

polerkę DA będe miał dopiero za miesiąc

Opublikowano

Jaki cleaner bedzie najlepszy do wosku dodo haze?:) Czy jego uzycie przed polozeniem wosku jest konieczne czy tez jest jedynie opcja dla trwalszej powloki wosku?:)

Opublikowano
Jaki cleaner bedzie najlepszy do wosku dodo haze?:) Czy jego uzycie przed polozeniem wosku jest konieczne czy tez jest jedynie opcja dla trwalszej powloki wosku?:)

Zwykle cleaner i wosk tego samego producenta współgrają.

Możesz kłaść bez cleanera - ale nie zdziw się, że wosk zniknie po np. kilku dniach. Cleaner ma konkretne zadanie oczyszczenia lakieru i przygotowania powierzchni pod wosk, więc pomijanie go trochę mija się z celem.

Opublikowano

Ma sens - tak samo jak umycie po korekcie, żeby wymyc resztki past.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Cześć.

Koledzy jestem po kompleksowym myciu auta łącznie z glinkowaniem, 2x polerka Meg'sem 105 i 205 + wosk.

Na przednim zderzaku mam multum białych odprysków po kamieniach, multum...

Jest jakiś wosk, pasta, cokolwiek co choć trochę pomoże?

Pacjent to czarna Insignia.

Opublikowano

Wszystko co maskuje zaraz się wymyje albo dorób lakieru i zaprawki trochę zamaskujesz albo lakiernik jak zderzak zsiekany opór innego wyjścia nie ma po korekcie jeszcze bardziej widać defekty...

Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mialem tak samo i co sie okazalo wiekszosc tych miejsc to pozostalosci pasty polerskiej :kox: odpryski ktore przed korekta nie byly widoczne, poniewaz nie sa odpryskami do podkladu, po korekcie sa, gdyz powchodzila w nie pasta polerska. Sprobuj porzadnie umyc zderzak u mnie pomoglo :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.