wojtassss Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Co Ty mówisz? U mnie jest elegancko jak po nałożeniu Brud znacznie słabiej przywiera. Jak już się go trochę zebrało przez 2 tygodnie to kropekowanie lekko osłabło. Ale dwa wiadra bach bach i kropelkował jak zaraz po nałożeniu.
JM63 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jeśli chodzi o krople i brudzenie to spoko (pomijając miejsca paski wycięte przez owady i wodę), ale wizualnie mam wrażenie, że jakoś mniej się świeci Ale może to ja się już starzeję
Saico Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 2 miesiące po aplikacji PNS, auto przed myciem, spryskane tylko pianą, po zrobieniu ok. 1000km od ostatniego mycia (na felgach też PNS):
lukas10313 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 2 miesiące po aplikacji PNS, auto przed myciem, spryskane tylko pianą, po zrobieniu ok. 1000km od ostatniego mycia (na felgach też PNS): lakier po korekcie? mmm... cudownie
Saico Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Lakier nie widział nigdy korekty pomimo że ma już 4 lata, jak widać nie ma takiej potrzeby. PNS położony na w miarę oczyszczoną powierzchnię po przetarciu IPA w roztworze 1:1 z wodą. Wcześniej próbowałem kłaść na aucie 476s i sealanta AG ale pod każdym względem bardziej podoba mi się Sonax.
MatthewG Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 I po co komu woski skoro jest Sonax.. Ach co za życie.
Moderator krd Opublikowano 9 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 I po co komu woski skoro jest Sonax.. Ach co za życie. Po Sonaxie nie ma swietnego zapachu w garazu, ktory towarzyszy wiekszosci porzadnych woskow.
MatthewG Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dla niektórych może to być nie wystarczający argument
LoozaQ Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 A ja mam pytanie z innej beczki... Ile ważą pełna i pusta puszka PNSa? Może by warto było to określić, a przyda się do giełdowych transakcji
krzysiek555 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Panowie palnuje polozyc protecd3d z 4nano i poznije mysle na to pns ,ma ktos jakies doswiadczenia?
Griffe Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Niby krotko bo ledwie 2tygodnie i lekko ponad 1000km od nalozenia ale upaly i pieklo na masce i blotnikach od podkreconego BiTurbo a netshield ma to gdzies i wyleguje sie w najlepsze. Krople po aktywnej pianie i splukaniu:
LoozaQ Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 U mnie podobnie. Nałożony 3 tygodnie temu. Do dziś myty w razy na bezdotyku (2 tygodnie temu i wczoraj opryskany pianą z bezdotyku i spłukany). Aż wstyd, ale niema kiedy umyć porządnie na 2 wiadra. Z drugiej strony efekt tylko po prewashu na bezdotyku jest zacny.... Zdjęcia robione bułką grahamką
Artih Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na ile aut starcza opakowanie - bo niejednoznaczne odpowiedzi się pojawiają ?
LoozaQ Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na ile aut starcza opakowanie - bo niejednoznaczne odpowiedzi się pojawiają ? No ja już zadałem podobne pytanie, bo też chciałbym wiedzieć ile już mi poszło (1x felgi, 2x samochód), ale chyba nikt jeszcze nie skończył puchy A ja mam pytanie z innej beczki... Ile ważą pełna i pusta puszka PNSa? Może by warto było to określić, a przyda się do giełdowych transakcji
SzaKal Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 LoozaQ, Ja już skończyłem parę puszek + - 10 aut.
LoozaQ Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2013 LoozaQ, Ja już skończyłem parę puszek + - 10 aut. To zważ proszę jeśli możesz pełną i pustą (bez korka najlepiej), będzie info dla potomnych
Mirko Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Czy tego Polymera można warstwować ? Macie jakieś info w tej kwestii ? Wczoraj nałożyłem politurę NPT i Netshielda, powoli mijają 24h i pytanie czy jest sens warstwować? Czy ma ktoś jakieś doświadczenia w tej kwestii?
Administrator Evo Opublikowano 20 Października 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Moim zdaniem nie warto, chyba żeby tylko po to, aby upewnić się że nie pominęliśmy żadnego fragmentu przy pierwszej warstwie.
Mirko Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Evo, dzięki, zatem mam dziś wolne
chudy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 małe pytanie - czy ktoś miał przygodę z ptasią bombą na samochodzie z polymer netshield? ciekaw jestem, jakie ten siuwaks ma właściwości ochronne.
Artih Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2013 Znikome/zadne ??? Nie mylisz z BSD ?
kubik Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wg.forumowych kanonów położony w połowie września jeszcze żyje,a nie przepraszam odświeżyłem 3tygodnie temu BSD
Rekomendowane odpowiedzi