marcin9913 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 snap, jest ok do qd. Jenek też się nadaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ja na summer cars na muchowcu zakupiłem za dyszkę fibre z mothersa - REWELACJA !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Używał ktoś rękawicy z mikrofibry "Zepter Magiczna Rękawica Mikrofibra" ? bardzo delikatna i puszysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 nie używałem ale widziałem na żywo i jak dla mnie to do umycia lodówki, kuchenki super do auta nie bardzo, taniej już wyjdzie kupić najtańszą fibrę APT i zszyć w formę kieszonki wyjdzie dokładnie to samo w cenie 4x niższej. Poważnie to jeżeli idziemy z duchem detailingowym na rękawicy nie oszczędzamy...przerabiałem już masę różnych konfiguracji i sam zawszę mogę polecić washpudla, rękawicę Eurowa Sheepskina i ostatni nabytek rękawicę CarPro. Washpudel rewelacyjnie "produkuję" pianę, rękawice wspomniane są super delikatne. Do dolnych partii używam starej już wysłużonej rękawicy Chemical Guys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Pytam bo miałem już w domu komplet tylko ze mi nie chodziło do mycia tylko np: do polerowania QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Używał ktoś rękawicy z mikrofibry "Zepter Magiczna Rękawica Mikrofibra" ? bardzo delikatna i puszysta Ja taką rękawicą myje Forda jest po korekcji lakieru i według mnie daje rade szkód nie narobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Dzisiaj w Auchan w Katowicach jest promocja - za każde wydane 100zł dają bon na 10 zł. Więc przy okazji robienia zakupów wykorzystałem promocje i zaopatrzyłem się w zestaw mikrofibr za 10,99zł / 5szt. Rozmiar 40x30 cm /szt. plus wieszako-kółeczko do ogarnięcia całości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 mam te szmatki i szczerze mówiąc nie zachwycają ani jakością, ani chłonnością wody, do przetarcia brudu są jak najbardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianwroc Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Gdzies na jakims innym forum przeczytalem ze dobre sa reczniki z mikrofibry dostepne w Decathlonie. Cena ok 39 zl za recznik o wym. 80 x 130. W tygodniu pojade zobaczyc czy cos wartuje taki recznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ostatnio kupiłem zestaw 5 fibr za 25zł w mrclener i moge je polecić z czystym sumieniem. Do korekty/cleanerów/wosków idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Sucre, a możesz podlinkować bo patrzyłem u mr_cleanera i nie wiem chyba które to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 booohal, http://mrcleaner.pl/monster-shine-mikro ... p1111.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Też kupiłem ostatnio, cieszę się że chwalicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
89matthew89 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ostatnio w Tesco widziałem fibry chyba z autolandu po 8.99 i 4.99 podobne do sonaxa Może ktoś się wypowiedzieć na ich temat ? 5szt x 4,99 to wychodzi tyle co w mrcleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Te mikrofibry o których chyba mówisz są firmy TOP DRIVE w cenach jak napisałeś, małe 40x40 ~ 5zł ,duża 50x60~9zł w Łodzi w Tesco ostatnio takie zakupiłem, w dotyku przyjemne a w praktyce okaże się za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 w cz wie w tesco za 3szt 5,39zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 krzysiek555, Ale to są badziewia. Wogóle nie chłonne i mają w sobie dużo sztucznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 krzysiek555, Ale to są badziewia. Wogóle nie chłonne i mają w sobie dużo sztucznego. x2 ,raz je kupiłem i posłużyły jak jednorazówki do usunięcia ciężkich zabrudzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kiedyś,na początku jak weszły one do tesco to były eleganckie,normalnie chłonne,dały się wyprac i nadawały się do wszystkiego,a te teraz nadają się do niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_TRANCE Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kiedyś,na początku jak weszły one do tesco to były eleganckie,normalnie chłonne,dały się wyprac i nadawały się do wszystkiego,a te teraz nadają się do niczego. Potwierdzam, Te Fibry to lipa już teraz. Niestety nawet Grosik ma lepsze. Także nie warto inwestować w Top Drive. Ani wycieraczki, ani kosmetyki, ani Fibry. Nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Potwierdzam, Te Fibry to lipa już teraz. Niestety nawet Grosik ma lepsze. Także nie warto inwestować w Top Drive. Ani wycieraczki, ani kosmetyki, ani Fibry. Nie polecam. Tylko tutaj nie mówimy o MF z Top Drive zgadza się krzysiek555 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dokładnie, te z Top Drive kosztują 5zł ale za sztukę i są w miarę, mowa była że 3szt za 5zł nie nadają się do niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja kupiłem ostatnio w tesco czerwoną ale dużą taką fibre i wczoraj ją testowałem,nawet daje radę kosztowała 7 zeta jak dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 3szt za 5zł nie nadają się do niczego moim zdaniem są idealne- kupowałem je jako jednorazówki- do felg, do tar removera, do zasyfionego wnętrza... Uwalona fibra leci prosto do kosza Wygodne to i tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja sie już wyleczyłem z tych marketowych bubli. Numer 1 w stosunku cena/jakość są dla mnie żółte EUROW 40x40cm, 380g/m2 Cena 3.99 (przy zakupie 10szt wychodzi 3.79) Dostępne np u temachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi