Jump to content

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

CAR CRAZY

Recommended Posts

• Partner forum

Witam wszystkich :)

Zakończyliśmy prace nad przygotowaniem nowego sklepu internetowego ShowCarShine !!!

Zapraszamy do świata ShowCarShine na www.showcarshine.pl

Oferta dla forum kosemtykaaut 8-)

Rabat:

5% na cały asortyment

Koszt wysyłki paczek już od 6zł

Darmowa wysyłka przy zamówieniach od 300zł

Hasło rabatowe to KA

Należy je wpisać w podsumowaniu zakupów w miejscu "KUPONY" i zatwierdzić. Działa także przy zakupach jako "gość"

Inna metoda otrzymania rabatu to dopisanie się do stałej grupy rabatowej , szczegóły w tym temacie:

http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f=49&t=25171

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i rejestracji w sklepie.

Wkrótce kolejne marki ......

Pozdrawiam miłośników :ad:

Aktualne promocje w tym temacie na ostatniej stronie :

Okresowe promocje

• 2 months later...
  • Partner forum

kuflik,

Dokładnie wiem o tym ale nie chce robić sklepu dla zakładów lakierniczych tylko dla pasjonatów detailingu i dlatego zdecydowałem się na wprowadzenie padów gdyż jest to najczęściej kupowany produkt z gamy 3M, niektóre pasty też być może się pojawią ale to w przyszłości

pozdrawiam

• Partner forum

bartek881

Opisy oczywiście będą tylko przedstawiciel robi ostatnie poprawki.

MetalMagnes

Dzięki wielki miałem o to prosić ;)

przemas22

Też nie do końca mi się podoba, ale nie mogę ustawiać w kolejności jak mi się podoba tylko sklep robi to sam według alfabetu a zależało mi na tym żeby te kategorie były w takiej kolejności.

Dziękuje za pozytywne nastawienie 8-)

Pozdrawiam

[ Dodano: 22 Styczeń 2010, 20:42 ]

Opisy Poorboys World uzupełnione :good:

CAR CRAZY, czy wiesz może jaka jest zawartość % carnauby w poszczególnych woskach Poorboys? I jaka jest to carnauba?

Czy są to woski, które bardzo łatwo się nakłada i wykańcza? (easy on, easy off).

Z opisów i reklam wyglądają bajecznie;-)

POORBOY'S WORLD EX-P SEALANT-jak z trwałością tego sealanta? W opisie jest napisane ,,...Doskonale wygląda na jasnych i metalicznych powierzchniach..." Czy sprawdziłby się na ciemnoniebieskim metaliku?

CAR CRAZY, czy wiesz może jaka jest zawartość % carnauby w poszczególnych woskach Poorboys? I jaka jest to carnauba?

Czy są to woski, które bardzo łatwo się nakłada i wykańcza? (easy on, easy off).

Z opisów i reklam wyglądają bajecznie;-)

POORBOY'S WORLD EX-P SEALANT-jak z trwałością tego sealanta? W opisie jest napisane ,,...Doskonale wygląda na jasnych i metalicznych powierzchniach..." Czy sprawdziłby się na ciemnoniebieskim metaliku?

Z zawartością % carnauby w woskach już wiele tematów było .... :)

Wszystkie produkty PB zaprojektowane są z "parametrem easy on, easy off" dodatkowo zaletą wszystkich jest, że tyczy się to też pracy w pełnym słońcu

Trwałość EX-P zależy od warunków w jakim jest eksploatowny samochód .. ciężko jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie idać jaką "gwarancję"

bezpiecznie mogę powiedzieć , że 1-8 miesięcy

na pewno sprawdzi się dobrze na ciemnoniebieskim metaliku, a zmaksymalizować efekty wizualne uży natty blue lub natty red (w zależności od tego czy chcesz bardziej uzyskać efekt głębki czy wet look) :)

• Partner forum

MetalMagnes,

Szlacht ma racje.

Co do zawartości carnauby to tak jak większość producentów tak i Poorboy's niestety nie podaje dokładnej zawartości carnauby może jedynie się domyślać porównując z innymi woskami

Ex-p na ciemnoniebieskim oczywiście że będzie wyglądał ok tylko kwestia jaki efekt chcesz uzyskać czy bardziej sztucznego lustra czy poprawy głębi jeżeli zależy ci na ostrym połysku i efekcie lustra to Ex-p będzie odpowiedni.

• Partner forum

Ex jest mieszanką seleanta i wosku carnauba więc efekt końcowy nie będzie taki sztuczny jak samego Ex-P, na ciemnym kolorze różnica może być widoczna dla bardziej wprawionego oko ale przy jasnych kolorach będzie to gorzej widoczne.

• Partner forum

Kaliber93mm,

witam

tak oferta będzie rozszerzona i już dodaliśmy kilka produktów jednak nie ukrywam że oferta w sklepie będzie na pewno korzystniejsza

Niestety koszty sprzedaży na allegro nie są małe przez co są to dla nas spore ograniczenia :(

Ja dostałem chyba w czymś innym, podwójnie zgrzewane

No raczej. Te moje to już dawno było - torebki dillerki i napisy na cenówkach napisane długopisem. Widzę ,że jakość idzie do góry - bardzo dobry znak :good::good:

• Partner forum

Evo,

Samych próbek nie sprzedajemy gdyż za dużo z tym roboty.

Ale w nadchodzącym sezonie powinny pojawić się wszystkie oryginalne Sample Poorboy's World ;) Jak tylko się pojawią to będą w ofercie.

MetalMAgnes

Tak jak każdy sealant czyli powyżej zera no i czym bliżej 10 stopni tym lepiej a jak powyżej 10 to wogóle :good:

pozdr