Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano

[ref]lolomanolo[/ref], :good::good::good:

niektóre osoby mają problemy z aplikacją/docieraniem qw na ciemnych lakierach. inne sobie chwalą.

qw jezeli chodzi o look, trwałość, kropelki, śliskość lakieru to nasz flagowy produkt.

Opublikowano

Z tym mazaniem to moim zdaniem takie samo biadolenie jak wcześniej z QD1. Chłodny lakier i dobre fibry kluczem do sukcesu.

• Dystrybutor
Opublikowano

[ref]Viento[/ref], na pewno qw jest produktem trudniejszym w aplikacji niż qd1 ze względu na posiadane prekursory powłok. z drugiej strony Chemik zawsze na testowanych przez nas różnych autach znajdował sposób na jego poprawną aplikację. o czym pisaliśmy w tym temacie i temacie qw tylko nie każdemu chce się szukać i czytać. może jak w końcu zmusze chemika żeby zrobił temat o qw to tam podrzuci wszystkie rozwiązania w jedbym miejscu. poza tym już za chwilę sprezentujemy coś co jeszcze bardziej powinno ułatwić aplikacje.

Opublikowano
Z tym mazaniem to moim zdaniem takie samo biadolenie jak wcześniej z QD1. Chłodny lakier i dobre fibry kluczem do sukcesu.

Biadolenie to twoje pisanie, chyba nie jest przypadkiem, że jak ADBL wspomniał, część osób na czarnym lakierze ma problem z aplikacją tego produktu i było to sygnalizowane i tutaj i w temacie o quick waxie.

Mam qd1 i mogę go aplikować po ciemku będąc pewnym, że i tak będzie dobrze. Natomiast swój qw sprzedałem, a zapewniam cię, że używałem go we właściwych warunkach i z dobrej jakości fibrami. Owszem da się to zrobić dobrze, ale jeśli miałbym za każdym przejechaniem fibrą oglądać lakier czy przypadkiem nie zostały mazy na czarnym to zwyczajnie szkoda mi na to czasu. Fajnie jakby ten temat rozwiewający wszelkie wątpliwości związane z aplikacją qw w końcu powstał bo jest zapowiadany już od dłuższego czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie i z pewnością prędzej czy później zakupię.

Btw. Co się dzieje z Chemikiem? Gotuje Crystal Meth? :-] Czekam na tematy o QW i Tire Dressingu i doczekać się nie mogę ;)

Opublikowano

Wiem że temat trigerów był poruszany, dostałem ostatnio do APC trigerr czarny i jest z nim problem niby pryska mgiełką ale w czasie pryskania leci na boki zwykła struga nie da się tego jakoś samemu poprawić bo triger fajny jak by nie lało się z niego

Opublikowano
Wiem że temat trigerów był poruszany, dostałem ostatnio do APC trigerr czarny i jest z nim problem niby pryska mgiełką ale w czasie pryskania leci na boki zwykła struga nie da się tego jakoś samemu poprawić bo triger fajny jak by nie lało się z niego

Z tym to już loteria. Połowa z moich atomizerów psika fajna mgiełką a kilka tak jak własnie opisujesz :/

Opublikowano

Może to nie wasz ale generalnie dostałem czarny trigger a jedyna butelka która była w paczce była bez niego

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

:) Szukałem dobrej fibry do szyb . Wybór padł na Goofera Towel :) Co mogę powiedzieć dobre wykonanie , dobrze doczyszcza szyby , nie zostają jakieś ślady mazy ;) Jestem bardzo zadowolony :D Cena 25 zł ale powiem wam warto wydać i wypróbować goofera :good:

DSC_0066.jpg

DSC_0067.jpg

DSC_0068.jpg

Opublikowano

[ref]Gesiu_15[/ref], ja wafla używam tylko na wewnętrzną cześć ale jeden to i tak czasem za mało gdy sie rzadko pierze :kox:

Opublikowano

Witam chciał bym zapytać o koszt wysyłki do uk z tego co czytam to warto kupić ;)

Dodane po 1 minucie 16 sekundach:

Stwórzcie jakis dobry dressing do foteli materiałowych zeby był efekt mokrego materiału tak jak wyglada po praniu :D