Lukaso Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 @Webster88PL masz pojęcie ile by kosztowała ppf na całego busa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webster88PL Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 W dniu 28.09.2019 o 11:12, Lukaso napisał: @Webster88PL masz pojęcie ile by kosztowała ppf na całego busa? wiadomo, ale to była satyrystyczna odp. dla @Arkeolowy czym to zabezpieczyć aby się nie rysowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Chińskie lampy w C3. 3D One + biały i czarny NAT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubo Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Witam. Korekta lakieru na wysłużonym lakierze w Lancii Y z 2000 r. Efekt 50/50. Pewnego popoludnia mi sie troche nudzilo, a pojawil sie na chwile kolega z naprawde mocno zajechanym samochodem, takze nie tracac wiele czasu zabralem sie do pracy. Po uwczesniejszym umyciu elementu przeszedłem do szlifowania papierem ściernym od 3M na szlifierce. Gradacje: 1200 - 1500 - 2000 - 2500. Nestepnie rotacja i pad jeansowy flexipad i Menzerna 400. W kolejnym kroku maszyna DA, oraz miekki pad w połączeniu z Menzerna 3500. Koncowy etap to odtłuszczanie i zestaw od Meguiars: Ultimate Polish i Ultimate Liquid Wax. 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Delikatne zaprawki, papier na mokro, cuting i polish i włłaala 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Tylny szpojler w Ufo. Lakier juz schodzi, ale klient nasz Pan, wiec wypolerowalem. Mialem sie nie bawic w pol srodki wiec: Krauss R3, 3 etapy futro krotki wlos+fg400, pad polish +menzerna 2200, pad finish +polytop finish.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 @sadam55 nie widze różnicy... Więc po co przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 @sadam55 nie widze różnicy... Więc po co przepłacać Ja wolalbym to albo pomalowac na nowo, albo po prostu czyms natluscic ;)Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Aaa, i najlepsze na koniec. Sciagam tasme i ... Tak, bylo to malowane bo mial 160 mikronow. Ale no Ja pier...Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Nie powinno robić się takich 50/50, ale w tym przypadku nie było nic do stracenia boT jesteś MISTRZEM!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielck33 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Takie tam z pracy. Fiat 500 Nero Carbonio. Cięcie lake country futro, sonax 05-05, wykończenia sonax 04-06 żółta gąbka adbl, wymyte koch sil.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 DA o skoku 10 mm / past 400 @czakisek niebieska plama po prawej stronie to co to ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Pranie tapicerki 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Czym?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 1 godzinę temu, MMCzysci napisał: Czym? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka W sumie kilka etapów i kilka produktów, demontaz podstawa, nastepnie tornador, nastepnie od zasady lekkiej typu Apc cleantech po silna zasadę dwuskładnikową od BePro, po oplamiacz w tym przypadku Remusa enzymatyczny, nastepnie hds gorąca woda, lanca rotacja, pozniej plukanie plaskostrumieniowym i na koniec normalne pranie ekstrakcja i tutaj to juz enzo i maxi fi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 O Panie... szacuneczek. Poziom nieosiągalny dla śmiertelnika Może kiedyś, jak będę poważnym właścicielem studia Marzenia... Świetna robota. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Godzinę temu, boT napisał: enzo i maxi fi. Enzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 3 godziny temu, Tomas22 napisał: Enzo ? Tak enzo, a dokładnie enzall nie łap mnie za słówka panie, przecież wiemy o co chodzi może nikt nie weźmie do siebie tak tej nazwy która podałem i nie kupi do prania wosku od Enzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 @boT nie no pierwsze co mi przyszło na myśl to że Enzo coś puściło na testy do prania i mają w planach coś takiego wprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 6 godzin temu, MMCzysci napisał: O Panie... szacuneczek. Poziom nieosiągalny dla śmiertelnika Może kiedyś, jak będę poważnym właścicielem studia Marzenia... Świetna robota. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka A dziękuję, fakt jest taki ze trzeba niestety posiadać szeroką gamę środków zarówno chemicznych ale i sprzęt, wszystko to po prostu usprawnia pracę, i nie trzeba być właścicielem jakiegoś mega studia I nie trzeba mieć studia, bo osobiście 7 lat w garażu drewnianym dzialalem od 30m2, co chwilę powiększając o dodatkowe metry, aż do uzyskania 50m2 na których to właśnie robilem. Fakt że teraz robię w innym miejscu i rowniez na swoim własnym, ale to była już nie mała inwestycja $ z uwagą na każdy aspekt prawny i z czystym sumień sobie robić, nie zważając na to że ktoś cię podjebie bo to chwila i moment są, a wiem że tema nie jest na takiej zasadzie że hop siup zakładam DG i robię legal, nie tak nie jest, jest kupę innych spraw które trzeba załatwic i czy to uzyskać pozwolenie czy tez zgłosić lub mieć na wszytsko projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 W dniu 24.07.2019 o 21:46, boT napisał: Pasarati i usuwanie wypylki lakierniczej wet sanding +cuting +polish Często mam problem żeby ładnie wyprowadzić takie zaprawki. Jak jest ładnie rozprowadzone to od razu jadę pastami bez papieru ale często zostaje delikatny ślad gdzie kończy się zaprawka. Dalsze polerowanie nic nie daje tylko "przesuwa" połączenie. Masz jakieś rady jak radzić sobie z zaprawkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechu95 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 to i ja coś dodam 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliwierrr Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 @piechu95 jakie pasty ? Jaka maszyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Mocno zmeczona superb-ka, lakier uni, a to piano to juz myslalem ze to jakis plastik takie zajechane to bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 FX Protect Leather Cleaner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi