Bartek/Tolek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Są są trzeba tylko cierpliwie szukać Znaczy tak sobie to tłumacze ;p
Justyna Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 ma pytanko odnośnie foteli które wymieniałaś- są one z Angola? - jeśli tak to czy zamieniałaś je jakoś miejscami? że sterowania masz po "normalnych stronach" pytam ponieważ również planuje kupić takie wnętrze nie jest to normalna wersja europejska z jakiejś limitowanej wersji golfa IV. nie musiałam nic zamieniać miejscami oba fotele sterowane są elektrycznie i oba mają wbudowaną pamięć. Jeśli polujesz na beżowe wnętrze w elektryce z pamięcią to radzę uzbroić się w cierpliwość i szukać tylko europejczyka, bo z anglika jest trochę roboty, aby to działało, w sensie pamięci i bez rzeźby by się nie obyło. Ja swoich szukałam ponad dwa lata
Bartek/Tolek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 ok dziękuję bardzo za info czekam szukam i znaleźć nie mogę ;P jak by ktoś coś widział to był bym wdzięczny za info pozdrawiam serdecznie ;D
Justyna Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 czekam szukam i znaleźć nie mogę ;P no niestety, przeważnie wychodziły z silnikiem 2,3 V5, a i tak z beżową skórą było ich naprawdę mało.Łatwiej znaleźć czarną skórę. Takie konfiguracje częściej występowały za granicą dlatego łatwiej znaleźć anglika.
Moderator krd Opublikowano 26 Stycznia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na allegro jest conajmniej 5 kompletow foteli takich jak u nas. Tylko ich stan daleko odbiega od akceptowalnego, ale i sa znacznie tansze
Bartek/Tolek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 dokładnie wiem że są ale właśnie albo przetarte, albo tak zniszczone że aż patrzeć się nie da ;P a w niemczech tyle aut stoi nie do kupienia ( na szrocie) no nic mimo wszystko wielkie dzięki za info jak byście coś mieli sensownego to podeślijcie będę wdzięczny
406coupe Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 OMG. Pełen szacun Justyna. Chciałbym mieć tyle czasu, umiejętności!, wiedzy i co nieodzowne pieniędzy, żeby tak zrobić z moim autkiem. Łał
adek1983 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Z tymi pieniędzmi to bym nie przesadzał. Rok temu też bym nie pomyślał, że będę się podobnie bawił przy dbaniu o auto. Trzeba sobie sukcesywnie gromadzić arsenał. Założę się, że Justyna swoich zasobów nie zgromadziła w jeden miesiąc.
406coupe Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 @adek1983: pewnie fatkycznie tak jest, ale np. takie cudo jak dlux (fajny staf) kosztuje ok. 160pln.
Justyna Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 niektóre części/akcesoria do Tolka gromadziłam przez 2-3 lata, aby móc je włożyć i nadal zbieram dalsze, by móc ostatni raz rozebrać Tolka i złożyć na nowo już ze wszystkim czym chce wewnątrz auta Problem w tym, że wiązki głównej szukam od 2 lat i nigdzie nie ma. Teraz udało mi się znaleźć jakąś starszą, więc zamówiłam, ale będzie trzeba ją trochę poprzerabiać
eques Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Świetna robota, Gratuluje. Ja przesiadłem się z Scenica 2002 na 2011, i na razie czytam, oglądam i się uczę. Zbieram kosmetyki i małymi krokami dojrzewa we mnie gruntowny "detailing" mojej renóweczki.
Yoda Master Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Justyna pełen szacun dla Ciebie!
dareme89 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A ja nie rozumiem, jezeli fotele sa identyczne, oba z pelna elektryka i pamiecoa to co to za roznica czy angol czy europejczyk?
Justyna Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A ja nie rozumiem, jezeli fotele sa identyczne, oba z pelna elektryka i pamiecoa to co to za roznica czy angol czy europejczyk? nie wiem do której wypowiedzi to pytanie,ale moje fotele to limited edition z Golfa i są europejskie. Normalnie różnica europejczyka czy angola jest taka, że tylko fotel kierowcy jest z pamięcią, więc kupując od anglika pamięć miałby fotel pasażera.
Geno Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A ja mam Europejczyka i oba w prądzie z pamięciami HUEUEUEHE
funkoval Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Geno, zapomniałeś o braku miejsca nad głową w gratisie
Geno Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie moja wina ze przypominasz dwudrzwiowa z lustrem
funkoval Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tylko dwu? Ale to i tak nie ten gabaryt. A żaden fotel nie wynagrodzi -zwłaszcza kobiecie - zniszczenia fryzu podsufitką
Geno Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Spoko, nie narzeka jeszcze BTW, kiedy hamulce lądują na Tolku ?
Justyna Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pewnie pod koniec lata lub późną jesienią. Musze jeszcze kupić łożyska kół z piastami i amory
Bio Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 moje fotele to limited edition z Golfa Justyna, nie było takich foteli w Golfie, nie ten wzór szycia Były albo kubły, kubł Recaro i poliftowe kubełki z charakterystycznymi kanciatymi boczkami.
Moderator krd Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Bio, pierwszy lepszy z brzegu. Dokladnie ten sam ksztalt. Tutaj akurat w wersji bez alcantary. http://allegro.pl/volkswagen-golf-4-2-8 ... 16377.html
dareme89 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A ja nie rozumiem, jezeli fotele sa identyczne, oba z pelna elektryka i pamiecoa to co to za roznica czy angol czy europejczyk? nie wiem do której wypowiedzi to pytanie,ale moje fotele to limited edition z Golfa i są europejskie. Normalnie różnica europejczyka czy angola jest taka, że tylko fotel kierowcy jest z pamięcią, więc kupując od anglika pamięć miałby fotel pasażera. Ok wiem ze normalnie tak jest ale jezeli Ty masz w limited obydwa z pamiecia i grzaniem to te limited moze kupowac z angola o to mi chodzilo
Franek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie dajmy się zwariować z nazwami. Jeśli jakiś samochód posiada najwyższy pakiet wyposażenia, to nie jest żadnym limited edytion. Inaczej znaczyło by że u mnie w domu są same limited edytion. Heloł.
Rekomendowane odpowiedzi