C5 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Back to basic, teraz każdy do hipermarketu poleci A może czasy Plaka, szamponów z woskiem, wosków koloryzujących mają dopiero nadejść... Pamiętam jak 15 lat temu wprowadzany był Armor All do Polski. Nie było wtedy sklepów jakie mamy obecnie oraz takiego asortymentu preparatów, jedynymi możliwościami dystrybucji były hipermarkety i sklepy motoryzacyjne i tak im pozostało. Na takie możliwości dystrybucji Armor All był za drogi i się nie sprzedawał, a jak widzimy tera też w hipermarketach się nie sprzedaje (cena). Uważam, bo znam te produkty od 15 lat, że Armor All są tak samo dobrymi produktami jak te ze sklepów detailinowych. Myślę, że śmiało można je porównać do tak rozsławionego na forum tym i innych Meguiarsa. Zresztą w USA te dwie firmy konkurują ze sobą. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dziękuje wszystkim za przeprowadzenie testu , oraz za dyskusje . Moim celem nie jest rozpropagowanie firmy armor all , i nie jest przekonywanie ludzi o magicznych właściwościach produktu . Moim celem było , aby kilka osób przeprowadziło nie zależny test i opisało produkt , po to aby go sklasyfikować . Jeszcze raz dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Morfeusz Dzięki jeszcze raz z próbkę Stety niestety zima się skończyła i nie mam juz szczurka testowego więc wczoraj zakupiłem sobie butle 500ml I Shield poleciał na bejce Zobaczymy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 I Shield poleciał na bejce Zobaczymy :] Brawo Ja ostatnio widziałem co wyczynia przetarty Plak i nie wierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 a u mnie w realu nie ma tego produktu (tzn. są jakieś chusteczki i płyn do szyb) a tak to pusto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 wczoraj płukanko na aucie testowym a ten siedzi jak zły. Wkurzony jestem bo na moim aucie leży kilkukrotnie droższy wosk a odpychanie wody,brudzenie bez porównania na korzyść Armor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 23 Marca 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nie mam fotek bo zapomnialem aparatu, ale: 1. Na masce jak swiezo nalozony, PNS tak samo. Glasur dostaje delikatnej tafelki i wszystko splywa jak nalezy. Kropelki na kazdej czesci na wysokim poziomie. 2. Na dachu i wyzszych partiach drzwi wyglada jak swiezutki, ale nizej juz takiej rewelacji nie ma. Woda splywa, ale taflami, kropelek raczej brak (ew jakies miejscowe). To bylo pierwsze mycie reczne od nalozenia, tj ok. 1,5 miesiaca. W miedzyczasie zaliczylem 2 proszki. Okolo 1300km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 krd, psikałeś jakimś QD? jak Twoje wrażenia? chętnie wrzuciłbyś go znowu na samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jestem ciekaw jak wypadnie w porównaniu do PNS'a, który przecież z trwałością nie ma problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 krd, psikałeś jakimś QD? nie było psikane żadnym QD jak na razie, bo chcemy przetestować to co siedzi na lakierze bez wspomagaczy jak Twoje wrażenia? chętnie wrzuciłbyś go znowu na samochód? jak na razie jest fajnie, auto zdecydowanie mniej się brudzi tak jak przy PNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Justyna, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Sorry za kalkulatorową jakość Jak narazie mi się podoba bardziej niż BSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ktos sie orientuje, czy we Wroclawiu jest ten srodek dostepny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatulla Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Po zdjeciach i filmikach na yt jestem pod wrazeniem tego srodka. W weekend bede mial co robic... okaze sie w praniu czy naprawde jest taki dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Chyba czas zakupić w Realu 500ml 69.90zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Na Allegro dychę taniej już z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 52zł z groszami na allegro z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 30 Marca 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 I maly update ode mnie. Mam nadzieje, ze cos widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dalej wszystkie równo dobrze widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 31 Marca 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Artih, Glasur lekko tafluje, co widac jak lanca jest bezposrednio na niego skierowana, Armor All rowniez delikatnie... ale PNS rozbija wode momentalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Szczerze mówiąc liczyłem na zwycięstwo PNSa właśnie Zobaczymy, na pewno będę obserwował aktualizacje jeśli wrzucisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycu75 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 A ja jestem ciekaw jak z tym zakurzeniem? Rzeczywiście tak odpycha kurz? Czekam na kolejne wpisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Podjedź z pojemniczkiem to Ci na-kaczam, wysmarujesz sobie coś Na bejcy leży dopiero tydzień (nakładane spartańsko, jedynie na bezdotyku na umyte auto ) Żeby nie było tak kolorowo: -nakłada się go łatwo ale nie ma miłych wrażeń jak z woskiem.-jak jest go sporo to nie chce się dać tak łatwo wypolerować, trzeba się pobawić z mazami zwłaszcza na czarym-nie pachnie zbyt ładnie Ale skubany przyciemnia ładnie lakier i plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 i plastiki Odważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 i plastiki Odważnie Testowane na Pandzie, wyrównało ciut kolor Wiem, wiem, no pic - didn't happen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi