Jarek_wawa Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Zgodnie z obietnicą tu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 8374#38374 opisałem wyniki mojej pracy z Finish Kare.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Promocja na produkty Meguiars
Gość Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 A co byś polecił mi za wosk, który nadaje się do użycia po każdym myciu. Aby autko nabrało blasku, by utrzymać jak najdłużej wosk Collinite no. 476 i współgrał z nim. Myślałem nad: - POORBOY'S WORLD SPRAY & GLOSS - SMARTWAX SMARTDETAIL - Meguiar's Ultimate Quik Wax Może polecicie coś innego.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 miniu211, jeżeli chcesz wosk w spray-u to z tych co podałeś to jest tylko Ultimate quik wax Smartdetail jest to quik detailer który ma w swoim składzie trochę polimerów czyli delikatnie odbuduje strukturę wosku PB spray and gloss nie daje żadnej ochrony ale wzmacnia mocno połysk. Więc tak jak widzisz każdy jest trochę inny ale ja bym ci polecił wziąć jakiś QD który ma w sobie trochę lekkiej ochrony czyli np Smartdetail , megs Ultimate quik detailer, PB QD +, wszystkie z tych trzech są bardzo przyjemne w pracy, rewelacyjny zapach i nadają ładnego połysku i wzmacniają efekt odpychania wody. Są o tyle lepsze od np Ultimate quik wax że możesz śmiało pryskać nimi po szybach i plastikach ( poza szyba przednią chociaż niektórzy pryskają i mają niewidzialną wycieraczkę ja tego tak nie stosuję ) dadzą mniejszą ochronę niż UQW ale colli 476 jest na tyle silny że te podnoszenie ochrony nie ma za bardzo sensu pozdr.
Kaliber93mm Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 CAR CRAZY, kiedy będzie wzbogacona Wasza oferta w internetowym sklepie?
Rubio Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Czy nowa promocja wiąże się z rabatem czy się wykluczają
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 Rubio, Rabat zostaje Kaliber93mm, W jakim sensie wzbogacona Co masz dokładnie na myśli ? [ Dodano: 4 Maj 2010, 22:48 ] Jeszcze w tym tygodniu długo oczekiwane sampler-y POORBOY'S WORLD
Kaliber93mm Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 CAR CRAZY, chodziło mi właśnie o te samplery
angrzeda Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Hmmm... Coś tam muszę zamówić... A jak przy okazji załapać się na te samplery?
Administrator Evo Opublikowano 5 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Kolejne udane zakupy u Mariusza, błyskawiczna wysyłka, wczoraj wysłane, dzisiaj doszło. Niestety, paczka w moje ręce trafi za pare dni dopiero, doszło do tego że musze zamawiać już na inny adres niż mój...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 angrzeda, Witam, Sample Poorboys World będą u nas w piątek więc przez weekend będą wprowadzone na stronę sklepu.
miro1606 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2010 Moje pierwsze zakupy w sklepie dokonane. Pomimo niewielkiej przygody , pozostało bardzo dobre wrażenie. Wysyłka towaru naprawdę błyskawiczna. Pozdrawiam
conrado Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 super super super, zaje....sty kontakt, ekspresowa wysyłka, mega gratisy, polecam naprawde z czystym sumieniem, Mariusz dzięki za zaufanie i na pewno złoże jeszcze nie raz zamówienie, pzdr
miro1606 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 niebieskie mikrofibry sa naprawde spoko , w tej cenie spodziewałem się trochę innego produktu ale bardzo mile zostałem zaskoczony.
Kaliber93mm Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 CAR CRAZY, mam nadzieję, że wywiążesz się z podanej przez Ciebie obietnicy. Witam, Sample Poorboys World będą u nas w piątek więc przez weekend będą wprowadzone na stronę sklepu.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Kaliber93mm, już wszystko dostępne
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Sklep wrócił do żywych I oczekiwane NEWS-y - pełna oferta sampli poorboys OFERTA SAMPLI Pozdr.
MetalMagnes Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Mariusz czy to już wszystkie sample Poorboy's, czy później jeszcze jakieś dojdą? APC i BUG SQUASH w jakim stopniu są rozcieńczone?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 MetalMagnes, to są praktycznie wszystkie dojdzie jeszcze "Leather Stuff" chyba że któregoś zapomnieliśmy wstawić na pewno nie będzie Spray and Rinse ponieważ jest za mocny żeby działał w tych małych atomizerach. Rozcieńczenie apc nie jest napisane ale patrząc na kolor jest coś ok 6:1 Bug and Squash to moim zdaniem 2-3:1 Nie wiem na dzień dzisiejszy jak będzie z samplami wosków w paście ale raczej ich nie będzie Pozdr.
yesfan Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Niedawno otrzymałem już trzecie zamówienie z SCS! Jestem bardzo zadowolony z kontaktu i gratisów. Niedługo pewnie będę zamawiał próbki PB A czy jest szansa na pojawienie się duraglossa?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 yesfan, Pożyjemy zobaczymy kilka rzeczy jest w planie
Administrator AreK Opublikowano 11 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Ja też czekam na duraglossa jakby co!!!!! Mariusz jeszcze jest coś nie tak bo w kategoriach brakuje pozycji nr 1.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Arekkaz, Dzięki za info, w panelu widać wszystko ok hmm kurcze znowu problem Już jest chyba wszystko OK [ Dodano: 11 Maj 2010, 20:13 ] Kolejne 3 NEWSY Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi