Rafal9304 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Większość dressingów to mat/satyna, potrzebuje czegoś w połysku/półpołysku, coś ciekawego polecacie ? Będzie aplikowane w różnych auta.
sztefan24 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia @Rafal9304 adbl interior wow i Deturner interior dressing. Dla mnie to identyczne produkty, nawet pachną tak samo bananem. 3
rrthc Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 1 godzinę temu, sztefan24 napisał(a): @Rafal9304 adbl interior wow i Deturner interior dressing. Dla mnie to identyczne produkty, nawet pachną tak samo bananem. Też to zauważyłem i wydaje mi się że to ten sam towar
Rafal9304 Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia O widzisz, Deturner stoi na półce i zapomniałem o nim
blazej Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca Szukam IQD, który wyczyści i zabezpieczy wszystkie powierzchnie wewnątrz auta. Ma być zarówno do gumy, plastików, piano, ale też do szyb czy wyświetlaczy. Wykończenie matowe. Ideałem póki co jest dla mnie Gyeon Interior Detailer, ale może jest coś jeszcze do przetestowania? Carpro Innerqd przyciemnia, Koch raczej tylko do plastików i gumy, Wash mista miałem. Z nowości wszystkie wymagania spełnia Cleantle - testował ktoś jak wypada?
grechut Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca @blazej A Good Stuff Interior detailer? Fajnie przyciemnia, nie zostawia mazów nawet na LCD. Nowik gdzieś testował i wypadł całkiem fajnie
blazej Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca No właśnie nie chcę przyciemnienia tylko sam mat. Mam Carpro InnerQD i też byłby idealny, tylko przyciemnia.
MMCzysci Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca ADBL Interior QD? Bardzo neutralne wykończenie zostawia. Z minusów - przesadzona ilość na fibrze ściąga dressingi.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Tomas-sg Opublikowano 7 Marca Zgłoś Opublikowano 7 Marca 34 minuty temu, blazej napisał(a): No właśnie nie chcę przyciemnienia tylko sam mat. Mam Carpro InnerQD i też byłby idealny, tylko przyciemnia. O ile nie przeszkadza Ci zapach IPA to Revive według mnie bardzo podobny do Gyeona
Szary93 Opublikowano 30 Maja Zgłoś Opublikowano 30 Maja Zakupiłem ostatnio https://shiningcar.pl/tworzywa-i-plastiki/meguiar-s-ultimate-protectant-spray-srodek-do-kokpitu-plastikow-wewnetrznych-i-zewnetrznych-473ml Niesety po aplikacji produkt stworzył powłokę która się świeci i nie do końca na tym mi zależało. Chciałbym pozbyć się tego efektu bo wygląd to słabo. Czego użyć ? Miałem resztki 4nano predator APC, zeszlo z tylnej plastikowej części fotela jednak nie chcę zejść z kokupitu. Samochód jest nowy, co polecacie aby przywrócić poprzedni wygląd deski bez efektu świecenia i pozbyć się tego preparatu ?
menior Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca Teraz moda na dressingi malo ingerujace w wyglad kokpitu a co byscie polecili komus kto szuka dressingu mocno maskujacego drobne niedoskonalosci/przebarwienia ?
MikeLBN Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca @menior 303 Aerospace całkiem nieźle kryje. Albo bardziej budżetowo Autoland Mleczko do Kokpitu 1
MMCzysci Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca Albo Shiny Garage Satin. Drobne uszkodzenia bardzo sprawnie maskuje.Wyryte w skale z S20 FE 5G 1
RoBerTo91 Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Opublikowano 3 Listopada Poleci ktoś dressing z wykończeniem satynowym , z którym nie ma problemu z aplikacją na czarnych gładkich plastikach ? Miałem już Fx Protect / FW Gentelmen / Fresso / Nano Reborn / poorboys natural look . Teraz chcę sprawdzić coś nowego godnego uwagi ?
keza Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Opublikowano 3 Listopada @RoBerTo91 spróbować możesz Hyper Inside lub Cleantle Interior Dressing²
Slovak Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Opublikowano 4 Listopada @RoBerTo91, Gtchniq C6 Matte Dash. Mat na każdym rodzaju plastików.
Rekomendowane odpowiedzi