MiasikAF Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 No co w tym dziwnego mi by sie takie cos przydało co by robiło efekt mokrego materialu i odpychało wodę
kepa416 Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Witam czy mieliście kiedyś problemy z atomizerem od Vampira w gelu? Ogólnie produkt mi bardzo pasuje ale problem pojawia się taki ze oo każdym strzale na lakier leci glut który spada na ziemię. Próbowałem odkręcić i dokrecic atomizer ale mizerne skutki.
dejwid92 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 No co w tym dziwnego mi by sie takie cos przydało co by robiło efekt mokrego materialu i odpychało wodę Po co ma odpychać wodę z tapecerki materiałowej na fotelach? Chyba masz dach i szyby w aucie a jak pada to zamykasz szyby ew dach (jak masz cabrio)
Dystrybutor ADBL Opublikowano 11 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 [ref=#ff3366]MiasikAF[/ref], czesc. nie prowadzimy sprzedazy detalicznej. co do Twojego pomyslu na kosmetyk: efekt mokrego materialu? czegoś takiego to nie słyszeliśmy nigdy. Co mialby dawac taki efekt? że ladniej to wyglada? preparat hydrofobowy dla materialow to co innego . bawimy sie czyms takim ale jeszcze sporo wody w wisle musi uplynac zeby spelnialo nasze wymagania.
MiasikAF Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 No tak ale nie miałeś nigdy tak ze ci napadało na siedzenie przy otwieraniu drzwi albo jak jest woda na dachu i otworzysz szybę to przy hamowaniu wszystko do środka bo mi w golfie często sie tak zdarza a ze jest jasny materiał na obiciach to zaraz widać plamy po wodzie Dodane po 8 minutach 11 sekundach: [ref=#ff3366]MiasikAF[/ref], czesc. nie prowadzimy sprzedazy detalicznej. co do Twojego pomyslu na kosmetyk: efekt mokrego materialu? czegoś takiego to nie słyszeliśmy nigdy. Co mialby dawac taki efekt? że ladniej to wyglada? preparat hydrofobowy dla materialow to co innego . bawimy sie czyms takim ale jeszcze sporo wody w wisle musi uplynac zeby spelnialo nasze wymagania. Jeszcze nikt takiego nie stworzył co by dawało efekt ładnego wyglądu cos podchodzącego tak jak by był mokry materiał mam obicia jasne i sa takie oo ale jak spsikam apc i przetrę to sa takie mokre i ciemniejsze trochę i wtedy wyglądają extra ale wiadomo to woda za godz juz nie ma tego efektu. I do tego ten efekt hydrofobowy i by było bajka szczerze to nawet nie wiem czy sie da takie cos zrobic zeby był te efekt hydrofobowy i do tego robił efekt mokrego materiału dlatego tak pytam czy jest w stanie cos takiego zrobic Dodane po 1 minucie 48 sekundach: Zrobię zdjęcia w weekend o co mi tak naprawdę chodzi
jagmar Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 proszę: http://showcarshine.pl/pielegnacja-dach ... fibra.html http://showcarshine.pl/tapicerka/811-4n ... tylia.html będziesz miał efekt hydrofobowy...
MiasikAF Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 proszę: http://showcarshine.pl/pielegnacja-dach ... fibra.html http://showcarshine.pl/tapicerka/811-4n ... tylia.html będziesz miał efekt hydrofobowy... Hydrofobowy bedzie takich to ja wiem ze jest sporo produktow ale nie zrobią efekt mokrego materiału pokaże wam w weekend o co mi dokładnie chodzi
maciek-drummer Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2016 Zakupiłem Wasze aplikatorki do dressingu do opon. Bardzo fajna gąbka, produkt ładnie się nakłada i równomiernie rozprowadza, ale mam jedno ale... Chodzi o rozmiar. Jest trochę maly i aplikacja jest czasochłonna. Będą może większe w asortymencie?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 19 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2016 [ref]maciek-drummer[/ref], poki co nie planujemy ale dzięki za spostrzeżenie . musimy pomyśleć nad większymi, bo te świetnie nadają się do opon o niskim profilu żeby wszędzie ładnie dojść ale do wyższych mogą faktycznie być troszkę przymałe.
Slovak Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2016 [ref=#000033]ADBL[/ref], czas namówić klientów na zglebienie aut, a nie jeżdżenie na balonach .
Michał126 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2016 Parafrazując jednego z użytkowników KA, na 155/80 R13 to się nie godzi jeździć
Dystrybutor ADBL Opublikowano 19 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2016 [ref=#aa0000]Slovak[/ref], [ref]Michał126[/ref], Dodamy że w naszych daily i Caddym te pady sprawdzają się świetnie .
maciek-drummer Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2016 No dzięki za podejście do tematu, ja akurat posiadam standardowe opony 195/65/15, tak więc trochę trzeba się namachać. Tak czy inaczej nie ma innego tak fajnego aplikatora jeśli chodzi o materiał jak ten Wasz. Jak będzie trochę większy gabaryt będzie malinowo
Maciuś Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 ADBL Goofer XL bezpieczny dla lakieru, jak z wchłanianiem wody? Ma ktoś jakieś opinie?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 pomagajcie nam wybrać nazwę dla naszej piany! viewtopic.php?f=192&t=27718&view=unread#unread [ref]Maciuś[/ref], bezpieczny dla lakieru. wody chłonie więcej niż zwykły fluffy.
TOM3K Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2016 Jak tam wam idą rozmowy z jakimiś sklepami w DE ? Z chęcią kupuje wasze produkty ale męczące jest kupowanie w Polsce i później załatwianie żeby to do mnie dostarczyć
Dystrybutor ADBL Opublikowano 26 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2016 [ref]TOM3K[/ref], obecnie cały czas prowadzone są negocjacje. my najpierw musimy miec wszystko dograne zeby wchodzic w takie tematy. myśle ze w tym sezonie jeszcze w oficjalnej dystrybucji nas w de nie znajdziesz.
TOM3K Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2016 szkoda jakbym mógł to sam bym się zajął ta sprzedażą
Dystrybutor ADBL Opublikowano 2 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 taka nowość u naszych Partnerów https://www.facebook.com/adblpolska/pho ... =3&theater
yacek _b Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Panowie , czas skoczyć na głęboką wodę - czas pomyśleć o twardym wosku .
Mateusz65 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 [ref]yacek _b[/ref], Good idea !!! W szczególności to o wosku na lato mozna by pomyśleć.. Ale oczekiwałbym też od ADBl produktu do Konserwacji Podwozia lub chociaż do Profili Zamkniętych..
Emig Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 [ref] Ale oczekiwałbym też od ADBl produktu do Konserwacji Podwozia lub chociaż do Profili Zamkniętych.. w takich produktach specjalizują się inne firmy (np . APP)
Mateusz65 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 [ref] Ale oczekiwałbym też od ADBl produktu do Konserwacji Podwozia lub chociaż do Profili Zamkniętych.. w takich produktach specjalizują się inne firmy (np . APP) W produktach np. Woski, piany aktywne itp. Tez specjalizuja sie inne firmu (np shiny garage) Na ten moment sam pracuje na opracowaniu srodka do konserwacji..
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Listopada 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 [ref]yacek _b[/ref], kto wie, może już od dawna nad czymś takim pracujemy? Wiesz jak to u nas. nad pianą siedzieliśmy od praktycznie pierwszego dnia założenia firmy. ale nie testujemy na klientach. [ref]Mateusz65[/ref], ciekawy pomysł. a z tym przykładem specjalizujących się to chyba lekko nadinterpretacja . W woskach to specjalizują się taki firmy jak zymol, swisvax czy choćby soft. specjalistami od piany aktywnej wg nas sa chłopaki z autobrite direct.
daniel87 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 [ref]yacek _b[/ref], duża broszura/ulotka ADBL już chyba coś w tym temacie zdradza
Rekomendowane odpowiedzi