Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, czym usunąć klej po odważnikach na aluminiowych felgach?

Posiadam Shiny garage orange tar&glue remover, ale nie daje rady... jest cały pasek, praktycznie nic nie schodzi.

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Opalarka oraz kawałek plastikowej szpatułki albo twardy drewniany nóż do masła. :mrgreen:

Smarowałem także terpentyną i działało :)

Kolega tak się śpieszył z zakładaniem nowego tematu i pisaniem 10 postów, że nie miał nawet kiedy danych swoich uzupelnić w profilu :D

piotr-gozdowiak jest już tyle napisane, że pewnie znajdziesz coś pomocnego jeśli najpierw trochę poczytasz ;)

:D

Opublikowano

Używa ktoś z Was może GYEON Q2 AntiFog? Jak on się spisuje w praktyce? Chodzi mi głównie o zimę, bo wtedy o zaparowane szyby nie trudno.

Jeżeli działa faktycznie tak jak na filmikach producenta to biorę :)

Opublikowano

Zamawiam ktoś z was coś od Petrostar z Allegro?? Jaki jest średni czas oczekiwania na paczkę?? Poczytałem trochę komentarzy i mają problem z paczkami.

Opublikowano

Mają problemy. Zamawiałem 3 razy i czekałem na przesyłkę raz 6 dni drugi raz 8 dni.

Ostatnie zamówienie nie doszło do skutku, napisali mi po 7 dniach że nie mają towaru na stanie, po kolejnych 6 dniach zwrócili przelew.

Opublikowano

archoil mi szedl od nich 13 dni.... i gdyby nie moj mail ponaglający to cholera wie ile bym czekał :D

Opublikowano

Kuuuurna, to miałem mega farta. Mi przyszło normalnie z dnia na dzień ale skoro tak piszecie to już więcej tam nie zamówię...

Opublikowano

No to lipa. Bo chciałem na weekend zmienić olej. Zamówienie zrobiłem, zobaczymy kiedy przyjdzie paczka.

Opublikowano

Jak sądzicie czy koch chemie antihologram wyprowadzi lakier na audi po użyciu fg400? Jestem strasznie ograniczony czasowo i może zabraknąć czasu na trzy stopniową korektę

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

zna ktoś jakiś dobry nie za drogi warsztat zajmujący się renowacją/malowaniem alufelg ? felgi są proste ale mają pozdzierane ranty od zmiany opon, ogólnie porysowane

Opublikowano
Jak sądzicie czy koch chemie antihologram wyprowadzi lakier na audi po użyciu fg400? Jestem strasznie ograniczony czasowo i może zabraknąć czasu na trzy stopniową korektę

Jak dobrze wypracujesz FG400, to bez problemu Antihologramem wyprowadzisz.

Opublikowano

Kulka polerska Flexipads - nada się do polerowania polerowania felg na lustro? Felgi mam spolerowane, chodzi mi o odświerzanie co jakiś czas. Pasta Megs Hot Rims.

Opublikowano
Ile wlewacie jelonka do pralki na program mikrofibry? ;)

Na oko jakoś 1 nakrętkę do bębna iciut dla smaku do koszyka normalnie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.