Artur Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A używał ktoś tej ścierki Viledy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Arturze, a do czego ma ona służyć? Posiadam podobną ścierkę o takiej strukturze, używam jej do usuwania kurzu z czarnego monitora i sprzętu audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 piotres ... http://www.janniezbedny.pl/produkty/cie ... dlogi.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Arturze, a do czego ma ona służyć?Posiadam podobną ścierkę o takiej strukturze, używam jej do usuwania kurzu z czarnego monitora i sprzętu audio. Myślałem, że może do polerowania auta po aplikacji wosku?? Ale jeśli się nie przyda w aucie to czarny i ciągle kurzący się monitor też posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Marca 2010 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Artur, do polerowanie nie znajdzie zastosowania gdyż ma zbyt zbitą strukturę i bardzo krótkie włosie więc nie ma gdzie chłonąć w siebie resztki woski lub pasty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 OK, czyli vileda zostaje przy kompie Czyli JanNiezbędny jest dobry także do polerowania? Bo wcześniej myślałem o nim jako o ręczniku do osuszania (zamiast waflowego lub po waflowym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Czyli JanNiezbędny jest dobry także do polerowania?Jak najbardziej.Ja używam go do polerowania wosku. Choć ma trochę niewygodne do tego wymiary.Jest trochę za doży i co za tym idzie za gruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 ja po raz wtóry polece do polerowania wosku ręczniki Eurow Shagpille - idealne wymiary, mega puszyste,nie tracą właściwości po wielokrotnym praniu, tanie i dostępne już w Polsce Dla mnie stworzone wręcz do tego zadania. Gdybym to ja je sprzedawał to na pewno w opisie produktu znalazłby się dopisek "satysfakcja gwarantowana lub zwrot pieniędzy " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 czy te Eurow Shag to te - link ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Fajny ten Eurow Ja ostatnio kupiłem aplikatory o takiej samej strukturze jak Eurow, a do czego znajdą zastosowanie to się zobaczy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Fajny ten Eurow Ja ostatnio kupiłem aplikatory o takiej samej strukturze jak Eurow, a do czego znajdą zastosowanie to się zobaczy http://www.shinearama.co.uk/product.php ... -WAXPMF-X2 taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Fajny ten Eurow Ja ostatnio kupiłem aplikatory o takiej samej strukturze jak Eurow, a do czego znajdą zastosowanie to się zobaczy http://www.shinearama.co.uk/product.php ... -WAXPMF-X2 taki? Praktycznie taki sam,u mnie jest obszycie białe, MF jest strasznie gęsta i mięciutka cena 2,49 Euro (Halfords ) w ziołem 3 ostatnie bo więcej nie mieli Jak coś to zapodam fotki jutro. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0N1N Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Czyli JanNiezbędny jest dobry także do polerowania?Jak najbardziej.Ja używam go do polerowania wosku. Choć ma trochę niewygodne do tego wymiary.Jest trochę za doży i co za tym idzie za gruby. Mi z kolei te wymiary i grubość bardzo pasują ... może dlatego, że mam duże łapy. Mam takie subiektywne wrażenie, że dzięki tej grubości dobrze "amortyzuje" nacisk dłoni na lakier ... nie wiem jak to dokładniej opisać ... przejechałem dzisiaj pół Polski i mam chyba problemy z wysłowieniem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Żona ostatnio przyniosła do domu super mikrofibre, niestety nie udalo mi sie jej wytargowac . Fibra 20x20, gęsta z dlugim wlosiem. Zdecydowanie najbardziej miesista z tych ktore widzialem w sklepach. Wyglada bardzo podobnie do Eurow Shag Weave Microfibre Towel: tylko, że bez grubego obszycia. Po bliższej inspekcji okazało się, że jest to 3M Scotch Brite. Fibra kupiona w Rossmanie - będzie powód żeby iść na zakupy z żoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ta z tego Rossmana to jak wygląda cenowo ? Kiedyś też się tam za fibrami rozglądałem,ale nie za bardzo było co wziąśc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ta z tego Rossmana to jak wygląda cenowo 14 zl, dzisiaj kupilem nowa, jak bede mial chwilke to wrzuce zdjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 firmek, mam mikofibrę 3M Scotch Brite na wykończneniu. Jest bardzo dobra! Miękka, puszysta, delikatna. Zdecydowanie najlepsza z tych co miałem! Z tego co pamiętam na metce było napisane: temp. prania do 95 stopni! Raz kupiłem i potem nie mogłem jej dostać! Wynika z tego, że znowu się pojawiły. Na dniach przejdę się do Rossmana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 kabul proszę o takie cuś Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wczoraj odwiedziłem Jaworznicki Kaufland i przypadkowo wpadłem na calutki regał z mikrofibrami. Mają tam pełną ofertę Janka Niezbędnego w dobrych pieniądzach. Aplikator z mikrofibry: 2zł (do SmartDresingu jak znalazł) Ręcznik duży: 8,5zł Ściereczka do kurzu: 3zł (gruba, szczególnie polecam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Aplikator z mikrofibry: 2zł (do SmartDresingu jak znalazł) To się zgadza Mam taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Niedawno byłem na zakupach i nabyłem kilka budżetowych mikrofibr, dzisiaj przeszły swój pierwszy test, niebawem postaram się zamieścić krótki opis wraz z paroma zdjęciami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Aha i małe sprostowanie, aplikator nosi nazwę 'Czyścik z mikrofibry' producent Grosik. Po świętach jadę do Kauflanda i kupuje jeszcze kilka takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzwmichu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wczoraj odwiedziłem Jaworznicki Kaufland i przypadkowo wpadłem na calutki regał z mikrofibrami. Mają tam pełną ofertę Janka Niezbędnego w dobrych pieniądzach. ObrazekObrazek Aplikator z mikrofibry: 2zł (do SmartDresingu jak znalazł) Ręcznik duży: 8,5zł Ściereczka do kurzu: 3zł (gruba, szczególnie polecam) mam ten ręcznik duzy co na zdjęciu. Świetnie nadaje się do osuszania, jednak więcej wody wchłonie ścierka do podłóg Jana N. Jest o wiele grubsza Co do aplikatorów to handlarze sprzedają dwupak takich aplikatorów za 20 zł a tu proszę, w Kaufie za 2 zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A czy ktoś jest w stanie porównać Eurow Shag z niebieskim od Temachem? To zupełnie różne mikrofibry ta niebieska jest puszysta ale o krótkich włosiu eurow ma długie baardzo puszyste włosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A czy ktoś jest w stanie porównać Eurow Shag z niebieskim od Temachem? Przecież po zdjęciu widać już ,że ten od temachem to koło tamtego nawet nie leżał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi