Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem idealne zastosowanie dla tego Tenziego :) w sumie nic odkrywczego ale przez łatwe stosowanie bardzo dobrze nadaje się do wszelkiego rodzaju wnęk i temu podobnych, słupki pod drzwiami, same drzwi od środka, jak dla mnie super nakładam, przecieram i błyszczy się jak przysłowiowe jajka :D

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

strasznie styrany ten błotnik , wygląda jakby był zmatowiony lub coś na niego nałożone dla efektu ...

Opublikowano
ciekawe jak długo będzie siedział ;)

do pierwszego mocniejszego deszczu jak widać parę postów wyżej :P

Opublikowano

Przymierzając się do kupna środka AIO zastanawiam się który wybrać do 12 letniego lakieru na Golfie IV kolor granat akryl rozważam Achilles lub Cherry Glaze. Może mi ktoś poleci? i jeszcze jedno pytanie czy położyć na niego wosk jeśli tak to jaki ???

Opublikowano
Przymierzając się do kupna środka AIO zastanawiam się który wybrać do 12 letniego lakieru na Golfie IV kolor granat akryl rozważam Achilles lub Cherry Glaze. Może mi ktoś poleci? i jeszcze jedno pytanie czy położyć na niego wosk jeśli tak to jaki ???

Achilles bardziej ścierny, lepiej też moim zdaniem nadaje się na maszynę

do ręcznej zabawy zdecydowanie Cherry :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

czy ktos stosował moze Chemical Guys Black Light.

Polecono mi ten Preparat i z tego co widze jest to AIO.

Zaczynam własnie dbac o lakier w mojej Alfie i nie wiem czy ide w dobrym kierunku.

Opublikowano

Powiedzcie mi co daje lepszy efekt maskowania(bo napewno nie usuwania) rysek i przyciemnienia lakieru :AF Tripple czy AUTOGLYM SUPER RESIN POLISH SRP?

Opublikowano

SJake mam Cherry i Trippla , teraz kładłem na auto Tripppla i na niego DJ BV , lecz po samym Tripplu spodziewałem się efektu bardziej WOW , a jest poprostu dobry

Opublikowano

efekt po Cherry mi sie podobał , lecz to było pierwsze co nakładałem na auto po przejściu na kosmetyki wyższej klasy , właśnie chyba zakupię SRP i sprzedam coś z mojej kolekcji bo 3 AIO mi nie potrzebne

Opublikowano
Powiedzcie mi co daje lepszy efekt maskowania(bo napewno nie usuwania) rysek i przyciemnienia lakieru :AF Tripple czy AUTOGLYM SUPER RESIN POLISH SRP?

Jeśli chodzi o maskowanie to UDS maskuje na ciemnych lepiej niż SRP. Z resztą czy nie lepiej pod wosk zamiast AIO dać HDC lub Amigo?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tripple od AF na szarym VAG

Fajnie maskuje ryski, bardziej niz ściera, ale lakier gładszy.

Podbija look ale wielkiego szału nie ma imo.

Na to poszedł Colli 476 i do garażu na 24h :)