Pepper Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dzięki micha-ł kupiłem już 6 paczek na Przybyszewskiego bo mam bliżej. Uważam, że za tą cenę bardzo dobra okazja. Podobnie jak kuflik, kupiłem je jako typowe "all purpose" Z tą samą myślą kupiłem ostatnio zestaw 10 ściereczek Chemical Guys i po porównaniu powiem szczerze, że nie powinny kosztować wiele więcej niż te które kupiłem dzisiaj a kosztują znacznie więcej. Bazując na własnym doświadczeniu doszedłem do wniosku, że potrzebuję tylko dwóch rodzajów ściereczek, kilkanaście bardzo dobrych i kilkadziesiąt bardzo tanich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Bazując na własnym doświadczeniu doszedłem do wniosku, że potrzebuję tylko dwóch rodzajów ściereczek, kilkanaście bardzo dobrych i kilkadziesiąt bardzo tanich ja stosuje 3:) 1. BDB- do QD, wosku i clenara 2. db- ogólnie do lakieru- podczas polerowania itp 3. APT- wnętrze, plastiki i smoła (jako jednorazowe wtedy). I tutaj fibry 1,4zł sztuka są idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pozwolę dodać zdjęcie, to te same szmatki co w Carrefour. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Skład to jedno, ale najbardziej istotna jest gramatura czyli w dzianinach ilość gram na m2 i to wg. mnie odróżnia w pełni dobrą fibrę od tej słabej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 2. db- ogólnie do lakieru- podczas polerowania itp Mógłbyś rozwinąć ? chcę zobaczyć czy w ogóle mam bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mógłbyś rozwinąć ? chcę zobaczyć czy w ogóle mam bardzo dobre Są to dobrej jakości, niezniszczone MF noname, czasem megsa. W BDB mam eurowy, CG i Megsy, ale będzie coś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 ja dzisiaj nabylem fibry z Carrefoura, byly tez smieszne rekawice do mycia - 2szt za 9,99 moze sie do czegos nadadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Kurde byłem dziś u mnie w carreforze i nie znalazłem tych mikrofibr Gdy zapytałem babki o mikrofibry pakowane po 5 sztuk w tekturową opaskę to powiedziała, że niestety już ich nie ma, bo zostały wycofane z produkcji Jutro podjadę do drugiego zobaczyć może tam coś jeszcze zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie wiem w którym byłeś, ale na Rejtana nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docent114 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ciekawa ta promocja w Carrefoura tych rękawic bo ostatnio jak byłem to były pakowane po jednej za 8,99zł. Zrobili niezłą promocje Tu promocja ,,RĘKAWICE Z MIKROFIBRY * 3 SZT. * za 5.99zł,, - Alledrogo nr 1600385363 Tylko ta przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Nie wiem w którym byłeś, ale na Rejtana nie mają Na Baranówce też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Gdy zapytałem babki o mikrofibry pakowane po 5 sztuk w tekturową opaskę to powiedziała, że niestety już ich nie ma, bo zostały wycofane z produkcji Ładnie mówiąc Pani Cię okłamała, dziś w Głogowie dostałem takie x5 za 7 zł. Rękawice też były pakowane po 1 szt. ale nie zwróciłem uwagi na cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Tworek, czasami coś sie nie sprzedaje i leży wiec wtedy mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 m1chal, wczoraj się dopiero zaczęła promocja na nie, jak byłem około 17 to juz w kartonie było przy dnie. Rękawice nie miały takiego wzięcia i było ich znacznie więcej. Dziś jadę kupie jeszcze 2 opakowania, bo MF są całkiem dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 tylko pierzcie je osobno, przynajmniej na poczatku a najlepiej kolorami ja z rozpedu wypralem zolta z zielona i zolta juz nie jest zolta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ja nie miałem tego problemu pierwsze pranie urządziłem im razem z resztą moich mikrofibr i żadna nie ucierpiała pranie w pralce przy użyciu białego jelonka w płynie i temperaturze 40*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 pranie w pralce przy użyciu białego jelonka w płynie i temperaturze 40*C u mnie identycznie i zielone puscily farbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ma ktoś?? Lub miał do czynienia z : http://www.showcarshine.pl/478-showcars ... 40x40.html Bo szukam czegoś w tym rozmiarze ale bardzo puszystej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Ma ktoś?? Lub miał do czynienia z :http://www.showcarshine.pl/478-showcars ... 40x40.html Bo szukam czegoś w tym rozmiarze ale bardzo puszystej. Zastanów się nad tą: http://www.showcarshine.pl/491-eurow-sh ... fibra.html Mam kilka i muszę powiedzieć, że bardziej miękkich nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ma ktoś?? Lub miał do czynienia z :http://www.showcarshine.pl/478-showcars ... 40x40.html Bo szukam czegoś w tym rozmiarze ale bardzo puszystej. Zastanów się nad tą: http://www.showcarshine.pl/491-eurow-sh ... fibra.html Mam kilka i muszę powiedzieć, że bardziej miękkich nie widziałem. ja też moge potwierdzić, tak delikatnego materiału nie widziałem i nie dotykałem, idealne do polerowania hondy i innych miekkich lakierów takie było moje pierwsze wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Owszem, puszysta jest niesamowicie(moja Luba zażądała szlafroka uszytego z Eurowów ), ale wkurza mnie, że przy pracy z UQD zostawia bardzo drobne dosłownie 1mm kłaczki, a była już prana kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 A powiedzcie jak pierzecie Eurowy??Wiem,że temat prania był poruszany,ale z eurowem jest tak,że po praniu nie jest już taki super delikatny i nie wiem z jakiego powodu pomimo,że po praniu strzepuje go bardzo mocno i dokładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Muti, moje piore tylko ręcznie i tylko w białym jeleniu (szare mydło) i zawsze włókienka są mieciutkie po wysuszeniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8shq Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 ja eurow piore w pralce automatycznej na 30c z wirowaniem na najnizsze obroty dodajac proszku do prania (z tym ze takiego do prania np. bielizny dla dzieci). Po wypraniu i dodatkowy wytrzepaniu sa jak nowe (na delikatnosci i puszystosci nie traca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 ostatnio przeprałem cały arsenał na 60 stopni i wirowanie 1000 z proszkiem. potem 30 stopni, wirowanie 1000 z szarym mydłem + 50ml octu. Eurov cały i zdrowy po occie fibry są delikatniejsze. kłaczki mam chyba jak wszyscy, są jak pył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi