89matthew89 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Które będą lepsze "Shiny Garage Plush Blue" czy "eurow" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Które będą lepsze "Shiny Garage Plush Blue" czy "eurow" ?? Plush Blue: 280g Żółta eurow: 380g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek330 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja narobilem zakupow po marketach i te mf 3 szt za 5 lekka i przezroczysta z top driawa udalo mi sie kupic chyba ze 4 rodzaje - i takie cieniutkie gladkie i grubsze za sztuke ok 3,7 zł i tak dla porownania dostalem od all4auto do zamowienia w gratisie MF ktora jest 2 razy ciezsza niz te z tesco za 3,7 wiec chyba lepiej przy skladaniu jakis zamowien zakupic jakies mf u partnerow - choc pomysl tych kuchennych jako jednorazowk jest jak bnajbardziej OK:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas1986 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 panowie i panie a co sadzicie o marce Apta dostepnej w Intermarche?? ja kupiłem jedna zieloną MF i grubość przyzwoita... nie wiem jak z chłonnością wody... aha 5zł kosztowała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 W carfurze są te mikrofibry pakowane po 5szt za 10zł... Nakupiłem tego z 5kpl. do progów i innych brudnych miejsc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Stefan-16, nie lepiej kupic 5 jankow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ale te są małe i do pewnych rzeczy jak praca nad środkiem dają radę. Janki też są w kolekcji. Teraz szukam czegoś tylko i wyłącznie do pracy nad woskiem: http://www.mrcleaner.pl/scholl-concepts ... p1902.html Zastanawiam się czy to jest dokładnie to samo co: http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... ibra-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Stefan-16, widać że cena poszła w górę, ostatnio kosztowały mnie 6 złociszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 7zł, Zobaczyli że się sprzedaje, ale i tak mi się wydaje że cena jest jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 mam profi polish i roia robote dobra koniec OT bo zaraz poleca bany mialy byc tanie fibry a nie po 60 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonax Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Używam nawet ogólnie tych z Aldika(coś koło 5zł/szt).Wg mnie o niebo lepsze niż te z marketów budowlanych Ostatnio w łapy mi wpadły z Varianta i stwierdzam,że z tanich są bardzo dobre(miękkie i po wypraniu ok).Nie pamiętam ile kosztowały,ale są w sklepach i na Alle. http://sklep.variant.pl/Zestaw_scierecz ... 8104,18606 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 To ja dodam, że spoko się sprawdzają fibry z firmy Favorita. Swego czasu był cały kosz w Carrefourze po 3 zł sztuka, 30x30 cm. Mam dwie i dostają bardziej parszywą robotę zawsze, ale prałem parę razy i dalej dają radę. Żałuję, że nie wziąłem więcej, bo już ich tam nie ma, ale to były moje początki i jakoś nie pomyślałem żeby kupić z 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ktoś może korzystał z tych fiberek? znalazłem na jednej stacji po 5zł komplet i tak myślę, czy warto inwestować USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 przetestuj, majątek to to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 przetestuj, majątek to to nie jest no i chyba tak właśnie zrobię, najwyżej żonie się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Swoop, kupiłem podobne na stacji i kiepściuchne ale do kół czy wydechu się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 do kół czy wydechu się przydadzą no właśnie w planach woskowanie kół przed sezonem, to akurat się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Swoop mam takie dwa komplety, kupiłem w auchanie chyba, używam ich do czyszczenia wnętrza, dressingów na oponach i tworzywach, do szyb. Do tych celów jak najbardziej - do lakieru używałem przy ścieraniu Decabitu, do polerowania QD i wosków raczej nie. Jak są za brudne do wnętrza czy szyb zawsze można je wykończyć na oponach, wnękach czy komorze silnika. Moim zdaniem za kilka zł warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 mam je. kupiłem chyba w Bomi. Miękkie może i są, ale dużo nimi nie zdziałasz. Używam tylko do mega zabrudzonego silnika żeby zetrzć smar itp. Wody nie chłoną, nie polorują tylko marzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 wygladaj tak samo jak te od mrcleanera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 krzysiek555, nie, to całkiem co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ktoś może korzystał z tych fiberek? znalazłem na jednej stacji po 5zł komplet i tak myślę, czy warto inwestować http://allegro.pl/sciereczki-z-mikrofib ... 02232.html Z tego co pamiętam to miałem takie coś. Jedyne do czego się nadają to brudna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 krzysiek555, nie, to całkiem co innego. to dobrze bo mam kupione od mrcleanera jeszce ich nie uzywalem wiem nie wiem jak hulaja ale Scure pisla ze dawaja rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matherr Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 koledzy a jakby zamiast szukać dobrych małych mikrofibr kupić janka ręcznik do podłogi i pociąć na 4 części, wówczas kwotowo wyjdzie to ok 3zł/szt, do przecierania na sucho zakupiłem JN właśnie ale małe jestem w trakcie kompletowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 a w Carrefourze nie ma już tych kompletów szmatek z mikrofibry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi