Marco Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 ośmieliłbym się stwierdzić że nie jest to dressing a bardziej cleaner pod dresingDobrze stwierdzasz.CG Natural shine ale rozważam przejście na PB Natural look Będzie podobny efekt.ale mógłbym mieć coś bardziej świecącego Nielsen Choice jest bardzo fajny-daje delikatny połysk ale można go rozcieńczać i regulować efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 A ja uważam pink Sheen za dobre remedium na fakturę jaka ma np ibiza alb o alfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Napiszcie jaki mniej więcej ma zapach pink sheen ? a smart dressing? natural look świetnie pachnie, świetnie wygląda ale musze chyba spróbować czegoś nowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 jaki mniej więcej ma zapach pink sheen ? taki kwiatowy, coś ala mydełko smart dressing? kokos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 U mnie po nałożeniu po 1 dniu już nie czuć kokosowego zapachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wg moich doświadczeń zapach dressingów czuć tylko chwilę po aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 taki kwiatowy, coś ala mydełko coś koło tego, mnie się jednoznacznie kojarzy z Pronto. Ogólnie mnie denerwował. I środek i ten zapach. Uważam ze środek porównywalny z marketowymi za kilka złociszy. Nie wart swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 A ja uważam że jest rewelacyjny i bez problemu dorównuje NLowi pod każdym aspektem poza konsystencją, która jest dla mnie fajniesza w PS i zapachowi który jest lepszy w NL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wg moich doświadczeń zapach dressingów czuć tylko chwilę po aplikacji. CG Natural Shine idealnie komponuje się z CS Cherry - mój ulubiony zestaw zapachowy do wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paull Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Pink Sheen pachnie mi bardzej kwiatowym płynem do płukania tkanin. Dla mnie NL jest lepszy nie tylko ze względu na zapach. Kiedyś poleciało mi trochę na drewnianą podłogę. Była taka śliska że można było sobie guza nabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaVR6 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 PB NL nada sie tez do plastikow innych niz czarne? Szukam jakiegos srodka do jasnych bezowych plastikow, co byscie polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mi się 303 ba jasnym podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mam 2 pytanka. 1. Autoglym Vinyl&Rubber zostawia satynową powierzchnię, błysk czy mat? Ma ktoś porównanie do PB NL lub Nielsen Finesse? 2. Czy przy pomocy Meguiar's Ultimate Protectant można uzyskać matową pow.przecierając mf po aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 . Autoglym Vinyl&Rubber zostawia satynową powierzchnię, błysk czy mat? Wszystko zależy od rozcieńczenia preparatu oraz sposobu aplikacji ( spryskanie i pozostawienia do wyschnięcia lub spolerowanie tuż po aplikacji ),bardzo duży połysk występuje po spryskaniu powierzchni i pozostawieniu do wyschnięcia przy przetarciu preparat staje się bardziej satynowy , moc połysku można regulować stopniem rozcieńczenia produktu od 0 do 5 . Obecnie odstawiłem V&R na rzecz PB NL - bardziej podoba mi się deska rozdzielcza po aplikacji tego środka a V&R został na nadkola jako alternatywa dla 303 lub plastiki pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 PB NL nada sie tez do plastikow innych niz czarne? Szukam jakiegos srodka do jasnych bezowych plastikow, co byscie polecili? Na bezowych plastikach w volvo v50 niestety nie daje zadnego efektu. Jak w innych autach nie wiem, domyslam sie ze moze byc podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEFANO Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 PB NL nada sie tez do plastikow innych niz czarne? Szukam jakiegos srodka do jasnych bezowych plastikow, co byscie polecili? Na bezowych plastikach w volvo v50 niestety nie daje zadnego efektu. Jak w innych autach nie wiem, domyslam sie ze moze byc podobnie. Mam odmienne doświadczenia z NL na beżowych plastikach-w mercedesie efekt idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dark Knight dzięki za naświetlenie problemu z V&R. Na razie używam jeszcze Nielsena Finesse, ale nie do końca jestem zadowolony, zawsze gdzieś jakieś smugi mam po aplikacji. Ja w swoim V40 mam siwy porowaty kokpit i szukam czegoś co mnie zadowoli, stąd też powyższe pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 potwierdzam NL zostawia bardzo ładne wykończenie na jasnych tworzywach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Chciałem kupic koledze na urodziny NL niestety nie ma go na stanie w showcarshine i nie wiadomo kiedy będzie,więc postanowiłem wybrac inny doradźcie mi jaki,moje typy to : -SMARTWAX SMARTDRESSING konsystencja podobna do NL i dlatego najbardziej mi pasuje -AUTOBRITE PINK SHEEN -MEGUIARS SUPREME SHINE ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 SMARTWAX SMARTDRESSING AUTOBRITE PINK SHEEN MEGUIARS SUPREME SHINE Połysk' date=' wiec to chyba nie toNL niestety nie ma go na stanie w showcarshinejest w innych sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 -SMARTWAX SMARTDRESSING konsystencja podobna do NL i dlatego najbardziej mi pasuje też polecam ... a w dodatku ten zapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 No to chyba się skuszę na SMARTWAX SMARTDRESSING dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 też dobry jest Nielsen Finesse i najtaniej wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nielsen Finessepozostawia bardzo ,bardzo matową powierzchnię. Rzekłbym nawet ze nie ma po nim efektu. SD zdecydowanie lepiej odżywia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Również Smarta polecam , b.fajnie pachnie i zostawia bardzo ładny efekt , zarówno na jasnych jak i ciemnych plastikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi