chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 czy do testera wosku fk100p zda się aplikator k2??? nigdy wosków nie nakładałem wiec chce spróbować z czymś tańszym... zda egzamin ??? jest delikatny dla lakieru????
polo33 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 chris18404, jeśli nigdy nie nakładałeś to pamiętaj o prawidłowym przygotowaniu lakieru pod wosk i aby nie nałożyć go za dużo tylko cieniutką warstwe a aplikator da rade
Eidos71 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 nigdy wosków nie nakładałem wiec chce spróbować z czymś tańszym Chyba sobie jaj robisz...? Od 2013 r. na forum, 98 postów i nigdy nie kładłeś wosku...? Żartujesz, prawda...?
chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Tak wyszlo kupilem sobie AIO cherry glaze i bylem zadowolony a teraz chce cos na zime polozyc i skoczyc level w gore;-)
Tommy Lee Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 chris18404, pamiętaj nie wydrapuj na siłę wosku z pojemniczka tylko przyłóż aplikator i delikatnie kręć puszka w jedna stronę, a aplikatorem w drugą (2-3 razy), będziesz miał wtedy pewność ze nie położysz zbyt grubej warstwy
chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Dzieki za cenne rady i licze na kolejne;-) na pierwssy raz chce ten wosk polozyc na cherry glaze proszę niewaz jeszcze nie posiadam cleanera
chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Narazie szkoda mi na tak drogie aplikatory kasy, uczący jeszcze jestem :-P k2 na początek będą mam nadzieje ok.
Tomek WRO Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Narazie szkoda mi na tak drogie aplikatory kasy No nie przesadzaj. Megsowe słoneczko kosztuje 8zł a K2 3zł, różnica 5 zeta robi Tobie taką różnicę? Megsowe słoneczko jest mniejsze, bardziej poręczniejsze i napewno delikatniejsze.
kskej Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Dodatkowo uwzględniając to, że taki aplikator wystarczy na dłuuugi czas - warto kupić chociażby megs'a Mam K2, megs'a i zymola - wyszło tak, że używam tylko zymola do woskowania.
chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Dodatkowo uwzględniając to, że taki aplikator wystarczy na dłuuugi czas - warto kupić chociażby megs'a Mam K2, megs'a i zymola - wyszło tak, że używam tylko zymola do woskowania. A powiedz mi k2 jest delikatny do lakieru?
Administrator AreK Opublikowano 8 Września 2014 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 A powiedz mi k2 jest delikatny do lakieru? Super, mega delikatny
chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 A powiedz mi k2 jest delikatny do lakieru? Super, mega delikatny Naprawde czy to ironia? :-D
Administrator AreK Opublikowano 8 Września 2014 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Czy jeśli coś jest made in poland to musi być do dupy? Wg mnie jest super.
chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Czy jeśli coś jest made in poland to musi być do dupy?Wg mnie jest super. Ja tego nie powiedzalem. Chyba przyzwyczailem sie na tym forum ze polecacie tylko drogie produkty..... :-P
jbiz Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 jak dziewicze mazanie to polecam własną rękę - na pierwszy raz bez aplikatora
chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 jak dziewicze mazanie to polecam własną rękę - na pierwszy raz bez aplikatora Heh a możesz napisac dlaczego?
jbiz Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Jak dobrze kojarzę to kupiłeś tester FK2865 więc nawet temperatura dłoni pozwoli dobrze rozprowadzić wosk. Spróbuj a zobaczysz zobacz na ostatnią relację geno linie papilarne widać z daleka
chris18404 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Ale to chyba duzo dlonmi zuzyje tego wosku, kupilem tester fk1000p:-D. Czyli aplikator k2 jest delikatny i bezpieczny bo chce jeszcze sie upewnic i dzis zakupic na alledrogo
impex Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Hej, powiedzcie mi z doświadczenia co najlepiej użyc na finish w BMW E61-kolor to taki szary metallic.Chcialbym to zrobić w dwóch etapach ze względu na czas i zakres pracy. Na cięcie użyłem zielonego 3m+zielony korek.Lakier dosyć twardy i dlatego mam dylemat co użyć. Posiadam s17, menzerne 3000 i koch antihologram.Z finishowych padów to w sumie mam tylko czarne i niebieskie 3m.Operuję maszyną rotacyjną.Pozdrawiam
mati373737 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Co możecie polecić zamiast Natural Looka do wnetrza? Ten już mi się trochę znudził i chciałbym spróbować coś innego. W dodatku jest dla mnie za bardzo "świecący" chociaż to może kwestia moich plastików. Chciałbym, aby jak najbardziej przyciemniał (wszystkie plastiki mam czarne) i był bardzo matowy. Dobrze by było, gdyby też chronił przed słońcem, bo będąc w pracy nie mam nigdzie cienia i stoi na pełnym słońcu ;/ Mam na oku AF Finale, lub Zymol vinyl conditioner, czy to będzie dobry wybór, a może coś innego?
kamilgt Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Masz odpowiednie tematy od takich rzeczy, przeczytaj je AF Finale będzie dobrym wyborem
kita33 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Czy może ktoś polecić jakieś kalosze żeby nie przemakały i były wygodne? Potrzebuję je do prac przy aucie.
Rekomendowane odpowiedzi