ktm950 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 V50 po delikatnej korekcie + lusso creme + red+ reload Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Ale luuuustro!
Biedrona Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 grzes12, może w przyszłym tyg uda mi się zrobić jakieś inne foty bez drzew to ocenisz
Maggot Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Biedrona, look szał macicy normalnie Daj zdjęcia w innym otoczeniu, chętnie obejrzę
Shmatan Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Biedrona, jak masz możliwość to zrób fotkę czymś innym niż komórką, bo tutaj sporo wet looku dodaje typowy dla aparatów w komórkach podkręcony kontrast
Biedrona Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Maggot, ok postaram się coś wrzucić Shmatan, zdjęcia robione nikonem P510 w trybie auto. moim zdaniem największy efekt dało nałożenie na reda reolad'a
misjar Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Biedrona, lustro jest a mógłbym prosić o rozwinięcie "red+ reload" będę wdzięczny efekt jest bardzo pozytywny
Biedrona Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 misjar, nie bardzo wiem co chcesz się dowiedzieć. Red czyli poorboys world nattys red reload to CarPro Cquartz Reload (miałem go w zestawie z cquartz uk edition kit pack, można też kupic osobno) auto było dokładnie umyte następnie cleaner (lusso) później wosk (red), i na drugi dzień przetarte quick detailerem (reload).
misjar Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Biedrona, dzięki bedę próbował początkującemu nie jest łatwo zorientować się w tych wszystkich produktach a jak sie widzi efekt to jest do czego równać
ertunio Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Moja Valka, na lakierze PB Black Hole i FK 1000P. Zdjecia nie byly w zaden sposob "upiekszane".
canta8 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Fajnie wygląda. A mnie oczarowało jak to autko ładnie układa się na zakręcie .Vide przedostatnie zdjęcie
xxManiekxx Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Oba tak samo potraktowane. Korekta Menzerną FG400 później FF3000 na koniec smalec w postaci BH a wy co byście dali zamiast BH? co dało by jeszcze lepszy efekt? bo jestem w trakcie kompletowania zamówienia nowych produktów. co by dało mi jeszcze lepszą głębię i lustrzany połysk? widziałem że kolega niezły efekt miał po CAR PRO RELOAD a co myślicie o WOLFGANG DEEP GLOSS PAINT SEALANT 3.0, MEGUIARS DEEP CRYSTAL POLISH STEP 2 , AUTOBRITE CHERRY GLAZE, CLEARKOTE MOOSE MACHINE GLAZE, czy może coś jeszcze lepszego jest?
martinezzg Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 cherry daje fajny efekt - i genialny zapach w garażu car pro używałem ale za taka cene jaka ma nie kupiłbym drugi raz
Qub@ Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Że tak prowokacyjnie zapytam czy dostrzegłbyś różnice, gdybyś pominął BH...
ktm950 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 cherry daje fajny efekt - i genialny zapach w garażu car pro używałem ale za taka cene jaka ma nie kupiłbym drugi raz że niby Reload bez rewelacji? A już miałem kupować...
xxManiekxx Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Że tak prowokacyjnie zapytam czy dostrzegłbyś różnice, gdybyś pominął BH... po BH zdecydowanie auta ciemnieją. głębia koloru się poprawia i ładnie perłę wybija. ale brakuje mi czegoś co da bardziej lustrzany efekt. no i bardziej mokry niż tylko głębię. chyba że może źle go nakładam.. bo nakładam ręcznie słoneczkiem [ Dodano: 1 Październik 2013, 21:28 ] cherry daje fajny efekt - i genialny zapach w garażu car pro używałem ale za taka cene jaka ma nie kupiłbym drugi raz Wiadome że cena nie jest zbytnio atrakcyjna. No ale kładąc na auto swoje lub kogoś kto dobrze zapłaci to nie jest tego warte?
martinezzg Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 chodzi mi o to ze stosunek cena/jakość jak dla mnie nieodpowiednia - reload jest fajny daj epołysk - ale za mniejsze pieniądze mozna angelwaxa zakupic - szczerze - połowa angelwaxem połowa reloadem na czarnym mercedesie a różnica - żadna na dodatek bardziej się mazał przy pracy - a warunki byłi dobre - hala i ok 18 stopni
ktm950 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 połowa angelwaxem połowa reloadem na czarnym mercedesie a różnica - żadna Masz na myśli AngelWaxa QED Quick Exterior Detailer'a?
gienek122 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Audi A3 Zdj robione dzien po korekcie dodam ze to byly moje poczatki i pierwszy lakier na ktorym sie uczylem Produkty moglem pomieszac - glinka valet pro - UC - Golden Shine GLAZE - Golden Shine Wax - DJ Detailer P40
SJake Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 gienek122, dawaj go w słońcu
gienek122 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 gienek122, dawaj go w słońcu nie mam zdj typowych w sloncu ale wygrzebalem takie cóś tylko z komorki
SJake Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 gienek122, ogólnie fajny look i za to duży szacun , ale "zdjęciole-oszukaniole" Ręczne wyciągnięcie Audi na taką stówę = dużo koksu.
xxManiekxx Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 chodzi mi o to ze stosunek cena/jakość jak dla mnie nieodpowiednia - reload jest fajny daj epołysk - ale za mniejsze pieniądze mozna angelwaxa zakupic - szczerze - połowa angelwaxem połowa reloadem na czarnym mercedesie a różnica - żadna na dodatek bardziej się mazał przy pracy - a warunki byłi dobre - hala i ok 18 stopni a o jakiego angelwaxa chodzi? no i jak stosunek odpychania wody porównując do reload? bo jak widziałem filmik co robi reload to jakaś masakra..oczywiście pozytywna
gienek122 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 gienek122, ogólnie fajny look i za to duży szacun , ale "zdjęciole-oszukaniole" Ręczne wyciągnięcie Audi na taką stówę = dużo koksu. dwa pierwsze zdj sa od fotografa a dwa kolejne robione aparatem przeze mnie wiec nic nie podciagane itp ;p co masz na mysli reczne wyciagniecie audi na taka stowe ps. dwa dolne zdj sa po innych malowidlach
martinezzg Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 ja położyłem ostatnio angela body waxa a na to QD angelwaxa
sobka01 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 co masz na mysli reczne wyciagniecie audi na taka stowe SJake miał na myśli to, że przy twardości lakieru Audi czyli VAG uzyskanie takiego efektu to łapę masz albo jak Pudzian albo dużo maskujących siuvaxów nałożone bo fakt - świeci się jak psu ....
Rekomendowane odpowiedzi