Kajko Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Te reczniki sie do takich celow nie nadaja. Kup sobie dedykowane reczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jeśli ktoś by się wahał między mikrofibrą Kirkland a Eurow to wybrałbym pierwsze Mam obydwie i Kirkland jest fajniejsza w dotyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Przydaloby sie jakies zdjecie pogladowe jednej i drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nowe wszystkie są miękkie. Ważne jest, jaka będzie po pierwszym praniu. Mam kilkanaście jednych i drugich i moim zdaniem stary poczciwy ewrow wypada lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluemen Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Miałem już różne fibry Eurow, Kirkland, Megs, AG......a ostatnio w tanim sklepie z chińszczyzną znalazłem coś takiego (50x90 5,70pln) i tu pytanko czy ktoś miał z tym do czynienia? Kilka egzemplarzy już przerobiłem i moim zdaniem i dotykiem bardzo miękka i dobra szmatka. Co do jej zachowań w czasie to nie wiem bo po pierwszym użyciu na lakierze piorę normalnie (pralka, proszek) i idą do środka z APC, następnie pranie i wnęki i brudne rzeczy typu Mothers i kosz. Ta po pierwszym praniu jest nadal mięciutka po około trzecim już traci miękkość…. Z wymienionymi wcześniej i używanymi/pranymi w ten sam sposób było jeszcze gorzej z wytrzymałością. Ktoś to używał i dopisze swoją opinię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati373737 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Mam pytanie. Kupował ktoś tutaj te fibry? Sprzedający podaje 800g/m2 to możliwe?Bardzo podobne tylko troszkę mniejsze ma w ofercie WP za 15zl i on tam podaje 600g/m2. Przy 5 sztukach tych z aliexpress wychodzi niecałe 6 dolarów (jakieś 22zł) za sztukę więc dość dobra oferta za taką fibre biorąc pod uwagę, że będzie ona większa i o większej puszystości. http://www.aliexpress.com/item/1-pack-8 ... 40115.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 U nas takie 40x40 za 17zł kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Panowie a ręcznik do osuszania,k2 ktoś używał warte to 17zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Panowie a ręcznik do osuszania,k2 ktoś używał warte to 17zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 dawid.zu Mam pytanie. Kupował ktoś tutaj te fibry? Sprzedający podaje 800g/m2 to możliwe?Bardzo podobne tylko troszkę mniejsze ma w ofercie WP za 15zl i on tam podaje 600g/m2. Przy 5 sztukach tych z aliexpress wychodzi niecałe 6 dolarów (jakieś 22zł) za sztukę więc dość dobra oferta za taką fibre biorąc pod uwagę, że będzie ona większa i o większej puszystości. http://www.aliexpress.com/item/1-pack-8 ... 40115.html U nas takie 40x40 za 17zł kupisz Tzn.gdzię?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati373737 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Tak, ale właśnie będą to 40x40 i gramatura 600, a te jak pisałem niby są większe i gramatura 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Mam pytanie. Kupował ktoś tutaj te fibry? Sprzedający podaje 800g/m2 to możliwe?Bardzo podobne tylko troszkę mniejsze ma w ofercie WP za 15zl i on tam podaje 600g/m2. Przy 5 sztukach tych z aliexpress wychodzi niecałe 6 dolarów (jakieś 22zł) za sztukę więc dość dobra oferta za taką fibre biorąc pod uwagę, że będzie ona większa i o większej puszystości. http://www.aliexpress.com/item/1-pack-8 ... 40115.html mam kilka, jedyne do czego się nadają to do felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati373737 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Czyli krótko mówiąc jakaś kiepska podróbka? Opinie niby na dobre, ale dla osób niewtajemniczonych wg. Mnie brudne auto dla kogoś jest jak prosto spod myjki:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Mam pytanie. Kupował ktoś tutaj te fibry? Sprzedający podaje 800g/m2 to możliwe?Bardzo podobne tylko troszkę mniejsze ma w ofercie WP za 15zl i on tam podaje 600g/m2. Przy 5 sztukach tych z aliexpress wychodzi niecałe 6 dolarów (jakieś 22zł) za sztukę więc dość dobra oferta za taką fibre biorąc pod uwagę, że będzie ona większa i o większej puszystości. http://www.aliexpress.com/item/1-pack-8 ... 40115.html mam kilka, jedyne do czego się nadają to do felg. Ale masz "ori" kupowane u nas czy te aliexpressowe? Bo jeśli te co są dostępne u partnerów forum, to mam zgoła odmienne zdanie, jedne z lepszych fibr w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Polecem również microfibry z Lewiatana.Nie są duże bo 32x32 ,ale tanie i b.dobre. Przy okazji kupiłem Jana Niezbednego.Fajny produkt ale droższy od tych z napisem Lewiatam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek24_1986 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 3echo a jakie kupiłeś te mikrofibry Jana Niezbędnego bo powiem Ci ze ja zakupiłem te do kurzu i powiem Ci ze dośc fajne ale narazie jeszcze nie próbowałem na aucie ale moze podejdą do scierania wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Lewiatan Jan niezbędny Ta druga strasznie puszysta i do wosku nie wiem czy się nada,a też nie testowałem w aucie.Ta pierwsza owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek24_1986 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dokładnie ta druga bardzo puszysta zobaczymy jak sie zrobi troszke cieplej trzeba bedzie wybróbować jak się bedzie zachowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek1987 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Mam Janka i kurz zbiera ładnie w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 3echo, ta druga świetna do kokpitu. Do wosku raczej się nie nada, bo pewnie będzie się strasznie zapychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekk Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Czy ktoś przetestował mikrofibry które sprzedają teraz w biedronce? Dokładnie 3 mikrofibry 30x30 za 6,99 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie wiem jak wyglądają te biedronkowe teraz,aLe kiedyś sprzedawali pojedynczo firmy Spark.Koszt ok. 2,5zł. Ale jakość też wysoka.Już ich dawno nie widziałem. Jak ktoś jeszcze znajdzie to polecam do auta i do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virllix Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Te z biedry są kiepskie. Wg mnie nic tańszego niż kirkland czy eurow nie ma sensu kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verbel Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam wyszukałem hasła ale za bardzo nie było. Ja mam mikro firmy Ekko, do wycierania mam 2x 60x50 385g/m2 XXL professional (13PLN szt), a do innych prac 40x40 385g/m2 professional (6PLN szt). Do szyb używam 40x40 210g/m2 polishing (6PLN szt) choć za bardzo nie wiem czy tylko do szyb czy tak samo można by ją do polerowania. W niedługim czasie będę więcej ale już inne kolory niż granatowy (trzeba uprać, i nie mieszać kolorów bo żółte zrobiły mi się zielone ). Mam jeszcze mikrofibre do optyki ale nie mam jeszcze Meg Quick interior detailer wiec nie używam, a testowałem i z tym produktem ładnie przezroczyste plastiki wychodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek24_1986 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 @ verbel a gdzie zakupiłeś te mikro przez internet czy w osiedlowym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi