SJake Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 w mniejszym No dlatego trzeba wybierać te najlepsze.
piotrusiek636 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Konkretnie o czym myślisz ?
nOx Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 wg mnie fluffy jest bardzo dobrym wyborem oczywiście znajdziemy jeszcze delikatniejsze ręczniki ale w stosunku cena do jakości fluffy wg mnie nie ma konkurencji . Ostatnio bardzo intensywnie testujemy MS FlossyRug wykonany z delikatniejszej i bardziej puszystej mf plus za to że jest obustronnie sprawny do osuszania
proton789 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Kto mi pokaże jak działa fluffy na żywo? Bo mi lepiej wycieraja auto favority z carrefoura po 1zl.
Gregor Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 na pewno nie to co meg`s czy inne, ale w auchanie jest teraz "Mikrofibra do osuszania auta" 60x60 naprawde puszysta, do osuszania jako budżetówka nawet się sprawdza, do innych zastosowań też chyba będzie dobra bo jest mega puszysta. Koszt 17zł
Art Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 ja kupiłem w Tesco coś w stylu tego co kolega wyżej, koszt około 11 zł, używam go do wycierania progów i trudno dostępnych miejsc, np.ramiona felg, spisuje się świetnie. Reszta auta fluffy, po około 10 praniach spisuje się tak samo jak na początku, zakupiony u temachemów. cheers, Art
vanquisz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Trzymam w rękach flufiego z nowej dostawy i nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nędza panowie... Jak tak dalej pójdzie, w marketach będziemy mieli lepsze produkty.
Art Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 vanquisz, przybliż temat, bo muszę zakupić drugiego i nie wiem czy nie wybrać czegoś innego. Słabo chłonie? cheers, Art
daniels Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dlatego warto wydac wiecej na recznik waflowy... Ja sie przekonalem, mam wrazenie ze z kazda dostawa so co raz mniej zbite i bardziej ostre...
vanquisz Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 vanquisz, przybliż temat, bo muszę zakupić drugiego i nie wiem czy nie wybrać czegoś innego. Słabo chłonie? cheers, Art Rok temu ważyły 270g, teraz 215g. Jak dam pod światło, to prześwituje Nie wiem jak chłonie i pewnie sie nie przekonam. PS Na nawoskowanym aucie, wafel rządzi i tego sie trzymajmy
Art Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 vanquisz, dzięki za info, różnica spora. Podjadę jutro po jakiegoś wafla w takim razie. cheers, Art
cineK Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 ja używam flufiego (kupiony w tamtym roku) i CG Woolly Mammoth i musze przyznać, że porównując oba Mammoth bije na głowe flufiego
DawPi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 cineK, a jak tam z wyżymaniem i trzymaniem takiego potwora w rękach?
cineK Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Na swoja cordobe, do pełnego osuszenia potrzebowałbym dwa flufi, mamut wystarcza jeden Co do samej pracy, na płaskich powierzchniach fajnie, ale jak już troszke nasiąknie wodą to boki auta osusza się zdecydowanie mniej przyjemniej, a co do wyżymania to ciężko z nim, jak mopa traktować nie będę, więc jak już nasiąknie to odkładam na suszarke i schnie sam w garażu, a w rezerwie flufi i cobra. Reasumując wart swojej ceny
DawPi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Pokrętna logika, ale OK, przyjmuję do wiadomości, choć ja bym wolał jednak dwa mniejsze ręczniki niż jednego boa.
cineK Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Wiadomo, że lepiej dwoma i przyjemniej niż jednym ciężko, ale praktycznie co drugą sobote miesiąca rozkładam sprzęt i myje swoje auto, taty, mamy i brata. Na 4 średniej wielkości auta potrzebowałbym z 7 flufi bo myje jedno za drugim, a ogarniam to dwoma mamutami i flufim na drobne pozostałości wody
przemek882 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 a FLUFFY DRYER można wyprać w pralce?
Administrator AreK Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Oczywiście ,że można.
Yasiek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 moja małżonka pierze moje fibry i flyffiego w 30 stopniach w proszku dla dzieci - ważne aby był delikatny
tukolarz Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 przemek882, Fluffy może farbować, więc najlepiej nie przesadzać z detergentami, temperaturą, i prać go raczej z niebieskimi fibrami .
_jedrek_ Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 przemek882, Fluffy może farbować, więc najlepiej nie przesadzać z detergentami, temperaturą, i prać go raczej z niebieskimi fibrami . nie moze tylko farbuje wszystkie fibry mam niebieskie prany byl w 30stopniach z niewielka iloscia proszku
Tomek6 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Nie reguła z farbowaniem fluffiego. Mój nie puszcza
Sabat Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Nie reguła z farbowaniem fluffiego. Mój nie puszcza mam dwa i obydwa nie puszczały, dopóki jednego nie wyprałem przez przypadek z proszkiem w 30C i zafarbował kilka rzeczy. ten prany w mydle nie zafarbował.
Blu Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 A jak z Dodo Juice Double Touch Drying Towel ? Ktoś miał styczność?
ShiningCar Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Blu, jeden z (naj)bardziej delikatnych ręczników na rynku. Świetnie miękki i puszysty
Rekomendowane odpowiedzi