Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość dressingów to mat/satyna, potrzebuje czegoś w połysku/półpołysku, coś ciekawego polecacie ? Będzie aplikowane w różnych auta. 

Opublikowano
1 godzinę temu, sztefan24 napisał(a):

@Rafal9304 adbl interior wow i Deturner interior dressing. Dla mnie to identyczne produkty, nawet pachną tak samo bananem.

Też to zauważyłem i wydaje mi się że to ten sam towar 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam IQD, który wyczyści i zabezpieczy wszystkie powierzchnie wewnątrz auta. Ma być zarówno do gumy, plastików, piano, ale też do szyb czy wyświetlaczy. Wykończenie matowe. Ideałem póki co jest dla mnie Gyeon Interior Detailer, ale może jest coś jeszcze do przetestowania? Carpro Innerqd przyciemnia, Koch raczej tylko do plastików i gumy, Wash mista miałem. Z nowości wszystkie wymagania spełnia Cleantle - testował ktoś jak wypada?

Opublikowano

@blazej

A Good Stuff Interior detailer? Fajnie przyciemnia, nie zostawia mazów nawet na LCD. Nowik gdzieś testował i wypadł całkiem fajnie 🙂

Opublikowano

No właśnie nie chcę przyciemnienia tylko sam mat. Mam Carpro InnerQD i też byłby idealny, tylko przyciemnia.

Opublikowano

ADBL Interior QD? Bardzo neutralne wykończenie zostawia. Z minusów - przesadzona ilość na fibrze ściąga dressingi.

Wyryte w skale z S20 FE 5G

Opublikowano
34 minuty temu, blazej napisał(a):

No właśnie nie chcę przyciemnienia tylko sam mat. Mam Carpro InnerQD i też byłby idealny, tylko przyciemnia.

O ile nie przeszkadza Ci zapach IPA to Revive 😉 według mnie bardzo podobny do Gyeona 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zakupiłem ostatnio https://shiningcar.pl/tworzywa-i-plastiki/meguiar-s-ultimate-protectant-spray-srodek-do-kokpitu-plastikow-wewnetrznych-i-zewnetrznych-473ml

Niesety po aplikacji produkt stworzył powłokę która się świeci i nie do końca na tym mi zależało. Chciałbym pozbyć się tego efektu bo wygląd to słabo. Czego użyć ? Miałem resztki 4nano predator APC, zeszlo z tylnej plastikowej części fotela jednak nie chcę zejść z kokupitu. Samochód jest nowy, co polecacie aby przywrócić poprzedni wygląd deski bez efektu świecenia i pozbyć się tego preparatu ?

20240526_131434.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz moda na dressingi malo ingerujace w wyglad kokpitu a co byscie polecili komus kto szuka dressingu mocno maskujacego drobne niedoskonalosci/przebarwienia ? 

Opublikowano

Albo Shiny Garage Satin. Drobne uszkodzenia bardzo sprawnie maskuje.

Wyryte w skale z S20 FE 5G

• Lubię to 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Poleci ktoś dressing z wykończeniem satynowym , z którym nie ma problemu z aplikacją na czarnych gładkich plastikach ?

Miałem już Fx Protect / FW Gentelmen / Fresso / Nano Reborn / poorboys natural look . Teraz chcę sprawdzić coś nowego godnego uwagi ?