moons Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 znalazłem idealne zastosowanie dla tego Tenziego w sumie nic odkrywczego ale przez łatwe stosowanie bardzo dobrze nadaje się do wszelkiego rodzaju wnęk i temu podobnych, słupki pod drzwiami, same drzwi od środka, jak dla mnie super nakładam, przecieram i błyszczy się jak przysłowiowe jajka Pozdrawiam
yacek _b Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 strasznie styrany ten błotnik , wygląda jakby był zmatowiony lub coś na niego nałożone dla efektu ...
Sabat Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 ciekawe jak długo będzie siedział do pierwszego mocniejszego deszczu jak widać parę postów wyżej
maciek-drummer Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 Przymierzając się do kupna środka AIO zastanawiam się który wybrać do 12 letniego lakieru na Golfie IV kolor granat akryl rozważam Achilles lub Cherry Glaze. Może mi ktoś poleci? i jeszcze jedno pytanie czy położyć na niego wosk jeśli tak to jaki ???
Taisho Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2013 polecam Autoglym Super Resin Polish , a wosk oczywiście.... ja nakładam Colli 476
vetteran Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 Przymierzając się do kupna środka AIO zastanawiam się który wybrać do 12 letniego lakieru na Golfie IV kolor granat akryl rozważam Achilles lub Cherry Glaze. Może mi ktoś poleci? i jeszcze jedno pytanie czy położyć na niego wosk jeśli tak to jaki ??? Achilles bardziej ścierny, lepiej też moim zdaniem nadaje się na maszynę do ręcznej zabawy zdecydowanie Cherry
Taisho Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2013 czy ktoś używał z was środka o nazwie Gold Care ? http://www.goldcare.pl/do_lakieru.html ktoś coś może o nim powiedzieć ? wygląda mi to bardziej na AIO ale czy dobry?
warsztatpusz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam czy ktos stosował moze Chemical Guys Black Light. Polecono mi ten Preparat i z tego co widze jest to AIO. Zaczynam własnie dbac o lakier w mojej Alfie i nie wiem czy ide w dobrym kierunku.
kamilgt Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Zajęło mi to 2 minuty... http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#183085 Wszystko jest na forum
Damianldz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Powiedzcie mi co daje lepszy efekt maskowania(bo napewno nie usuwania) rysek i przyciemnienia lakieru :AF Tripple czy AUTOGLYM SUPER RESIN POLISH SRP?
SJake Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Damianldz, IMHO SRP. Lecz gdybym miał kupić AIO - wziąłbym Cherry Glaze.
bienek Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Cherry Glaze. Po nim lakier jest mega śliski
Damianldz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 SJake mam Cherry i Trippla , teraz kładłem na auto Tripppla i na niego DJ BV , lecz po samym Tripplu spodziewałem się efektu bardziej WOW , a jest poprostu dobry
SJake Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Damianldz, W takim razie czas wypróbować SRP
Damianldz Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 efekt po Cherry mi sie podobał , lecz to było pierwsze co nakładałem na auto po przejściu na kosmetyki wyższej klasy , właśnie chyba zakupię SRP i sprzedam coś z mojej kolekcji bo 3 AIO mi nie potrzebne
ShiningCar Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Jest jeszcze Carlack Complete...
Damianldz Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Na tym zdj wygląda bardzo fajnie
ShiningCar Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Damianldz, na lakierze również Rewelacyjnie podkręca kolor.
Pływak Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Powiedzcie mi co daje lepszy efekt maskowania(bo napewno nie usuwania) rysek i przyciemnienia lakieru :AF Tripple czy AUTOGLYM SUPER RESIN POLISH SRP? Jeśli chodzi o maskowanie to UDS maskuje na ciemnych lepiej niż SRP. Z resztą czy nie lepiej pod wosk zamiast AIO dać HDC lub Amigo?
Damianldz Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Pływak, właśnie rozważam co zakupić teraz czy Amigo czy Carlack Complete
molowwy Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Tripple od AF na szarym VAG Fajnie maskuje ryski, bardziej niz ściera, ale lakier gładszy. Podbija look ale wielkiego szału nie ma imo. Na to poszedł Colli 476 i do garażu na 24h
Rekomendowane odpowiedzi