kamilgt Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 salo, ja mam GG tylko w wiaderku z wodą do płukania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Hej . Czy taki separator http://autonablask.pl/produkt/scratch-s ... czyszczen/ będzie pasował do wiadra o średnicy wewnętrznej dna 27,5cm. Da się go jakoś wyregulować żeby spełniał swoje zadanie jak należy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 No chyba jak masz wiadro o średnicy 27,5 cm i to figo-fago do brudu o średnicy 26,5 cm to na mój humanistyczny umysł "to wejdzie i spełni zadanie jak należy" Jak, źle zmierzyłeś średnicę wiadra i "nie wejdzie przez co nie spełni zadania jak należy" to możesz wyregulować figo-fago ręcznie za pomocą nożyka tapicerskiego/brzeszczotu, ew. innego narzędzia tnącego poprzez urżnięcie zewnętrznych ringów. Ten grit-guard to nie jest żadne rocket-science i on tam nie zamienia w wiadrze brudnej wody na oligocenkę więc jak nie "spełni zadania jak należy" to można go "skrócić". Ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dzięki lukwawa za rzeczowe wyjaśnienie problemu. Byłem po prostu święcie przekonany że po każdym myciu samochodu na 2 wiadra będę przynosił dzięki separatorowi 30l wody oligoceńskiej do domu. Figo fago? Nie lepiej hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 co myslicie o tym wiadrze http://allegro.pl/wiadro-plastikowe-18l ... 67124.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ładne jak z budowy... Ty miesiąc kupujesz wiadro za 10zł Szacun Ja po jednym dniu (pojechałem do sklepu, kupiłem wszystko co trzeba, przyjechałem, poskładałem) miałem gotowy system dwóch wiader z przykrywką z separatorami które same jeżdżą i są ze sobą złączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 kamil_rosen samochwała w kącie stała.....! Pytalem sie co sądzisz o tym wiadrze, nie interesuje mnie jak szybko i co sobie kupiłeś :-) Hmm, ale samojeżdźące wiadra to już jakaś wyższa szkoła detailingu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 A co miał Ci napisać? Że jest ładne, białe i plastikowe ? Podjedz do sklepu z artykułami gospodarczymi lub hurtowni i coś wybierzesz. Bo nawet to wiadro kosztuje 10 a wysyłka 16..jaki sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 No widzisz, jeszcze trochę pracy przed tobą Ty będziesz tych wiader używał, jeśli ci się takie podoba, no to Ja mam z OBI i mi to nie przeszkadza, że są opisane. Ważniejsze jest to żeby miały separatory, jak dla mnie kółka i żeby jeździły, a czy są szare, białe, zielone to mało ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Hmm jeżdźące a samojeżdźące to mała różnica ;-) Używałem wiader ok 20l ale bez separatora, teraz kupiłem scratch shielda tylko nie mogę dopasować wiadra do niego - musi być takie ze szczelną pokrywą, ponieważ mam możliwość mycia tylko na myjni a przecież muszę wiadra z wodą jakoś przewieźć. Nie ważne jaki kolor, że jak z budowy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luszeq Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ja mam coś takiego z wyglądu, pojemność 15l bodajże. http://www.bazarek.pl/produkt/6571863/w ... -pokr.html Dałem bodajże 17zł w lokalnym sklepie i uważam, że to dobry zakup. No i przeźroczyste co było dla mnie ważne Szkoda tyko, że zgubiłem pokrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 a do mnie wczoraj zawitał przedstawiciel z app i zostawił taki oto prezent Wiadro ciekawe szkoda ze bez separatora ale zamkniecie a środki dziś będę sprawdzać... testował ktoś te ich piany?? klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Luszeq jaka jest srednica dna twojego wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 możecie polecić jakieś gotowe wiaderka z gg ? Muszę kupić 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 możecie polecić jakieś gotowe wiaderka z gg ? Muszę kupić 4 A może warto poczytać temat i forum, można również w relacjach zobaczyć z czego korzystają inni koledzy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 nie uwierzysz ale czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Wybierz sobie coś, wystarczy troszkę posiedzieć . - Meguiar's Professional Wash Bucket with Grit Guard - Black - Meguiar's Professional Wash Bucket with Grit Guard - Yellow - Grit Guard Washing System - Shiny Garage Wiadro z Separatorem - BLACKFIRE BUCKET SYSTEM - SHOWCARSHINE WIADRO + GRIT GUARD Naprawdę jest tego dużo i znajdziesz wszystko co potrzebujesz, na każdą kieszeń. Wystarczyło mi 5 minut, aby podać kilka propozycji z kilku sklepów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 najlepiej i najtaniej to chyba wiaderka z przykrywkami z LM i regulowane GG z sklep.polishangel.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja dziś wstawiłem 2 nowe wiaderka, hehe Curver 7,99zł i Atlas do kół 0zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 5.5cm w Scratch Shieldzie (już zamontowane)[/quoZamontowane ma 65mm. ps. a w tych wiadrach curvera 16l tez macie tak ze dno jest tak wyprofilowane do gory i separator tak idealnie do dna nie dochodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-puchatek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Czy do tego wiadra curver 16l separator MEGUIARS - Grit Guard będzie idealnie pasował czy lepiej dopłacić do GRIT GUARD Insert? W sklepie powiedziano mi iż różnią się tylko kolorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barticf Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Orientuje się ktoś czy w Bricomarché dostanę takie wiadra jak z castoramy lub obi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tak z ciekawości. Ile te wiadra z hipermarkietów kosztują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa_607 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 W Castoramie niecałe 7 złociszy (z tego co pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi