shinekamcar Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam miał ktos stycznosc z kosmetykami do skóry firmy ottimo.....jakie macie opinie? ewentualnie jaki mogli byscie polecić mocny ale bezpieczny zestaw do czyszczenia skóry i jej zabezpieczenia z tej firmy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3chu Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaell68 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Mam skórzaną kierownicę. To jedyny skórzany element w aucie. Tapicerka jest welurowa. Jest w idealnym stanie ale zastanawiam się czy nie powinienem jej zabezpieczać jakoś żeby tak pozostało. Znalazłem taki produkt : http://sklep.colourlock.pl/zestaw-konserwujacy-do-kierownic.html. Może być czy polecicie coś lepszego? Nie chciałbym żeby skóra straciła swoje naturalne matowe wykończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam miał ktos stycznosc z kosmetykami do skóry firmy ottimo.....jakie macie opinie? ewentualnie jaki mogli byscie polecić mocny ale bezpieczny zestaw do czyszczenia skóry i jej zabezpieczenia z tej firmy.... Hej Ja ich używam i polecam. Środki do pielęgnacji i czyszczenia warte kupna. Ostatnio wyczyscilem rogówkę skaj +protector oraz skora w volvo s60 efekt bardzo ładny. Co do regeneracji również polecam. Produkty na bazie wody wiec nie śmierdzi tak strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Cześć! Czy zestaw LEDERZENTRUM COLOURLOCK jest kompleksowym zestawem? Tzn nada się do pielęgnacki skóry co jakiś czas? Czy to zestaw typowo czyszczący zaniedbanej skóry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 murgal, zależy o którym zestawie mówisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 O tym: http://sklep.colourlock.pl/czyszczenie- ... dowej.html Czy muszę też dokupić to? http://sklep.colourlock.pl/pielegnacja- ... ujacy.html Zastanawiam się też czy nie wziąć zestawu gliptone: http://showcarshine.pl/skora/626-glipto ... kory-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubikas Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ja polecam do czyszczenia produkt od ValetPro Leather Soap Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimmu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 murgal, wystarczy ten zestaw za 104zł, hubikas, XJ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Colorluck Strong - trzeba przetestować gdzieś w niewidocznym miejscu .Powinno się stosować na skóry które wcześniej nie były naprawiane bo może narobić bałaganu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sam ostatnio używałem zestawu Colorlock i tak się zastanawiam czy jest sens stosować coś jeszcze na to? Jakąś odżywkę nawilżająca? Skoro w zestawie jest płyn do impregnacji czy stosowanie czegokolwiek na ten impregnat da jakiś efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Przecież po to masz impregnat w zestawie, żeby nic innego na to nie nakładać. Jak woskujesz auto Carbonem, to potem dla pewności nakładasz jeszcze Titanium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jak woskuje auto to pozniej używam detailera do podbicia i przedłużenia efektu i o to pytam. Czy miedzy czyszczeniem i impregnacja warto jeszcze czegoś używać. Jakis krem czy inny sprey do częstszego przecierania żeby skora nie byla sucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo33 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dario88, Raczej chodzi o to żeby wykończenie- lakier nawierzchniowy nie był uszkodzony, wtedy od samej wody może farba schodzić. Pływak, Po czyszczeniu używasz leder vesiegelung, jeśli skóra jest dość mocno wysuszona to Leder protector fajnie zmiękczy i nawilży skórę, np. strong moim zdaniem też lekko nawilży skóre po czyszczeniu bo jest bardziej tłusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam chciałbym zapytać o środki do skóry AutoGlym jak sięto ma to Colourloka ? Mam trochę przybrudzoną kremową skórę i chce ją odczyścić i zaimpregnować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzatekMK Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Cześć, Koleżanki i koledzy jako, że mam pierwszy raz styczność z autem ze skórą (no chyba, że to podróba) to prosiłbym Was o rady. Skóra jak na zdjęciach w Vectra C: [mod=krd]za duże zdjęcia[/mod] Czy do takiej skóry ten zestaw będzie ok: http://sklep.lederzentrum.pl/zestaw-do- ... -p-14.html -niby jest on do skóry gładkiej, a w aucie jest ona lekko porowata. Czy może użyć czegoś innego? Napiszę, że będę po raz pierwszy czyścił/konserwował skórę i narazie. Rozumiem, że przed Soft Clean nie należy myć skóry wodą? Warto użyć czegoś jeszcze po Leder Versiegelung, aby bardziej zabezpieczyć skórę? Ten zestaw co podałem, to na ile wystarczy? Jedno czyszczenie, dwa? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nie pracuję na środkach Leder... ale mogę polecić taki zestaw : http://leather-ottimo.pl/start/sklep/ot ... -care-kit/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzatekMK Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 MezusEwuni, na ile tego starcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Bardzo wydajne na kilka czyszczeń. 2 preparaty fibra i fajna szczoteczka. Dokładnie Ci nie powiem bo ja mam litrowe butle ale po czyszczeniu foteli to prawie nic nie ubyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzatekMK Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 MezusEwuni, dzięki za odpowedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quit Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 [mod=krd]za duże zdjęcie[/mod] Na skórze w BMW E90 pozostaje mi w niektórych miejscach taki dziwny osad, albo chyba osad. W porach pomiędzy fakturą skóry. Poraz któryś powtarzam już procedure czyszczenia i nakładania kremu, ale to mam wrażenie pozostaje ciągle albo zmienia swoje położenie - co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Co to za miejsce? Może ktos brudzi (pot, balsam do ciała) ciężko powiedzieć. Przy czyszczeniu łatwo schodzi plama? Może te mleczko czy to cos co używasz przy ciepłym kontakcie sie ze tak powiem odbarwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quit Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Samochodu nikt i nic absolutnie po czyszczeniu w tych miejscach nawet nie dotyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MezusEwuni Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Hmm to może spróbuj zmienić produkt bo to dziwny przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzatekMK Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Quit, A czego używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi