Frycu75 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mess, to musimy się spotkać. Nie brudzi plastików? Doszły mnie słuchy o jakiś zmianach u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam dzięki uprzejmości Morfeusza otrzymałem jakiś czas temu terser "tarczy wszystkiego" ;-) powiem tak jako środek w płynie super wydajny i elegancko się go nakłada niestety na 2 dzień poranny opad "śnieg z deszczem" może nie miało to już wpływu ale dzięki temu trzeba będzie w weekendzik pomyśleć o małym myciu. na autko średniej wielkości ciężko zużyć całą saszetkę (20ml) mi za to się to udało gdyż poprawiłem nakładanie na masce + poniżej listew bocznych i klapę ;-) było ciężko ale sukces. i na prawdę nie wiem jak mogło zabraknąć na yariska po prostu szok myślę że problem polegał na tym, że w trakcie nakładania produkt staje się mało widoczny co na srebrnym pewnie prawie w ogóle nie było widać. faktycznie w porównaniu do Coli mniej się brudzi auto. zdam relacje po świętach ;-) będzie po trasie i obaczy się potem mycie. pozdrawiam Marek jeszcze raz serdecznie dziękuje Morfeuszowi za "testery" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 i na prawdę nie wiem jak mogło zabraknąć na yariska po prostu szok myślę że problem polegał na tym, że w trakcie nakładania produkt staje się mało widoczny co na srebrnym pewnie prawie w ogóle nie było widać. Hehe ciemno było Sam nie wiem jak to zrobiłem Ale wiedząc że produkt jest budżet edition to sie nie przejmowałem zużyciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ja też jestem bardzo zadowolony z aplikacji, wyglądu i odpychania wody. Z brudzeniem na razie trzeba trochę poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ciekawe ile to to faktycznie będzie trzymało na lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Artih, Nałożyłem znajomej, sporo jeździ, to co do tej pory nakładałem dosyć szybko umierało. Łącznie z PNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 JM63, a lakier jak był przygotowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam Pierwszy bezdotykowe mycie programem ostatnim. Bylem w malym szoku lepiej zrzuca wode niz coli i tak jak pisałem wcześniej tak mocno nie łapie syfu. U mnie przygotowanie to tylko reczne mycie bez glinki i odsmolenia. Czekam na cieplejszy dluzszy dzien. Jestem ciekaw jak dziala qiuik wax z aromor shelds all Przydalby sie umnie na poleczce ciekawe jak dlugo bedzie siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Łącznie z PNS No ja właśnie głównie do PNS'a jestem ciekawy porównania - a on przecież siedzi ładnie kilka miesięcy. I obstawiał bym jednak PNS'a - no ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ktm950, Pod PNS'a glinka i cleaner, pod Shield'a 4Nano scrub alcaline + ipa. Ale z tego co widzę nie jest zbyt wymagający jeśli chodzi o powierzchnię- nałożyłem na swój samochód bez żadnego przygotowania, tylko po umyciu, jeszcze całkiem nieźle leżało BSD. Na razie nie idzie w ogóle zrobić tafli. Dla mnie różnice w działaniu w stosunku do PNS'a nie są na tyle duże, żeby męczyć się z aplikacją Sonax'a. Może mam jakaś lichą wersję, ale ostatnie kilka aplikacji to było rzucanie k.wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No dla mnie PNS jest mega łatwy w aplikacji. Z drugiej strony - patrząc po giełdzie parę AA Shield'ów się pojawiło a PNS'ów ludziska nigdy się nie pozbywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gypsy_69 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Próbował ktoś może glinkować po tym preparacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wlody Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Powiem tak - aplikacja banalnie prosta, zdecydowanie pociemnia lakier (orientblau 317) i dodaje połysku. Powiem szczerze , to chyba najlepszy środek który tak odpycha wodę. Dla mnie rewelacja. Z minusów to zostawia smugi , trzeba szybko polerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam , jest kolejne 5 próbek do rozdania , ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruger75 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak. JA Za czytanie forum o tej porze ( w pracy nie siedzę tylko się trochę zaczytał ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam , jest kolejne 5 próbek do rozdania , ktoś chętny ? I Ja bardzo chętnie przetestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam , jest kolejne 5 próbek do rozdania , ktoś chętny ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapselo2 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 również jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkot88 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam , jest kolejne 5 próbek do rozdania , ktoś chętny ? Poprosił bym o jedną, z chęcią wypróbuję to cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 chętnie przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonthyc Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam , jest kolejne 5 próbek do rozdania , ktoś chętny ? Tyle się naczytałem o tym rozwiązaniu, że z przyjemnością przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 to i ja również coś chętnie przetestuje na moim czarnuchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 po prawie 3 miesiącach Armor siedzi jak zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja znowu aplikowałem ArmorAll Shielda na naprawdę skatowany, nieoczyszczony lakier kolegi hyundai'a i po miesiącu na dołach drzwi z przodu zaczęła pojawiać się tafla. Ale generalnie na reszcie auta trzyma się dzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 e36ace, ile? Trzeba chyba półki w marketach opróżniać Ostatnio byłem w makro, a tu na półce pasta finisz Sonax Profiline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi