piotr@sta Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Cześć Gyeon rim przed użyć odtłuszczacz silikonowy i ipa czy lepiej Q²M Prep
analyzator Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października @piotr@sta zmywacz silikonowy. Ads. Co mogę powiedzieć. Siedzi jak zły kosztuje grosze wydajność mega. Można machnąć całą felgę i i potem dotrzeć. Nie szukam
keza Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października @piotr@sta jeśli nie masz prepa to mogą być
Moderator Streat Opublikowano 30 Października Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Października W dniu 1.10.2024 o 10:36, menior napisał(a): a jak No 12 sie spisuje na felgach? Ledwo sezon wytrzymuje, hydro szybko siada. Ja osobiscie na felgi klade co mi w reke wpadnie i powłoki do lakieru sprawdzają sie równie dobrze a niekiedy nawet lepiej niz te dedykowane. Mamie połozyłem tenzi Diamond i siedzi to pięknie a aplikacja plus docieranie mistrzostwo. U siebie mialem koncówke Ewocar Hydro36 i również świetnie to siedzi a powłoka prosta w aplikacji 1
Rekomendowane odpowiedzi