Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Kupilem fk1000p. Lecz po aplikacji wosku palacami

Gratuluję pomysłu nakładania dłońmi takiego chemicznego g*na :good: . Polecam spróbować nalożyć dłońmi pastę do butów - zapach prawie identyczny z FK i skład pewnie też więc raczej nie powinno być problemu.

Opublikowano
Możliwe - wiem, że Colli 476 potrafi uwydatniać rysy.

476 uwydatnia rysy? Nigdy się z tym nie spotkałem a tego wosku używałem wiele razy i na przeróżne lakiery... Zawsze zmniejszał widoczność rys.

Opublikowano

Gratuluję pomysłu nakładania dłońmi takiego chemicznego g*na :good: . Polecam spróbować nalożyć dłońmi pastę do butów - zapach prawie identyczny z FK i skład pewnie też więc raczej nie powinno być problemu.

Tutaj na forum polecono mi żebym nakladal dlonmi. Powiem tyle ze kropelkowanie jest duzo lepsze po cherry glaze niz po fk

Opublikowano

Tutaj na forum polecono mi żebym nakladal dlonmi. Powiem tyle ze kropelkowanie jest duzo lepsze po cherry glaze niz po fk

Kto Ci tak polecił??

Czyli coś zepsułeś :dontknow:

Opublikowano

Nikogo nie bede wkopywal:-D. Post pare ston wczesniej..

Czyli to nie możliwe ze gozej kropelkuje niz cherry glaze? Krople oo tym fk sa tak jakby zdeformowane a po cherry ffajnie

Opublikowano
Ja stosowałem Colli na granatowej służbowej fabii po szczotkach i wiem co widziałem.

To jest fizycznie niemożliwe żeby wosk który zawiera w skladzie carnaubę uwidaczniał rysy.... Może wczesniej uzyłeś glinki.

Opublikowano

Panowie,obecnie pady 3M chce przesiąść się na Royal Pads.

Warto?

Kto ma i może polecić?

Jakie APC do plastików wewnętrznych?

Na szybko,bez zbędnego tłumaczenia... :P

Opublikowano
Jakie APC do plastików wewnętrznych?

ValletPro Interior APC

Opublikowano
Panowie, czy pady Flexipads mają opisy na rzepach , czy bywają też takie jak ta czerwona ?
W tamtym roku miałem kilka sztuk bez opisu, na dzień dzisiejszy nie wiem jak to wygląda.
Opublikowano

Pytam , bo miałem własnie 4 bez napisów i szybko poleciały (czerwona ostała bo nieużywana ;) ) , dokupiłem i okazało się że te nowe są z napisami i co ważne po robocie wyglądają jak nówki , a te bez napisów ...dosłownie się rozpadały :o

Opublikowano
Panowie, czy pady Flexipads mają opisy na rzepach , czy bywają też takie jak ta czerwona ?

Teraz pady flexipads mają napisy, kiedyś nie miały. Mam jedne i drugie, narazie nie zauważyłem różnicy w ich żywotności. Czerwona jest opisywana jako ultra miękka.

W tamtym roku miałem kilka sztuk bez opisu, na dzień dzisiejszy nie wiem jak to wygląda.

To po co piszesz jeśli nie masz porównania?

Opublikowano

na tylnej szybie zrobię 50/50 z tenzi G1 bo zostało troszkę po innym aucie ;D a na przód dam tylko wurth bo tego będę miał jednak więcej :). Prawdopodobnie dostane jeszcze z tej listy preparat do zabezpieczenia lakieru i felg, to też zdam relacje jak to się spisuje.

Opublikowano

Jak prawidłowo obchodzić się z zapachami CS? Otwarłem przedwczoraj puszkę Desert Jasmine i zapach w aucie jest prawie niewyczuwalny. Myślałem, że może po całej nocy zapach jakoś się rozejdzie ale niestety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.