Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Co nabyć aby uratowac (w vw) emblemat na klapie z tyłu i atrape grila w a'la chromie i napisy na klapie z tyłu? mam na oku 4 produkty :

1.Mothers Billet Metal Polish

2.Mothers Chrome Polish

3.Mothers Mag and Aluminium Polish

4.Autoglym Metal Polish

Ocyzwiście jestem otwarty na propozycje.

Moim zdaniem tego już nie uratujesz... ale może ktoś już próbował z pozytywnym skutkiem

Opublikowano

Adamus94, jeśli to nie unikaty, kup nowe emblematy :o

luq92, uzyles qd po myciu? powinien pomoc

No... cudów nie ma. ;)

Opublikowano

Carire, nie używałem, bo mam odlane troszkę w butelce a nie mam jak go aplikować. Spróbuję go troszkę na szmatkę i najwyżej jak to nie ruszy plam to poleje się APC :D

Opublikowano

Carire, mam nadzieję, bo znając swoje umiejętności więcej biedy narobię APC :mrgreen: Nasączę szmatkę Sonaxem i przetrę.

Opublikowano
Przed chwila byłem sprobowac i nic nie daje...

Podgrzej najpierw suszarką bo zapewne to gruba warstwa potem glue removerem,zetrzyj i tak do skutku

Opublikowano
luq92, dzialaj ale powinno sie obyc bez tego apc

Sonax nie dał rady. To samo APC 1:20. Już nie chciało mi się z tym wojować to zostawiłem :/

Opublikowano

Panowie czym można przeczyścić emblematy w vw chodzi mi o ten znaczek vW na tylnej klapie nie jest popękany tylko zachodzi białym nalotem

Opublikowano

tak le czy jest jakaś pasta do a'la chromu? była przed myciem pianka + apc i potem mycie rękawica szampon ale taki a'la nalot jest

Opublikowano

tylko jest ich kilka która z nich:

1.Mothers Billet Metal Polish

2.Mothers Chrome Polish

3.Mothers Mag and Aluminium Polish

4.Autoglym Metal Polish

• Moderator
Opublikowano

W Polo czyściłem z nalotów chromowane listwy przedniego zderzaka za pomocą pasty lekkościernej PB SSR1.

Naloty zeszły, rdza już nie...

Więc jeśli masz coś podobnego to możesz spróbować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.