gruby_RS Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Czyli foch Kamil, look jest na Porsze... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 268#375268
kamilgt Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 gruby_RS, nie foch lol Tu so foty z profi aparatu + PS, u mnie tylko biedny telefon poszło PW
Tweety Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 kamilgt, jakbyś miał wywalać te środki to daj znać na PW, za browara zrobię za ciebie ich utylizację
Pływak Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 gruby_RS, nie foch lol Tu so foty z profi aparatu + PS, u mnie tylko biedny telefon poszło PW Dokładnie trąci PSem. Niżej macie Wet Look po Coli
kamilgt Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Pływak, szajning lajk e miror, takim foto już można namieszać
epyck Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Ladnie ta alfa wyglada. Mam taka sama tyle ze po FL. To jest czarny akryl? Poki co uzywam FK pink bez zadnego cleanera. Myslicie zeby dorzucic np BH zeby wydobyc wetlook bo wosk wydaje mi sie ok.
Griffe Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Skoro tak to i ja wrzuce swoje łet luk lajk e miror, czym uzyskane widac na fotkach, niech zyje Husaria.
gruby_RS Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 O, to jest look... ps. nie grałeś w filmach Transporter?
SJake Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Griffe, Fak-t. Jak lustro... niech zyje Husaria. Viva!
kubik Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Griffe, damn good...,a ja swoją wciąż trzymam, na Bóg wie jaką okazję BTW.na czym tak lakier kładooo?
Griffe Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Lakieru tak nie klada , klapa bagaznika Volvo S80, w barwie piekna czarna perla. Odbija sie w lakierze moj padawan detailingowy, autoprtret z reki i na oniec kropelki, chociaz wiem, ze to nie ten dzial.
Bieniek Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Papierek byl grany?? Kurde kusisz,zebu wyprobowac tak u siebie
Griffe Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Po co papierek skoro sa pady CarPro orange peel Mora jak widac zdjeta w 100%
Piotrek Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Husaria to to nie jest, ale RED+Tripple też daje radę. Wstysu na wiosce chyba nie ma ?
marasec Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Ja się skusiłem na CG butter... będzie czas na zrobienie autka i pogoda to wrzucę jakieś fotki
kubik Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 marasec, kładłem dzisiaj naprawdę fajny efekt i przyjemnie się pracuje
Marcin P. Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Ciekawe, że można go kłaść na mokro, można sporo czasu zaoszczędzić.
kubik Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2013 Ciekawe, że można go kłaść na mokro, można sporo czasu zaoszczędzić. Czy ja wiem? Szybciej wyjdzie Ci wytrzeć samochód,jak spolerować mokry środek
canta8 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Dziwaczne to jakies. Jedną z zasad detailingu którą przyswoiłem sobie z Forum jest - mniej znaczy lepiej. Tymczasem on wali na kawałek maski taką ilość wosku,którą mozna zrobić pół samochodu. I nie czeka tylko od razu ściera. Uzywam tego wosku,uważam,że na lato jest dobry ale po takim pokazie wosk nie ma czasu na to by sie pokazać. Co ten prezenter właściwie pokazuje? jak się wylewa wosk z butelki na aplikator?
Akira Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Griffe "łosz qrna". Zanim przeczytałem to zobaczyłem fotę twarzy i myślę "a co to, sympatia.pl że foty swoje wrzuca" a chwilę później zatrybiłem że to odbicie. Zayebiaszczo. Szkoda że nie da się tutaj dać Tobie "pochwałki/pomógł" bo bym dał.
Marcin P. Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2013 Dodajac jeszcze ze trze po okregu P.S. Przy okazji przekonałem się, że środki typu Butter Wax maskują rysy. Mam ich trochę na satynowym słupku B i C. Nałożyłem na nich Buttera i rysy "zniknęły". Słupki wyglądają jak z fabryki. I to nic, że efekt pewnie do pierwszego mycia. I tak co tydzień bawię się w czyszczenie szyb, gum w obramowaniach drzwi i właśnie w słupki http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 7&start=60 Skoro maskuje rysy to nic dziwnego, że jest nakładany po okręgu.
Rekomendowane odpowiedzi