ZANDAR Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 P.S Jedno jest pewne śniegu to On nie odpycha ...Co do pogody to masakra i w tym roku czuję, że to nie najlepsza pora dla detailerów
DS_Tomek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wypadało by zaktualizować test Ale niestety na razie nie mogę ze względu na pogodę. Za co bardzo przepraszam. Obiecuję poprawę i solidny update jeżeli tylko będzie troszkę cieplej. Produkt jednak cały czas się trzyma, czerń robi wrażenie. Ostatnie płukanie było 2 tygodnie temu i kropelki wyglądały jak dzień po nałożeniu. Na potwierdzenie moich słów dodaje zdjęcie: Obrazek P.S Jedno jest pewne śniegu to On nie odpycha Kocham ten sezon, nie ma co... Mam wrażenie że jakbym swój samochód oskrobał, to wystarczyło by soli dla pułku wojska na miesiąc. Dobrze że produkt się trzyma, dzięki za regularne update'y !
Piotrek Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tak to wyglądało w niedzielę Jak doskonale widać, solą obdzielił by pułk wojska. A tu już umyty: I klasycznie film: Gyeon nie wygląda, żeby gdzieś się wybierał. Podczas płukania przed myciem kropelki nie były już tak okrągłe, jednak po myciu ręcznym właściwości hydrofobowe wróciły do stanu: dzień po aplikacji. Zaczernienie, ciągle na bardzo wysokim poziomie.
barteKKK03 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jaki przebieg od nałożenia?
Piotrek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 barteKKK03, Stan licznika z dzisiaj to: 93 953 kilometrów Szybka matematyka daje nam 2497 kilometrów od nałożenia.
Arti_r1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 HubertRinkon i jak powloka ma się na plastikach? Stosowaleś na wszystkie czy tylko te czarne chropowate? Byleś gdzieś w grubszym terenie zaczerpnąć kąpieli blotnych? Bo wlaśnie szukam czegoś co poleży jakiś czas na moim
HubertRinkon Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Powłoka ma się świetnie co do warunków w jakich jest testowana to .... Cięzko tu zliczyć kilometry bo to nie ma najmniejszego sensu w porównaniu do aut ale jestem bardzo zadowolony z produktów tej firmy
Arti_r1 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 W naszym squadzie taki wyjazd to można zaliczyć jako dojazdowke:P Niekiedy mamy wyjazdy na kopalnie piasku (Kotlarnia) albo stara kopalnie gliny to jesli ten syf zostanie troche dluzej,to plastiki sa w stanie troche koloru przejac z gliny:/ Przygotowywales jakoś specjalnie plastiki przed aplikacja? Po wyjeździe gada myjesz jakas gabka czy wystarczy spłukać?
Piotrek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 No to tak, u mnie jest trochę ponad 5 miesięcy od nałożenia i nie widzę zużycia powłoki. Nadal bardzo mocne przyciemnienie, właściwości hydrofobowe jak w dzień po aplikacji.
Piotrek Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Na wstępie chce przeprosić za brak aktualizacji, ale warunki nie były sprzyjające do mycia samochodu. Wczoraj z okazji, że był 1 stopień na plusie, zaryzykowałem i mimo zagrożenia linczu na bezdotyku, umyłem. Przedni zderzak ubrudził się trochę,podczas drogi, no ale cudów nie ma. Jak tylko poprawi się trochę pogoda obiecuje porządną aktualizację.
Piotrek Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeszcze jedno zdjęcie z porównania. Tutaj doskonale widać, że poziom zaczernienia jest nadal bardzo imponujący.
MatthewG Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Ekipa Szkoda, że reszta brudna..
Piotrek Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Ekipa Szkoda, że reszta brudna.. No niestety, z myciem to Oni są na bakier.
mpadlewski Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Myć to się nie chce ale pewnie jak patrzą na Twojego to zazdrość łapie
kamil_rosen Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Puścił byś to w dół trochę, bo pieje strasznie Pokazałaś byś kiedyś ten element nie wysmarowany pod tablicą, bo była chyba część kontrolna. Fajnie by było zobaczyć jak to wygląda
Piotrek Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 kamil_rosen, Będzie puszczone, ale raczej symbolicznie. Ale na ten sezon priorytet to korekta i konserwacja podwozia. Co do wycinka to już raz od nałożenia zdejmowałem, jest gdzieś wcześniej zdjęcie. Zdjemę i zrobię zdjęcie jak będzie trochę cieplej, bo pod tablicą jest pewnie brudno.
Piotrek Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 MatthewG, Jakoś się nie mogę zebrać, żeby odkręcić tablicę i ramkę. Ale na osłodę mam coś innego. Od aplikacji nie całe 7 miesięcy. Jak widać daje radę. Ja nie mam wątpliwości, że dalej siedzi. Ale dla ludzi mniejszej wiary, postaram się zdjąć tablicę.
Pimps Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 A czy można środek stosować na plastikowe klosze lamp przednich i tylnych? Niby w opisie pisze że się nadaje ale czy ktoś to może sprawdzał?
Piotrek Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Pimps, Na pierwsze pytanie odpowiedziałeś sobie sam. Ja nie sprawdzałem Gyeona na kloszach. Ale poświeciłem chwilkę na szukanie:
kamil_rosen Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Tu nie chodzi o wiarę czy nie, bo widać, że środek siedzi i to ładnie ale głównie chodzi o poziom zaczernienia plastiku A co do lamp, ja stosuje NW i też bardzo dobrze sobie radzi na lampach
Pimps Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Też to widziałem ale to są tylne klosze a co z przodem. Dodatkowo pytam w tym temacie gdyż jest już długo więc myślałem że może ktoś z użytkowników forum osobiście próbował i się wypowie tutaj. Tak czy siak dzięki za odpowiedź. [ Dodano: 13 Luty 2014, 13:49 ] kamil_rosen - też stosuje NW ale myślałem o czymś trwalszym.
Piotrek Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Tu nie chodzi o wiarę czy nie, bo widać, że środek siedzi i to ładnie ale głównie chodzi o poziom zaczernienia plastiku Proszę bardzo.
kamil_rosen Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 No widzisz, o to mi chodziło Rozumie, że zdjęcie świeże, a nie z przed miesiącu, dwóch? generalnie jak taki poziom utrzyma się po roku od nałożenia to mega propozycja A w sumie chyba jest szansa, że tak będzie Z drugiej strony mało km chyba robisz? Ciekawe jak ktoś z 5tys-10tys km miesięcznie robi jaki by był efekt. Bo niby trwałość jest określana na rok, bez kilometrów A co do lamp z opisu na stronie sklepu: - Reflektory i lampy tylne , dla mnie reflektory to są lampy przednie więc z czym problem? Zresztą plastik, to plastik. Fakt, jest wystawiony na trochę wyższą temperaturę, ale przecież co ci się z tymi lampami może stać? Zabezpieczy i ochroni. Nie widzę jakiś dziwnych problemów z tym związanych. Przecież nie zepsujesz lamp, a kto ci broni spróbować ?
kamilgt Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 kamil_rosen, mi się nie udało położyć na reflektory, ale może mam 2 lewe ręcę Trwałość Trima jest określana na rok/15kkm
Rekomendowane odpowiedzi