pabloo1033 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 posiadam i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 To w takim razie złożę zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajko Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 600g/m2 robi wrażenie Ale która ma 600g/m2? Szukam jakiejś porządnej fibry w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 tutaj http://temachem.sklep.pl/opis/3071661/r ... x40cm.html ale znajdziesz taniej bo za 15,90zł w sklepie którego nazwy nie moge tu wpisac bo post zostanie usuniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERMIT_2014 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 mogę polecić coś takiego : http://ika.pl/pl/katalog/morana/morana-maxi-m-017.html jak dla mnie wypas (tylko przed pierwszym użyciem przeprać ręczni bo luźne frędzle muszą wypaść) i jeszcze to http://www.wszystko-do-sprzatania.pl/sc ... -2131.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Wpisz w google: Supersoft Microfiber (40cm x 40cm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Supersoft Microfiber (40cm x 40cm), powie ktoś coś więcej na temat tej fibry jak sie ma do ścierania wosków, QD czy cleanerów A używał ktoś K2 King Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A używał ktoś K2 King Ja używam. Świetna fibra za rozsądne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 psemo, mówisz że nadaje się do ścierania wosków lub cleanerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Tak, jak najbardziej. Nawet na ciemnych lakierach nie zauważyłem, żeby działo się coś niepokojącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 psemo, dzięki a czy napisze ktoś coś więcej na temat supersoft niebiesko zółta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A używał ktoś K2 King Ja używam. Świetna fibra za rozsądne pieniądze. a ten K2 King to bardziej do osuszania czy innych celow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 menior, producent pisze że do osuszania i polerowania past i wosków tak bodajże było napisane bo zakupiłem 4szt w atrakcyjniej cenie ale nie używałem jeszcze. W dotyku bardzo delikatna, gęsta i gruba myślę że bardziej do wosku sie nada niż do osuszania. K2 molly też go mam i on jest pluszowy gruby producent zaleca do osuszania no i do tego go używam a raczej poprawiam docieram do całkowitego osuszenia po fluffym. Pytałem tutaj o kinga z ciekawości czy ktoś go używał bo ja dopiero na wiosne go użyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel9016 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Używał ktoś może tych ściereczek z mf i może coś o nich powiedzieć ? http://m.ebay.com/itm/181607334595?nav=SEARCH I jak ktoś poszukuje dużo mikrofibr za małe pieniądze to link do oferty: http://m.ebay.com/itm/121262458402?nav=SEARCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh00 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 psemo, dzięki a czy napisze ktoś coś więcej na temat supersoft niebiesko zółta ja mam od MX'ów - taką http://www.pielegnowacauto.pl/mikrofibra-supersoft-zolto-niebieska-40x40cm.html właściwie dwie. Używam do wosku i QD powiem, że rewelacja, w dotyku właściwie jak Alladyn (chyba, macałem jakiś czas temu), troszkę lżejsza. Z tej serii mogę polecić też duży żółty ręcznik do osuszania, całego kombiaka wycieram i jeszcze ma chęć sporo wciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Więc kupuję, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Z tej serii mogę polecić też duży żółty ręcznik do osuszania, całego kombiaka wycieram i jeszcze ma chęć sporo wciągnąć. Właśnie. Nie wiem czemu jest tak mało popularny. Moim zdaniem fluffiego wciąga nosem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 23 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 booohal, dla kazdego kto bawi sie w detailing dluzej niz rok to Fluffy sie nadaje tylko do wnek czy silnika Jedyny argument zeby go kupowac na start to cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 krd, Niekoniecznie. Wiele zainfekowanych od dawna osób używa fluffych na co dzień i to do lakieru. Są oczywiście środowiska w których już dawno o tych ręcznikach się zapomniało ale to raczej nie ze względu na to, że są złe. W dalszą dyskusję na temat jakie to środowiska i dlaczego tak się dzieje wolałbym nie wnikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 psemo, dzięki a czy napisze ktoś coś więcej na temat supersoft niebiesko zółta ja mam od MX'ów - taką http://www.pielegnowacauto.pl/mikrofibra-supersoft-zolto-niebieska-40x40cm.html właściwie dwie. Używam do wosku i QD powiem, że rewelacja, w dotyku właściwie jak Alladyn (chyba, macałem jakiś czas temu), troszkę lżejsza. Z tej serii mogę polecić też duży żółty ręcznik do osuszania, całego kombiaka wycieram i jeszcze ma chęć sporo wciągnąć. Tą fibre niebiesko żółtą to sprzedaje kilka sklepów pod innymi nazwami.Jedni jako detailing stuff a inni jako ...kurde zapomniałem ale opakowanie z diabełkiem ma.Mam używam już rok i chwalę sobie-kawał dobrej ścierki za te pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja również swoją przygode zaczynałem z fluffym, przekonała mnie napewno jego cena, jezeli chodzi o walory uzytkowe zdecydowanie lepiej uzywa mi sie recznikow waflowych. Są chudsze, lepiej sie nimi operuje , jedyny minus ,że sa delikatnie mniej chlonne ale mozna spokojnie go wycisnac. Fluffyego uzywam do wnek tak jak wyzej napisane Nie pamietam czy w temacie bylo czy warto doplacac do "markowych" wafli? Obecnie posiadam dwa z tych tanszych no name czy ma ktos bezposrednie porownanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 @ Michael MSTP Na temat "wafli" możesz poczytać tu: viewtopic.php?f=10&t=25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek84 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 booohal, dla kazdego kto bawi sie w detailing dluzej niz rok to Fluffy sie nadaje tylko do wnek czy silnika Jedyny argument zeby go kupowac na start to cena. To w takim razie co polecicie porządnego do osuszania samochodu ? Ja od niedawna zainteresowałem sie detailingiem i powiem, że fluffy zrobił na mnie duże wrażenie, ostatnio kupiłem nowego Fluffiego tzn podwójny, bardziej delikatny w cenie ok 49,90 gramatura 700, niestety jeszcze go nie używałem, więc nie wypowiem się jak się sprawuje, ale wygląda naprawdę spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorsultanpl Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 wyjek84 na forum jest cały temat o ręcznikach do osuszania, chyba wszystko w nim jest powiedziane. Jeśli Tobie pasuje Fluffy to zostań przy nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinUp Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zastanawiam się nad ręcznikami z mikrofibry dostępnymi w sklepach sportowych. Ot, 80 x 130 cm za 29.99zł. Ma być do wycierania na sucho tapicerki i lakieru po zabiegach i do czyszczenia szyb, zacierania wosku. Nie wymagam od niego za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi