coobah Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 dlaczego moj marolex sam psika Oo??? ale już po przeróbce czy jeszcze w stanie "fabrycznym"? Ogólnie to końcówka musi być mocno zakręcona żeby trzymał ciśnienie. Upewnij się czy w dyszy jest ta gumowa uszczelka.
kamilgt Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 po przeróbce jak są filce w środku. bez działa normalnie...
coobah Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 po przeróbce jak są filce w środku. bez działa normalnie... powinno być tak: dysza niebieska => filce => uszczelka okrągła => opryskiwacz Wszystko musisz na tyle mocno skręcić, żebyś nie mógł przekręcić samą dyszą.
kamilgt Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 teraz mam problem ze zdjęciem żołtej końcowki, bo ta cześć która jest w srodku kręci się razem z tą która jest na zewnątrz i nie wiem jak to odkręcic
coobah Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 teraz mam problem ze zdjęciem żołtej końcowki, bo ta cześć która jest w srodku kręci się razem z tą która jest na zewnątrz i nie wiem jak to odkręcic wszystkie dysze są wciskane w ten tzw. adapter (a dopiero adapter z dyszą nakręca się na opryskiwacz). Jeśli masz na myśli dyszę żółtą to trzeba ją zwyczajnie wypchnąć. Przy samym opryskiwaczu nie ma nic do grzebania, poza wypaleniem dziurki w rurce. Wszystko co należy "dołożyć" aby pianował mieści się w tym adapterze. Czyli dysza, filce, uszczelka.
kamilgt Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 faktycznie, wystarczyło mocniej dokręcić, teraz wszystko działa jak nalezy lecę na bezdotyk
coobah Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 faktycznie, wystarczyło mocniej dokręcić, teraz wszystko działa jak nalezy lecę na bezdotyk oki, czekamy na wrażenia
dw4463757 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy ktoś zechciałby zaprezentować relację z opryskiwania autka Marolexem? Jakieś foto nawet pojedyńcze wystarczy
faraon3021 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tu już za wiele nie pomogę . Biała piana na białym aucie raczej nie wiele pokaże .
Moderator Domel Opublikowano 2 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 http://www.mrcleaner.pl/mr-cleaner-spry ... p1117.html testowaliscie moze ta koncowka ? czy daje rade ?
coobah Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy ktoś zechciałby zaprezentować relację z opryskiwania autka Marolexem? Jakieś foto nawet pojedyńcze wystarczy ja wieczorkiem coś wrzucę...
PIOTRUŚ Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dałem uszczelkę przed filc i zastanawiam się czy ma to jakieś znaczenie??
memo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dzisiaj zmodyfikowałem swojego marolexa według wskazówek z forum:) efekt niezły , super byłby z podkładkami od Glorii ale koszt przeróbki wzrasta a od czego są zmywaki kuchenne dodałem dwie podkładki wykonane z gąbki kuchennej, trzy się nie mieszczą otwory wypaliłem dwa ale ostatecznie jeden zakleiłem ponieważ efekt z jednym ale większym w moim przypadki jest lepszy Modyfikacja jest o niebo lepsza niż poprzednia którą miałem - marolex i końcówka pianująca od kwazara
maya Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Odgrzeje troche temat bo cos przycichlo Ma ktos moze pomysl co zrobic zeby piana byla bardziej jednolita . Opryskiwacz Marolex Industry 12 i tak wygląda już dobrze, wydaję mi się że trzeba więcej powietrza bo za dużo środka idzie i dlatego trochę spływa
faraon3021 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 maya, moze slabo to widac ale w malym Marorexie nie mialem problemu z utrzymaniem jednolitej mieszaniny a tu na przemian lecial plyn albo bardzo besta piana. Dalem wezsza rurke doprowadzajaca i kombinowalem z otworkami az mi wyszlo cos takiego jak na filmiku. Niestety efekt mnie nie zadowala a skonczyly mi sie pomysly ....na razie . Ciesze sie ze dzialaja male marolexy Postaram sie zeby i ten dzialal podobnie jak FM50
fireman Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jak ktoś wkłada filce z glorii to też mu się pierwszy tak wciska w tą końcówkę herbicydową? Bo zrobiłem roztwór ok. 500ml wody + 17-18ml VP ph neutral i 2filce leci przyzwoicie, a przy 3 nie ma siły wypchnąć .
faraon3021 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Jak ktoś wkłada filce z glorii to też mu się pierwszy tak wciska w tą końcówkę herbicydową? Niestety , moje filce po tych wszystkich eksperymentach wygladaja na "umeczone" ale i tak robia swoje. Duzym ulatwieniem przy skecaniu koncowki jest ulozenie filcow na opryskiwaczu(w poziomie) i nakrecenie reszty od gory
fireman Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 faraon3021, dzięki, ważne, że działają
faraon3021 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 faraon3021, dzięki, ważne, że działają Prosze bardzo staram sie tu jakos przydac.Nie znam sie jeszcze na chemii wiec moze choc tak pomoge
dw4463757 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 kamilgt, Niezły efekt, jaka to piana?
kamilgt Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 magifoam, 30ml na 1l, dwa filce
adii Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Podobny efekt uzyskałem po dopięciu końcówki z filcami od glorii do dużego opryskiwacza z castoramy, a po drobnym tuningu rurki jest jeszcze lepiej.
coobah Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Moje wypociny. Sorry za jakość, ale można powiedzieć, że film nagrywany był słoikiem po dżemie Bohaterem jest Marolex Master 2000, dysza herbicydowa niebieska, 3 filce z filcowej wkładki do butów, piano to jakiś marketowy no-name.
celinskip Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 mi z Kolega udalo sie narazie uzyskac cos takiego
Rekomendowane odpowiedzi