MatthewG Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 MatthewG, LM chyba 7,99 + 1,99 szczelna pokrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 I wszystko już wiem Rzeczywiście tanio w porównaniu do "naszych" wiader. Tylko GG trzeba doliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 MatthewG, regulowany GG za 32zł i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 misiek-puchatek, Meguair's GritGuard, Chemical Guys GritGuard, Grit Guard (Blue, Red, Black) będą pasować w Curver 16l bardzo dobrze. kamilgt, Dołem idealnie leży i nic się nie rusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 nawet jeśli jedna z "nóżek" odstaje 0,5cm to wątpię, żeby to miało jakikolwiek wpływ na rysowanie samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 nawet jeśli jedna z "nóżek" odstaje 0,5cm to wątpię, żeby to miało jakikolwiek wpływ na rysowanie samochodu Dopytuje Zmotywowałeś mnie, zamówię sobie Scratch Shielda jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matraxo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Koledzy, potrzebuje wiaderka na szybkie akcje na bezdotyku. Wpadło mi w oko składane megsa + separator. Ktoś ma? Jak to sie sprawuje? Warto kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wiadro z Castoramy+ichniejsza przykrywka+Scrath Shield. Mozna śmiało jechać na bezdotyk i woda nie przecieka, testowałem tak u siebie. Na bezdotyk musisz jechać już z wiadrem pełnym wody, a to wiaderko Megsowe nie wygląda na stabilne i zdatne do transportu wody na dłuższe odcinki. Inaczej jakbyś czerpał wodę na miejscu i mieszał szampon, ale na takie coś nie ma raczej co liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matraxo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Chodziło mi o to zeby gorąca wodę wziąć w 5 litrowym baniaku, wlać na miejscu i spienić szampon demineralizowana z lancy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek ! Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wracając do tych przeźroczystych 15 litrowych wiader o których pisaliśmy kilka stron wcześniej... Kupiłem do jednego na wypróbowanie REGULOWANY Scratch Shield od Dodo Juice (chociaż to tak naprawdę zwykły Scratch Shield w tym żółtym opakowaniu)... i okazuje się że pasuje - trzeba tylko 3 te skrzydełka ustawić na minimum a 1 najlepiej dać o jeden ząbek dalej - wtedy się fajnie klinuje o te zagłębienia w tym wiadrze. Tak że polecam taki zestawik - w przeźroczystych wiadrach dobrze widać na bieżąco jak bardzo brudną wodę mamy a sam plastik z których jest wykonane wiadro też jest całkiem niezły - bardzo łatwo się je myje, nic nie wżera się w plastik - wystarczy opłukać. Jak za tą cenę to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luszeq Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 No ja mam obecnie dwa takie wiadra i po roku jedno ma pęknięcie na dole, ale co najważniejsze jeszcze nie cieknie nawet przy maksymalnym napełnieniu. PS: Nie dostałeś pokrywki? Bo u mnie były w zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek ! Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 U mnie narazie wszystko cacy ale jeszcze tak długo ich nie użytkuje. Pokrywki dostałem w komplecie ale nie korzystam za bardzo z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Zwracam się do kolegów z zapytaniem czy wiadro curver 16l z przykrywką jest odpowiednim wyborem do separatora firmy detailing-stuff? Po włożeniu do wiadra można nim okręcać a więc chyba tak nie powinno być. Czy występuje inny model tego wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxItCar Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Zwracam się do kolegów z zapytaniem czy wiadro curver 16l z przykrywką jest odpowiednim wyborem do separatora firmy detailing-stuff? Po włożeniu do wiadra można nim okręcać a więc chyba tak nie powinno być. Czy występuje inny model tego wiadra? szukaj wiadra o podobnej średnicy bądź zakup regulowany separator w marketach takich jak np. castorama masz wiaderka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Separator już zakupiłem a wiaderko brałem tak w ciemno znając opinię forumowiczów na temat Curvera 16l. W Curver 16l model 3208, wspomniany separator jest luźny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakkein Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Trochę odświeżę temat - ostatnio w Shiny Garage pojawiły się całkiem fajne wiadra z separatorem i pokrywką, 15 litrów ( szkoda że nie 20 ) za 65 zł. Testował ktoś ? Wyglądają nieźle, a cena w porównaniu do konkurencji w miarę rozsądna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dzisiaj będąc w jula znalazłem coś takiego https://www.jula.pl/catalog/ogrod/ogrod ... ch-715019/ Czy ktoś może używa tego wraz z wiaderkami meguiars? Średnica wewnętrzna tego cuda to 27cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c-7 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 nawet jeśli jedna z "nóżek" odstaje 0,5cm to wątpię, żeby to miało jakikolwiek wpływ na rysowanie samochodu Dopytuje Zmotywowałeś mnie, zamówię sobie Scratch Shielda jakiegoś Scratch shield to dobry wybór? Jest on regulowany więc ramiona w kształcie krzyża się rozchodzą i na środku bród może się unosić, przemieszczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jest ok, mam Scratch Shieldy + wiadra z Castorami i daja rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 kita33, myślę sobie, po kiego czorta kupować koszyk na cebulki mając wypasione wiaderko megsa , coś mnie jednak tknęło luknąć w linka i się zachwyciłem. Jak będę lada dzień w Jankach to zajrzę do Juli i przymierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 No właśnie najpierw patrzeć a potem pisać. Daj znać co i jal bo cały czas myślę nad Tm wózkiem do wiaderek mequaiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 c-7, Jeśli sytuacja "wiadrowa" Cię do tego nie zmusza to bym poszedł w tradycyjnego GG Fajnie siedzi GG w wiadrach Detailer's Pro ale czasem zostaje ciut "przerwy" na dnie. Fajnie siedzi GG w wiadrach Megs'a ale ciut luźno po obwodzie Nie wiem jak siedzi GG w wiadrach GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzior Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jest ok, mam Scratch Shieldy + wiadra z Castorami i daja rade. Regulowane masz do tych wiader z Casto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jest ok, mam Scratch Shieldy + wiadra z Castorami i daja rade. Regulowane masz do tych wiader z Casto? Tak. Nieregulowane są Grit Guarda. Scratch shield robi te, które pasują praktycznie do każdego wiadra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi