noktoto Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dark Knight, myślałem o cięciu na gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 shine mój zestaw to właśnie od Mariusz z SCS tylko ten droższy , plastiki pierwsza klasa , solidne , dobrze spasowane nie żałuje ani zł za ten zestaw nokto spróbować zawsze możesz , oryginalny GG to mocny plastik ale przy odpowiedniej temp wszystko idzie przeciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shine Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dark Knight, a ten droższy no tak, ja myslałem że tańszy, a więc pomyśle nad nim. A ma podziałkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 podziałki nie ma ale jeśli pamięć mnie nie myli ma kreskę informującą o 12l , ale nie mam teraz jak sprawdzić przez założoną gamme , zazwyczaj to wiadro służy mi do płukania rękawicy więc wlewam prawie pod zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 jak to kiedys ktos powiedzial, to nie jest tania zabawapoza tym za ta stowke masz wiaderko jak sie patrzy a nie cos za 5 zeta do mieszania zaprawy z ciastoramy Jak tak patrzę na zdjęcia zamieszczone przez Dark Night, to właśnie te wiadra mi przypominają wiadra do mieszania zaprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 lz w stanach autentycznie przechowuje się w nich karmę dla zwierzaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zawsze można zastosować najtańsze rozwiązanie. Kupić 3 wiadra przy czym jedno obciąć na wysokości ok 20 cm od dołu, zrobić dziury w dnie, włożyć co drugiego i mamy grita pełną gambą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 mamy grita pełną No pełną to raczej nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Panowie, ale po co to bicie piany - ktoś chce wydać 100zł na porządne wiadro to i tak je kupi. Kto chce kombinować i promować sztukę rzemieślniczą to jest jego sprawa.. Jeśli finalnie dostanie się produkt spełniający wymagania to dla mnie sprawa zakończona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shine Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 DawPi, właśnie w tym problem, by dostać produkt spełniający wszystkie wymagania, z tym jest ciężko, dlatego ciągłe pytania, czy pasuje, jak się sprawuje itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 bo do wydania 170 zeta za wiadro trzeba dorosnać albo trzeba mieć małe problemy ze sobą : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO-59 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 bo do wydania 170 zeta za wiadro trzeba dorosnać albo trzeba mieć małe problemy ze sobą No to dałeś do pieca... wiadro ok, ja kupiłem 2 szt . po 2,-€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 No to dałeś do pieca... wiadro ok oj tam oj tam, zapłaciłem 165 zeta za kawałek materiału z logiem i wiadro do mieszania zaprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Inna opcja to kupić same GG i dociąć je tak żeby pasowały do moich wypasionych przezroczystych wiaderek z podziałką by Leroy Merlin Próbował ktoś tak? jeśli wydałeś 40 zł na GG to już nie ryzykowałbym jego przypadkowego uszkodzenia , łatwej byłoby zeszlifować po brzegach Dociąłem tak oba Grit Guardy Chemical Guys do wiaderek z LeroyMerlin. Plastik nie jest łamliwy, w zasadzie bardzo flexy i podatny na wszelkie prace nad nim . Korzystałem z nożyc do przycinania profili aluminiowych a później wyrównałem brzegi pilnikiem. Nie pamiętam ale chyba trzeba było odciąć cały zewnętrzny krąg separatora, żeby dopasować je do wiadra z LM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 lukwawa, zrobiłem tak samo jak Ty. Ucinaczki boczne i szlifierka i GG jak od tego. POLECAM zabawę. Z tym ,że ja dopasowywałem do wiaderka "Detailers" jak na powyższym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 daniels, mozesz cyknac fotke wiaderka bez nakladki na akcesoria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Gdzie można kupić taką nakładkę na akcesoria do wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zymola tylko z wiadrem a bez tej siatki to takie samo wiadro jak detailers pride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingg Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a to jest mój Grit Guard (3,70-koszyczek na cebulki z Leroya i kilka kawałków plexi + super glue) do wiadra za (chyba 11zł) też z Leroya Wszystko gra tylko nie osiada na dnie lecz pływa w połowie wysokości wiadra (będę musiał dociążyć albo zrobić tak by chodził na wcisk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 marcingg, jedź do pierwszego lepszego wulkanizatora i poproś o pasek odważników klejonych takich na alu. Kleisz do krzyżaka i gg powinien opaść na dno wiadra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 marcingg, jak na home made to jedno z lepszych jakie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 wygląda estetycznie mówisz koszyk na cebule,hmm.. jadę do leroya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingg Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 marcinwdg, koszyczek do sadzenia cebulek w casto też widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 marcingg Fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 U mnie tylko OBI i Nomi a tam takiego czegoś nie widziałem kurna a na dociążenie może być też kilka dużych nakrętek przyczepionych na trytyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi