Skocz do zawartości

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paka z zamówieniem MRC30196 już u mnie. Chwilowo w garażu. Tak goniłem do domu, że zapomniałem o "małym" kartoniku. Unboxing musi poczekać do jutra :wink:

Opublikowano

Dzwoniłem do nich i powiedzieli że było bardzo dużo zamówień i nie dali rady ogarnąć wszystkiego na raz. Ostatnie zamówienia będą wysyłane jutro.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Emig - na razie chyba lepiej, aby nie poruszać spraw "otwarcie" i dać możliwość wyjaśnić/wyprostować przez @MrCleaner problemy "w zaciszu" :wink: Przypuszczam, że winą "zamieszania" była duża liczba zamówień i pośpiech w ich realizacji...

Opublikowano

rozumiem,dzisiaj otrzymałem paczkę i wszystko było ok,ciekaw jestem czy problemem jest opóźniona wysyłka czy coś innego :P robiłem już dużo zamówień w MRC i nigdy nie miałem żadnych problemów

Opublikowano

Panowie trochę się spinacie z powodu delikatnego opóźnienia w realizacji zamówienia.
Przy takiej promocji, która była przed zakończeniem roku, nie ma co się dziwić...
Ja zamówiłem w sylwestra, we wtorek wysłana, dzisiaj u mnie. Jakby była jutro czy nawet w poniedziałek, nie robiłbym z tego afery.
To nie jest produkt pierwszej potrzeby żeby robić problem z małego opóźnienia.
Pozdrawiam i cierpliwości.

Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 2
Opublikowano

@kolo100 - nie chodzi o opóźnienia, bo przesyłki już dotarły. :wink: Zdarzają się inne problemy...

@Emig - ja również dotychczas nie miałem powodów do narzekań. :wink:

Opublikowano

Byłem w MRC we wtorek ok 9 rano i ... łooo matulu , co tam się działo :shock:  Wszyscy latali (dosłownie latali! )  z kartkami i kompletowali zamówienia.  Panowie , za te ceny ja bym im wybaczył te lekkie poślizgi ;)

• Lubię to 2
Opublikowano
W dniu 3.01.2018 o 20:17, Domel napisał:

też o to pytałem kilka miesiecy temu. Z tego co wiadomo dystybucja sie skonczyła ?

Dziwne bo za granicą gdzie mieszkam mam cały czas do wyboru cały asortyment AW,to czemu u nas już nie Ma? Szkoda bo niektóre produkty bardzo fajne

Opublikowano

Dzisiaj szybciutko zrobiłem garażowy unboxing zamówienia (MRC30196) i ... Wszystko się zgadza. Także dzięki wielkie i do następnego razu 😉

• Partner forum
Opublikowano

Faktycznie duża ilość zamówień wprowadziła lekkie zamieszanie w naszej firmie, mamy nadzieję, że wszystkie wątpliwości zostały wyjaśnione i każdy jest zadowolony z zakupów. Myślę, że jeszcze nie raz uda nam się was zaskoczyć. Wszystkiego Detailingowego w Nowym Roku.

• Lubię to 1
Opublikowano
7 godzin temu, MrCleaner napisał:

Faktycznie duża ilość zamówień wprowadziła lekkie zamieszanie w naszej firmie, mamy nadzieję, że wszystkie wątpliwości zostały wyjaśnione i każdy jest zadowolony z zakupów. Myślę, że jeszcze nie raz uda nam się was zaskoczyć. Wszystkiego Detailingowego w Nowym Roku.

a co z angelwax już u was nie będzie w sprzedaży? ani ogólnie w Polsce bo wiem ze wy dystrybutorem byliście :)

Opublikowano

P3nIbfy.jpg?3fiC83gx.jpg?1
Dziękuję Panu Arturowi za fachowe zapakowanie paczki :) Nie pierwsze i nie ostatnie zamówienie od Was, aby więcej promocji! :D 

Opublikowano

to i ja dorzucę od siebie kilka groszy.
paczucha dzisiaj przyszła inpostem, zapakowana świetnie, wszystko doszło w całości bez żadnych ekscesów. realizacja bezproblemowa i kontakt z Wami podczas realizacji również bardzo sprawny i rzeczowy. jak ktoś się jeszcze waha to ja zdecydowanie polecam :)

Opublikowano

Panowie z @MrCleaner - czy doczekam się w końcu załatwienia sprawy?  Na razie tylko - przy wymuszanym przeze mnie kontakcie - otrzymuję pisemne obietnice, do których realizacji nie dochodzi. Powoli zaczynam wątpić w Waszą chęć uczciwego wyprostowania Waszej pomyłki...