Pawel_t11 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2019 MRC48690 mój spóźniony prezent, czekam z niecierpliwością
sT3VE Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 @MrCleaner MRC48673 - z tym zamówieniem pękło u mnie wydanie ponad 1000PLN na chemię. To musi o czymś świadczyć - pełna profeska, pancernie opakowane rzeczy w kartonie, bańki zabezpieczone folią bąbelkową + stretch (w pewien sposób też izoluje ciepełko w zimę). Ta mega promocja na prawie wszystko -25% to u Was chyba tradycja, kontynuujcie naprawdę jest przyjemna od strony konsumenta Chciałem coś dołożyć do zamówienia, krótki telefon do sklepu i poinstruowaną mnie co zrobić żeby połączyć zamówienie. Obsługa pierwsza klasa. Warto też dodać, że promocja promocją, ale produkty CarPro nie są jakieś stare, data ważności półtora roku - szacun. Jedynie szkoda, że nie dodaliście triggerka do butelki z ECH2O - produkt do rozcieńczania, ale jednak np. do Perla w zeszłym roku dostałem Miły bonusik w postaci zapachu ShinyGarage. Podsumowując: KUPOWAĆ U NICH!! 1
Michał82 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ja ciągle czekam na zamówienie, no ale to nie wina MRC tylko DHL. Miało dotrzeć dziś ale przełożono dostawę na poniedziałek. Niue wiem dlaczego. Oby tylko paczka nie leżała przez weekend w busie kuriera bo u mnie zapowiadają nawet -10 w nocy.
TfB Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 MRC48443 MRC48524 wiadomo co o tych zamowionkach?;) zrobione 28 i 30.12;)
Partner forum MrCleaner Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Za wszystkie opóźnienia najmocniej przepraszamy. Jak co roku w tym okresie, klienci zaskakują nas ilością zamówień. Za każdym razem kiedy wydaje nam się, że więcej już nie będzie, ich liczba rośnie! Stąd wynikają opóźnienia. Wciąż staramy się odkopać ze wszystkich zamówień, które zostały złożone w okresie między nowym rokiem a świętami. W tym tygodniu wszystkie zamówienia powinny zostać już pomyślnie wysłane @sT3VE Dziękujemy za opinie! Codo Perla i Ech2o, do żadnego z nich producent nie przewiduje spryskiwaczy, a ten zeszłoroczny, musiał być dorzucony przez pomyłkę @TfB Zamówienia są połączone, tak jak prosiłeś, ale mamy mały brak w zamówieniu. Oczekuj w poniedziałek telefonu, w którym wszystko zostanie wyjaśnione 1
Mumins Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Za wszystkie opóźnienia najmocniej przepraszamy. Jak co roku w tym okresie, klienci zaskakują nas ilością zamówień. Za każdym razem kiedy wydaje nam się, że więcej już nie będzie, ich liczba rośnie! Stąd wynikają opóźnienia. Wciąż staramy się odkopać ze wszystkich zamówień, które zostały złożone w okresie między nowym rokiem a świętami. W tym tygodniu wszystkie zamówienia powinny zostać już pomyślnie wysłane [mention=20323]sT3VE[/mention] Dziękujemy za opinie! Codo Perla i Ech2o, do żadnego z nich producent nie przewiduje spryskiwaczy, a ten zeszłoroczny, musiał być dorzucony przez pomyłkę [mention=18039]TfB[/mention] Zamówienia są połączone, tak jak prosiłeś, ale mamy mały brak w zamówieniu. Oczekuj w poniedziałek telefonu, w którym wszystko zostanie wyjaśnione Ja akceptuję Waszą argumentację, przy pewnym pułapie zamówień nie da się obsłużyć wszystkich klientów.Ale w moim przypadku (zamówienie złożone 30.12, Wy wróciliście do pracy 2.01) wykonałem telefon 3.01 po południu z ciekawości co z moją paczką i okazało się, że brakuje 2 produktów i nikt do mnie w tej sprawie nie zadzwonił. Mówię 'ok, spoko, jeden produkt mniej ważny, dla drugiego znaleźliśmy alternatywę i będzie dobrze'. Otrzymałem zapewnienie, że paczka wyjdzie jeszcze tego dnia. Niestety została nadana dzień później. Mam nadzieję, że nic się nie przemrozi przez weekend.
