Grechuta Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Również zgłosiłem na Waszego maila problem z realizacją mojego zamówienia, liczę na szybkie załatwienie sprawy
397 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Czyli nie tylko ja miałem problem również napisałem maila
smerf91 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 I ja też mam problem i również poszedł mail.
Emig Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 moje zamówienie doszło, wszystko w najlepszym porządku Polecam
KrzysiekT5 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Moje pierwsze zamówienie też doszło.Dzięki
CoolBreeze Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Paka z zamówieniem MRC30196 już u mnie. Chwilowo w garażu. Tak goniłem do domu, że zapomniałem o "małym" kartoniku. Unboxing musi poczekać do jutra
RafalB Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Dzwoniłem do nich i powiedzieli że było bardzo dużo zamówień i nie dali rady ogarnąć wszystkiego na raz. Ostatnie zamówienia będą wysyłane jutro.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Emig Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 możecie napisać jakie mieliście problemy z zamówieniami?
Eidos71 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 @Emig - na razie chyba lepiej, aby nie poruszać spraw "otwarcie" i dać możliwość wyjaśnić/wyprostować przez @MrCleaner problemy "w zaciszu" Przypuszczam, że winą "zamieszania" była duża liczba zamówień i pośpiech w ich realizacji...
Emig Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 rozumiem,dzisiaj otrzymałem paczkę i wszystko było ok,ciekaw jestem czy problemem jest opóźniona wysyłka czy coś innego robiłem już dużo zamówień w MRC i nigdy nie miałem żadnych problemów
kolo100 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Panowie trochę się spinacie z powodu delikatnego opóźnienia w realizacji zamówienia.Przy takiej promocji, która była przed zakończeniem roku, nie ma co się dziwić...Ja zamówiłem w sylwestra, we wtorek wysłana, dzisiaj u mnie. Jakby była jutro czy nawet w poniedziałek, nie robiłbym z tego afery.To nie jest produkt pierwszej potrzeby żeby robić problem z małego opóźnienia.Pozdrawiam i cierpliwości. Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka 2
Eidos71 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 @kolo100 - nie chodzi o opóźnienia, bo przesyłki już dotarły. Zdarzają się inne problemy... @Emig - ja również dotychczas nie miałem powodów do narzekań.
powalla Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 Byłem w MRC we wtorek ok 9 rano i ... łooo matulu , co tam się działo Wszyscy latali (dosłownie latali! ) z kartkami i kompletowali zamówienia. Panowie , za te ceny ja bym im wybaczył te lekkie poślizgi 2
menior Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 W dniu 3.01.2018 o 20:17, Domel napisał: też o to pytałem kilka miesiecy temu. Z tego co wiadomo dystybucja sie skonczyła ? Dziwne bo za granicą gdzie mieszkam mam cały czas do wyboru cały asortyment AW,to czemu u nas już nie Ma? Szkoda bo niektóre produkty bardzo fajne
CoolBreeze Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Dzisiaj szybciutko zrobiłem garażowy unboxing zamówienia (MRC30196) i ... Wszystko się zgadza. Także dzięki wielkie i do następnego razu 😉
Partner forum MrCleaner Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Faktycznie duża ilość zamówień wprowadziła lekkie zamieszanie w naszej firmie, mamy nadzieję, że wszystkie wątpliwości zostały wyjaśnione i każdy jest zadowolony z zakupów. Myślę, że jeszcze nie raz uda nam się was zaskoczyć. Wszystkiego Detailingowego w Nowym Roku. 1
Berd Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 @MrCleaner Częściej takie promocje . Zamieszania z nią związane przeżyję 1
Smiechu1978 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Paczka do mnie dotarła wczoraj również, termin realizacji biorąc pod uwagę Nowy Rok w 1000% do akceptacji. Wszystko się zgadza. No i pakowanie super, nawet chińska porcelana przeżyłaby każdego kuriera w takim opakowaniu. Dziękuję. @MrCleaner
smerf91 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 @MrCleaner w moim przypadku wszystko wyjaśnione także czekamy na kolejne takie promocje:)
wifi944 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 7 godzin temu, MrCleaner napisał: Faktycznie duża ilość zamówień wprowadziła lekkie zamieszanie w naszej firmie, mamy nadzieję, że wszystkie wątpliwości zostały wyjaśnione i każdy jest zadowolony z zakupów. Myślę, że jeszcze nie raz uda nam się was zaskoczyć. Wszystkiego Detailingowego w Nowym Roku. a co z angelwax już u was nie będzie w sprzedaży? ani ogólnie w Polsce bo wiem ze wy dystrybutorem byliście
sT3VE Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dziękuję Panu Arturowi za fachowe zapakowanie paczki Nie pierwsze i nie ostatnie zamówienie od Was, aby więcej promocji!
macmel Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 to i ja dorzucę od siebie kilka groszy. paczucha dzisiaj przyszła inpostem, zapakowana świetnie, wszystko doszło w całości bez żadnych ekscesów. realizacja bezproblemowa i kontakt z Wami podczas realizacji również bardzo sprawny i rzeczowy. jak ktoś się jeszcze waha to ja zdecydowanie polecam
Eidos71 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Panowie z @MrCleaner - czy doczekam się w końcu załatwienia sprawy? Na razie tylko - przy wymuszanym przeze mnie kontakcie - otrzymuję pisemne obietnice, do których realizacji nie dochodzi. Powoli zaczynam wątpić w Waszą chęć uczciwego wyprostowania Waszej pomyłki...
Swift Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 Co z waszym programem lojalnościowym? Działa, czy istnieje bo istnieje?
Lukasz-odkrywca Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 5 godzin temu, Swift napisał: Co z waszym programem lojalnościowym? Działa, czy istnieje bo istnieje? Również ciekawi mnie ten temat . 1
Rekomendowane odpowiedzi