Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Carire, EZ Detail Ja lepszej, skuteczniejszej nie miałem. Nie testowałem Vikana. Nie mam zamiaru mając EZD
Rosemeyer Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Szwejk, jak nie masz felgi o szerokosci 10" to i wersja mini da rade ale duza jest wygodniejsza w pracy ja mam właśnie 10" i jest super
Szwejk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Kupiona Daytona Mini Brush Pierwsza akcja dzisiaj z jej udzialem fajna szczotka myśle,ze to udany zakup nawet jak czasem chlapnie po oczach to i tak warto
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Szwejk, potwierdzam Mam obie szczotki Daytona. Pod względem funkcjonalności i skuteczności - wymiatają Ale tok człowiek wygląda po myciu to "masakra jakaś Panowie"
reserved Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2013 Polecam jak kolega wyżej, rewelacyjne produkty.
kamilgt Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 kilka osób już kupiło te pędzelki, jakieś opinie? najbardziej interesuje mnie porównanie z drewnianym
rickson Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Zaraz skocze do garażu i zrobię foto pędzla z castoramy, numer jeden dla mnie Włos identyczny jak w pędzlu SV, na szczurach nie sprawdzalem ale do bieżącej pielęgnacji nadaje sie idealnie
Moderator Eryczek Opublikowano 29 Marca 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 kamilgt, czy ten Twój pędzel ma włosie jak ValetPRO Chemical Resistant Brush?
mister31 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Szwejk, potwierdzam Mam obie szczotki Daytona. Pod względem funkcjonalności i skuteczności - wymiatają Ale tok człowiek wygląda po myciu to "masakra jakaś Panowie" Wczoraj czyściłem tą szczotką i faktycznie wymiata. Zajęło mi to trochę czasu ale efekt przerósł moje oczekiwania
beavis Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Widze ze szczotka Daytona nr1 ale przyznam ze cena troche powala. Na poczatek myslalem o tanszej szczotce? bardziej zalezy mi na zewn czesci felgi ale ta zolta powinna jedzic tez po wewn. ale nie znam wymiarow... Czy ktos z was stosowal ta szczotke? http://temachem.sklep.pl/opis/id,2317592/ mysle jeszcze o takiej 2stronnej http://detailershop.pl/pl/p/Double-Power-Wheel-Brush/376
zientos40 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 Widze ze szczotka Daytona nr1 ale przyznam ze cena troche powala.Na poczatek myslalem o tanszej szczotce? bardziej zalezy mi na zewn czesci felgi ale ta zolta powinna jedzic tez po wewn. ale nie znam wymiarow... Czy ktos z was stosowal ta szczotke? http://temachem.sklep.pl/opis/id,2317592/ mysle jeszcze o takiej 2stronnej http://detailershop.pl/pl/p/Double-Power-Wheel-Brush/376 Witam,mało piszę dużo czytam ale jeśli mogę pomóc to czemu nie - zółtej nie kupuj mi po pewny czasie się sfilcowała a po pół roku pękła przy rękojeści.Na początku roku kupiłem w realu za 9 zł szczotkę(dł.33cm) i powiem szczerze że jest rewelacyjna do mycia wewnętrznej strony felg.Szczerze polecam
Pimps Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Obrazek kilka osób już kupiło te pędzelki, jakieś opinie? najbardziej interesuje mnie porównanie z drewnianym Gdzie można kupić taki pędzel? Przeglądam sprzedawców i nigdzie takiego modelu nie mogę wylookać.
Pimps Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Obrazek kilka osób już kupiło te pędzelki, jakieś opinie? najbardziej interesuje mnie porównanie z drewnianym Gdzie można kupić taki pędzel? Przeglądam sprzedawców i nigdzie takiego modelu nie mogę wylookać.
kamilgt Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Pimps, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... brush.html
kamilgt Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Pimps, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... brush.html
Piotrek Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 kamilgt, Nie rozwala Ci się ten pędzel ? Ja ma wersję z normalnym włosiem. Zajechałem już trzeci. Zawsze pęka ten plastikowy pierścień i wypada włosie. Pędzel bardzo fajny, ale kupowanie nowego co 2 miesiące to kiepiski interes. Myślałem, że może kwestia sklepu. Ale za każdym razem w innym kupiłem i to samo jest. [ Dodano: 4 Wrzesień 2013, 15:32 ] kamilgt, Nie rozwala Ci się ten pędzel ? Ja ma wersję z normalnym włosiem. Zajechałem już trzeci. Zawsze pęka ten plastikowy pierścień i wypada włosie. Pędzel bardzo fajny, ale kupowanie nowego co 2 miesiące to kiepski interes. Myślałem, że może kwestia sklepu. Ale za każdym razem w innym kupiłem i to samo jest.
Moderator krd Opublikowano 4 Września 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Ja mam ten z drewniana raczka i zadnych problemow. Sluzy juz blisko 2 lata.
kamilgt Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Mam ze 4 zwykłe z tą plastikową rączką i żaden mi się nie rozwalił, tego z niebieskim włosiem jeszcze nie kupiłem
gusiak11 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Też używam VP z drewniana rączką co prawda nie wygląda estetycznie po 2 latach ale butelek synowi nią nie myje mogła by być nieco sztywniejsza ale za to można ja zgiąć o 90st. i dobrze wymyć za ramieniem
Pimps Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Wrzuciłem do koszyka ten VP z drewna bo jest już trochę na rynku i wielu ludzi z niego korzysta z zadowoleniem.
Pimps Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Dzisiaj myłem felgi pierwszy raz DAYTONA / EZ DETAIL - faktycznie mimo ceny jak na razie jeden z niewielu produktów który satysfakcjonuje mnie na 100% - po prostu DAYTONA / EZ DETAIL rulezz
Denis Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 heheh ja zakupiłem jakąś super pro "replikę" szczotki na wzór Megsa... rozpadła się po 4 myciach Chyba czas zamówić Daytone
Markoss Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Ostatnio wszedłem w posiadanie Ez Detail duża szczotka i mam taki dylemat ma ktoś pomysł jak dbać o tą szczotkę jak ją myć i w czym? U mnie strasznie szybko się zasyfiła alusy od strony wewnętrznej nigdy nie były myte teraz zebrałem całość tego syfu szczotką aluski odżyły ale na szczotce jest masa jakiegoś syfu mydłem biały jeleń nie schodzi proszkiem też zastanawiam się czy polać to APC albo ironem x a może zwykły rozcieńczalnik ekstrakcyjny w butelce i włożyć szczotę zrobić shaker podobnie myje łańcuch rowerowy efekt zadowalający ale w rowerze kwestia czy tutaj się te włókna nie uszkodzą?
Rekomendowane odpowiedzi