wojti91zmc Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Czy uzywał ktoś FINISH KARE 817 Sparkle Plenty Wheel Cleaner & Degreaser? http://www.detailer.pl/sklep/mycie-kol/ ... 916ml.html Po opisie wywnioskowałem zę mozna uzywac jako srodka typu apc ? tzn do czyszczenia np. opon ,zawiasów, w drzwiach ,felg,nadkoli czy tez plastików przed nałożeniem dressingu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverIN Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Zastanawiam się nad jedną rzeczą, z tego względu moje pytanie do Was. Na wiosnę planuję zająć się do porządku dwuletnimi felgami stalowymi, które wcześniej były myte wyłącznie bez ściągania. Na pewno planuję zakup SG Iron Off, a oprócz tego Monster Wheel Cleaner Plus Gel - również od SG. Z czasem dojdzie K2 Roton, a Irona zostawię sobie na lakier. Jednak chodzi mi o to, czy takie krwawiące preparaty na felgi mogą być używane przy każdym myciu czy lepiej od czasu do czasu? A może znajdzie się coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Co myślcie o szczotce mothersa do mycia felg + Chemical Guys Diablo Gel? Ten płyn od CG ma neutralne PH. Dobre połączenie czy znajdzie się coś tańszego od CG i lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remer294 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja używam ADBL Vampire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Zastanawiam się nad jedną rzeczą, z tego względu moje pytanie do Was. Na wiosnę planuję zająć się do porządku dwuletnimi felgami stalowymi, które wcześniej były myte wyłącznie bez ściągania. Na pewno planuję zakup SG Iron Off, a oprócz tego Monster Wheel Cleaner Plus Gel - również od SG. Z czasem dojdzie K2 Roton, a Irona zostawię sobie na lakier. Jednak chodzi mi o to, czy takie krwawiące preparaty na felgi mogą być używane przy każdym myciu czy lepiej od czasu do czasu? A może znajdzie się coś lepszego? Ja myje bardzo czesto IRONAMI. Praktycznie co mycie, świetnie myją. Większość z nich ma neutralne PH więc krzywdy nie zrobią. A przy Rotonie nadal jest to bardzo ekonomiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverIN Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ok, w porządku. Dzięki Michael MSTP za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam Co polecicie zamiast Iron-X,cos tańszego a w miarę podobnie działajacego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 WitamCo polecicie zamiast Iron-X,cos tańszego a w miarę podobnie działajacego. Adbl vampire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepia Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 ja do standardowej pielegnacji (na kazdym bezdotyku) uzywam zielonej Tugi Nie jest az tak mocna jak Iron-X wiec nadaje sie do czestszego uzywania. Felgi sa po niej czysciutkie Iron-X stosuje jedynie do najbardziej zapuszczonych felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 WitamCo polecicie zamiast Iron-X,cos tańszego a w miarę podobnie działajacego. Tenzi Prix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Adbl vampire liquid, w aktualnej cenie i sile działania deklasuje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Dzieki,jutro zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti91zmc Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jak sie ma VP dragons breath w porownaniu do adbl vampire??testował ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek455 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Również polecam Adbl vampire liquid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Vampire liquid od "zwyklego" vampire różni się czym dokładnie? Mocą działania? Liquid może służyć bardziej do co tygodniowego mycia, nie zje to fk z felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 623781 Mocą działania? Liquid może służyć bardziej do co tygodniowego mycia, nie zje to fk z felgi? Mocą działania i konsystencją. Dedykowany jest do usuwania rdzy lotnej z nadwozia jak i co tygodniowego mycia. Nie powinien naruszyć fk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panicz88 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Mi ostatnio kolega mówił, że ma proszek do czyszczenia felg jakiejś niemieckiej firmy...Nie ma jak konkrety... Ja używam Liquid i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padawan Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 ADBL VL robi bardzo dobrą robotę polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRIskra Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Stockmeier - WARDOX FORTE - Naprawde niesamowity srodek do czyszczenia felg chromow i aluminium. Jezeli myslisz ze twoich felg nie da sie wyczyscic to gwarantuje ze po tym preparacie beda jak nowe. Dodane po 5 minutach 46 sekundach: Nie wiem czy mozna kupic w mniejszych opakowaniach osobiscie kupuje 10l gdyz prowadze myjnie ręczna. Cena to ok 120zl. Do wlasnego uzytku taka ilosc wystarczy wam do konca zycia gdyz jest to koncentrat ktory przy rozrobieniu 1/5 nawet 1/8 usuwa kazdy osad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Stockmeier - WARDOX FORTE - Naprawde niesamowity srodek do czyszczenia felg chromow i aluminium. Jezeli myslisz ze twoich felg nie da sie wyczyscic to gwarantuje ze po tym preparacie beda jak nowe. Dodane po 5 minutach 46 sekundach: Nie wiem czy mozna kupic w mniejszych opakowaniach osobiscie kupuje 10l tego koncentratu do swojej myjni. Cena to ok 120zl. Do wlasnego uzytku taka ilosc wystarczy wam do konca zycia gdyz jest to koncentrat ktory przy rozrobieniu 1/5 nawet 1/8 usuwa kazdy osad. Masz jakieś porównanie do Vampira lub czegoś pokroju tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcz Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam Panowie Kompletuje pierwszy zestaw, więc zapytam, kto pyta nie błądzi, proszę o wyrozumiałość. Rozumiem, że IronX to dobra rzecz, Tuga zielona dobra trochę słabsza ale i tańsza, Pytanie czy śmiało można te preparaty wypracowywać pędzelkami szczotkami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qob Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Arcz, pewnie, ze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD201 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 /del Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam Panowie Kompletuje pierwszy zestaw, więc zapytam, kto pyta nie błądzi, proszę o wyrozumiałość. Rozumiem, że IronX to dobra rzecz, Tuga zielona dobra trochę słabsza ale i tańsza, Pytanie czy śmiało można te preparaty wypracowywać pędzelkami szczotkami ?? Alternatywą będzie ADBL Vampire Liquid- także robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 ja używam Tugę 1l/30 zł i jestem zadowolony , pięknie czyści felgi i ten efekt krwawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi