dam18 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Jestem ciekaw co na to ADBL. Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
lolomanolo Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Że powtórzę za producentem - a qw próbowaliście? Generalnie fajnie przyciemnia i daje świetny błysk.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 [ref]lolomanolo[/ref], niektóre osoby mają problemy z aplikacją/docieraniem qw na ciemnych lakierach. inne sobie chwalą. qw jezeli chodzi o look, trwałość, kropelki, śliskość lakieru to nasz flagowy produkt.
Viento Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Z tym mazaniem to moim zdaniem takie samo biadolenie jak wcześniej z QD1. Chłodny lakier i dobre fibry kluczem do sukcesu.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 [ref]Viento[/ref], na pewno qw jest produktem trudniejszym w aplikacji niż qd1 ze względu na posiadane prekursory powłok. z drugiej strony Chemik zawsze na testowanych przez nas różnych autach znajdował sposób na jego poprawną aplikację. o czym pisaliśmy w tym temacie i temacie qw tylko nie każdemu chce się szukać i czytać. może jak w końcu zmusze chemika żeby zrobił temat o qw to tam podrzuci wszystkie rozwiązania w jedbym miejscu. poza tym już za chwilę sprezentujemy coś co jeszcze bardziej powinno ułatwić aplikacje.
tazman Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Z tym mazaniem to moim zdaniem takie samo biadolenie jak wcześniej z QD1. Chłodny lakier i dobre fibry kluczem do sukcesu. Biadolenie to twoje pisanie, chyba nie jest przypadkiem, że jak ADBL wspomniał, część osób na czarnym lakierze ma problem z aplikacją tego produktu i było to sygnalizowane i tutaj i w temacie o quick waxie. Mam qd1 i mogę go aplikować po ciemku będąc pewnym, że i tak będzie dobrze. Natomiast swój qw sprzedałem, a zapewniam cię, że używałem go we właściwych warunkach i z dobrej jakości fibrami. Owszem da się to zrobić dobrze, ale jeśli miałbym za każdym przejechaniem fibrą oglądać lakier czy przypadkiem nie zostały mazy na czarnym to zwyczajnie szkoda mi na to czasu. Fajnie jakby ten temat rozwiewający wszelkie wątpliwości związane z aplikacją qw w końcu powstał bo jest zapowiadany już od dłuższego czasu.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 z nowości wprowadziliśmy pierwsze z nowych fibr. ale to nie koniec i za chwilę wjeżdża kolejna nowość https://www.facebook.com/adblpolska/pos ... 2080189730
Viento Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Fajnie i z pewnością prędzej czy później zakupię. Btw. Co się dzieje z Chemikiem? Gotuje Crystal Meth? Czekam na tematy o QW i Tire Dressingu i doczekać się nie mogę
MaWe Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Wiem że temat trigerów był poruszany, dostałem ostatnio do APC trigerr czarny i jest z nim problem niby pryska mgiełką ale w czasie pryskania leci na boki zwykła struga nie da się tego jakoś samemu poprawić bo triger fajny jak by nie lało się z niego
Fitte Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Wiem że temat trigerów był poruszany, dostałem ostatnio do APC trigerr czarny i jest z nim problem niby pryska mgiełką ale w czasie pryskania leci na boki zwykła struga nie da się tego jakoś samemu poprawić bo triger fajny jak by nie lało się z niego Z tym to już loteria. Połowa z moich atomizerów psika fajna mgiełką a kilka tak jak własnie opisujesz
Dystrybutor ADBL Opublikowano 18 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 [ref]MaWe[/ref], nas zastanawia kto sprzedał Ci atomizer do apc który powinien być sprzedawany bez triggera; ).
MaWe Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2016 Może to nie wasz ale generalnie dostałem czarny trigger a jedyna butelka która była w paczce była bez niego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2016 Obiecywaliśmy że pomożemy tym którzy mają problem z QW. I w końcu mamy pierwszą z obiecanych rzeczy (temat na forum plus film instruktażowy w trakcie): https://www.facebook.com/adblpolska/pos ... 6837177135
stawek Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 Nie rzuciło mi się w oczy, ale czy posiadacie w ofercie rękawice do mycia auta ?
Slovak Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 [ref]stawek[/ref], nie. Wystarczy zajrzeć na strone producenta.
Slovak Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Takie białe gluty mam w Waszym QW. Trzeba je później zbierać z lakieru po docieraniu.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 1 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 skontaktuj się z nami na pw. wyjaśnimy sprawę
kempus Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Dlaczego nie na ogólnym forum? Chyba każdy ma prawo wiedzieć z jakiego to powodu zanim wyda 50 lub więcej złotych na produkt?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 [ref]kempus[/ref], chodzi o kontakt w celu przesłania do nas produktu abyśmy mogli zbadać ten konkretny przypadek.
Gesiu_15 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Szukałem dobrej fibry do szyb . Wybór padł na Goofera Towel Co mogę powiedzieć dobre wykonanie , dobrze doczyszcza szyby , nie zostają jakieś ślady mazy Jestem bardzo zadowolony Cena 25 zł ale powiem wam warto wydać i wypróbować goofera
Fitte Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 [ref]Gesiu_15[/ref], ja wafla używam tylko na wewnętrzną cześć ale jeden to i tak czasem za mało gdy sie rzadko pierze
Dystrybutor ADBL Opublikowano 10 Października 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 z nowości u nas wjechały na nasz kanał YT kolejne filmy. Dajcie znać jak Wam się podobają . https://www.facebook.com/adblpolska/pos ... 8542550149
MiasikAF Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Witam chciał bym zapytać o koszt wysyłki do uk z tego co czytam to warto kupić Dodane po 1 minucie 16 sekundach: Stwórzcie jakis dobry dressing do foteli materiałowych zeby był efekt mokrego materiału tak jak wyglada po praniu
Kryman Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2016 Dressing do foteli materiałowych
Rekomendowane odpowiedzi