jackill Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 W ramach ciekawostki: Cherry Glaze + Sonax BSD. Maska w zeszłym roku dostała maszynowo Megsa UC, różnica jest kolosalna, pomimo tego, że sporo rys zostało. Wet look na masce jest piękny
kedar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 W ramach ciekawostki: Cherry Glaze + Sonax BSD. Maska w zeszłym roku dostała maszynowo Megsa UC, różnica jest kolosalna, pomimo tego, że sporo rys zostało. Wet look na masce jest piękny Przygotowanie lakieru pod wosk jak widać to chyba podstawa dobrego wet look.
Sabat Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Masz foty?MI chodzi po głowie cały zestaw z PB: Szampon + Cleaner + BlackHole (Ale nazwa ) + RED + QD na koniec jakiś zamiast reda Blue i bez QD Pod spodem DJ LPL oraz PB BH Oraz na jednym Jeepie
Damianldz Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 mam takie pytanie co da mi lepszy efekt zamaskowania mikro rysek i fajnego wet looku ,PB BH a na to FK Pink Wax czy Auto Finesse Tripple?
escimo Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Damianldz, do ukrycia swirli najlepiej AF Tripple, do wet looku Black Hole
Damianldz Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 no właśnie dobra narazie położę to co mam czyli BH + PINK WAX ,następnym razem zakupie i dodam zamiast BH AF T
Qub@ Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Wspaniałe efekty wet looku uzyskałem po CG Butter Wax, sponiewierał mnie ten środek, uwielbiam go
Pływak Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Damianldz, do ukrycia swirli najlepiej AF Tripple, do wet looku Black Hole BH również bardzo dobrze maskuje swirle. W temacie wet looku dodam, że nie widze wielkiej roznicy miedzy BH + colli, a BH + nattys Blue. Jakoś średnio jestem zadowolony z Blue przetestuje go jeszcze w kombinacji UDS + Blue i zobaczymy.
Wielebny Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Blue zawiera wosk carnaub wiec każda kolejna warstwa wosku "podbija" efekt konńowy głębi koloru / wet look
escimo Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Wielebny, Tripple też ma carnaubę, w końcu to AIO
kedar Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Na moim granatowym volvo fajny wetlook dało połączenie Tripple + Clearkote Moose Wax. Ciekawe jak długo będzie się utrzymywał ten wosk. Nie wiem tylko czy warto używać do tego zestawu QD Sonaxa, czy nie popsuje mi efektu.
cichy_ Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 U mnie tez po nałożeniu na BH Nattysa Blue jakoś szału nie było, dopiero po następnym myciu i przetarciu QD+ pojawił się grymas usmiechu i efekt "wow". I tak mam do tej pory, na lato jak dla mnie super zestaw
canta8 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Wspaniałe efekty wet looku uzyskałem po CG Butter Wax, sponiewierał mnie ten środek, uwielbiam go Mnie równiez. Też uważam ten srodek za świetny ,szczególnie kiedy połoze go na Vanilla Hand Glaze i po umyciu odświeże quik detailerem Spray and Gloss. Widze jak ludzie patrza na autko i mysla sobie -ale tego pogieło. No ale look niesamowity .Pozdrawiam
balcerek Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Dzisiaj na umordowaną 3 letnią insignie położyłem VHG plus punktowo VP Achilles na koniec colli. Odbicie niesamowite ładnie poginęły świrle i ryski. Robota ręczna ale efekt przepiękny. Lakier nowej generacji sprawiał wrażenie dość miękkiego i stąd może takie efekty spore defekty przy użyciu VP schodziły w mgnieniu oka.
malkolm Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 a może te swirle tylko zamaskowało i za 2-3 tygodnie znów się ukażą
escimo Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 a może te swirle tylko zamaskowało i za 2-3 tygodnie znów się ukażą Yup, Achilles to raczej oszust
SzaKal Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Ale achilles jak na cleanera i tak ma bardzo dobre właściwości ścierne.
Donatel Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 a może te swirle tylko zamaskowało i za 2-3 tygodnie znów się ukażą Yup, Achilles to raczej oszust Jak na cleaner to bardzo uczciwy oszust nawet. Chociaż fakt faktem bardziej maskuje niż usuwa, to jednak warto nim mocniej popracować. Sprawdza się na maszynie, ręcznie jak dla mnie nic nie ściera i faktycznie tylko oszukuje
balcerek Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Nie liczę że usunął ale zrobił robotę.
Pływak Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 U mnie tez po nałożeniu na BH Nattysa Blue jakoś szału nie było, dopiero po następnym myciu i przetarciu QD+ pojawił się grymas usmiechu i efekt "wow". I tak mam do tej pory, na lato jak dla mnie super zestaw Żeby było śmieszniej po nałożeniu Blue przeleciałem auto QD Finale od AF i niestety w porównaniu do Coli efektu "WOW" nie było może cos tam minimalnie lepiej ale nie wiem czy rekompensuje to rożnice w trwałości między Blue, a colli
kamilgt Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Dzisiaj z EVO testowaliśmy nowy produkt, czy taki WET LOOK by Was satysfakcjonował? EDIT jednak nie
Tweety Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Trochę mało , szału nie ma ale, żeby nie było to może być
gruby_RS Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 czy taki WET LOOK by Was satysfakcjonował? Na czarnym? Nie...
Rekomendowane odpowiedzi