TfB Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jesli brakuje torby to moze byc bez. :)) chyba ze macie od ShinyGarage to moze byc zamieniona i bede najszczesliwszy na swiecie:D
Michał82 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 3 godziny temu, Mumins napisał: akceptuję Waszą argumentację, przy pewnym pułapie zamówień nie da się obsłużyć wszystkich klientów. Dokładnie. Pewnie po swojej mega promocji mają teraz puste półki.
Michał82 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Moje zamówienie z promocji wczoraj w końcu dotarło. Trochę to trwało ale to nie Wasza wina tylko DHL w kulki poleciał. Co do samego zamówienia to spakowane i zabezpieczone bardzo dobrze.
TfB Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ja dalej czekam. Noestety dhl ma paczki w dupce gleboko schowane i ani slychu ani widu;(
Chochlik437 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2019 Kiedy będzie uzupełniony towar RRC? Moje zamówienie promocyjne stoi w miejscu...
sT3VE Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 https://allegro.pl/oferta/carpro-ironx-deironizacja-usuwanie-smoly-1000-ml-7826108781?bi_s=ads&bi_m=leftpanel&bi_c=YjU1NzUzMGMtYzZhYS00MWE2LWI3NDgtNTUxNGUwYWY3YjMwAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=a978b148-ea45-4688-a400-38d2e320b041@MrCleaner pomyłka chyba zaszła w tytule lub opisie aukcji. Ale nie powiem, nie obraziłbym się i powinał tego Trixa w tej cenie - to jak?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Dzięki za czujność! Już poprawione.
Sebalbn Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zamówienie MRC68943 już u mnie Wszystko przyszło całe, jedynie prick bort troszke puścił, natomiast był dodatkowo zabezpieczony folią, więc to chyba standard. Wszystko szybko i sprawnie w 48h od zamówienia paczka była już u mnie. @MrCleaner dzięki za bonus w postaci większej pojemności butli show detailera zamiast fibry ! Pozdrawiam
aabbcc123 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Ta fioletowa fibra jest super...
analyzator Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 @MrCleanerco tam z MRC70708, dojdzie na weekend? @aabbcc123 mogę tylko potwierdzić. Bardzo dobra jakość.
Birkhof Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Mozecie napisac cos wiecej o zapachach od Angelwax? Bo z opisu wynika ze sa takie same - a jak w realu? Jakie to nuty zapachowe ma?
Mumins Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 10 godzin temu, analyzator napisał: @MrCleanerco tam z MRC70708, dojdzie na weekend? Chłopaki chyba mają zajazd - chciałem się wczoraj dopytać o status realizacji zamówienia, to nie szło się dodzwonić Jeśli ktoś z @MrCleaner przeczyta moją wiadomość, to chętnie się dowiem co z zamówieniem MRC71210.
CybPL Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Moje 70664 wyjechało wczoraj, więc trochę tych zamówień mają Gdzieś na blogu widziałem info, że będzie nowy sklep stacjonarny, może zawaleni są przesyłkami + przeprowadzką. Edit: O mam link https://mrcleaner.pl/blog/ida-zmiany
Mumins Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Na pewno, skoro zamówienie złożone wczoraj ok. 9:00 dopiero teraz zaczęło się przetwarzać w systemie
sT3VE Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2019 @MrCleaner strona się Wam posypała Już od dłuższego czasu, kiedy wstanie?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 22 godziny temu, sT3VE napisał: @MrCleaner strona się Wam posypała Już od dłuższego czasu, kiedy wstanie? Cześć, wszystko powinno być już wporządku
Mumins Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 @MrCleaner kiedy planujecie uzupełnienie zapasów butelek Work Stuff 0,7L oraz ADBL trigger orange?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 5 Września 2019 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 @Mumins Jeśli chodzi o Work Bottle, powinno być w przyszłym tygodniu. A Shakery są na stanie cały czas
Rekomendowane odpowiedzi