boT Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 U mnie leży kmpl od prostaffa 240 day juz ponad 6 msc i nigdzie sie nie wybiera , siadlo pieknie na szyby nawet i przednia + wycieraczki odrazu poszly nowe po aplikacji , stare mazaly juz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ja mam tego 90dni i niestety krople po 60 dniach startują dopiero przy 80-90km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 W dniu 29.06.2018 o 19:47, airbites napisał: I chyba lepiej w bocznych szyb i tylne nałożyć niewidzialna wycieraczkę. Tak, a na czołową G1kę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 G1 juz dawno zostało zdeteonizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 6 godzin temu, grabek246 napisał: G1 juz dawno zostało zdeteonizowane Rozwiń swoją wypowiedź proszę jak dla mnie G1 i Uncr to NW które balansuja na równi (UNCR ciut wyżej za wydajność) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 15 godzin temu, grabek246 napisał: G1 juz dawno zostało zdeteonizowane Czym? MrFixem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 @Tomas22 mowie tu o https://sklep.motogo.pl/carprotect-nanowiper-100ml-najtrwalsza-niewidzialna-wycieraczka-p4951 Cena, zrzut wody, szybkosc i łatwość aplikacji przemawiaja za nanowiper Do tego krople startuja wyraźnie szybciej. Mam porównanie bo G1 zużylem juz kilkanaście buteleczek @Michał126 nie mam i nie mam zamiaru go kupić ale skoro Ci odpowiada... G1 dla mnie juz moze nie istnieć. To nie ten sam produkt co kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Ktoś używał NW od 4car? Jest w Briko Marsze po 12zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 @StreamHD jakiś czas temu kupiłem za 19.5 zł popularną, ale budżetową NW od Rain-x Tania, bardzo dobrze się sprawdza, w stosunku do ceny naprawdę siedzi długo. Szczerze polecam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Rain X jest naprawdę świetna, używam od 5 lat i to chyba mój pierwszy środek detailerski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Polecam ultra glaco, przeleżało u mnie 10 miesięcy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2805 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Ja z kolei mogę polecić Angelwax H2GO. Nałożyłem ją wiosną na szybę czołową w dwóch warstwach. W tej chwili, po przejechaniu ok 5kkm siedzi jak świeżo nałożona. Kroplę startują od ok 60 km/h. Wcześniej używałem NW z Autolandu, która jest w porządku, ale lejący atomizer i problemy z docieraniem skłoniły mnie do kupna czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 23 godziny temu, Arkeolowy napisał: Polecam ultra glaco, przeleżało u mnie 10 miesięcy Aplikowałeś na dogłębnie przygotowaną powierzchnię czy tylko umyta płynem do mycia szyb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Zawsze poleruje ceriglasem przed NW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreamHD Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 W dniu 20.07.2018 o 09:49, Grzechu23 napisał: @StreamHD jakiś czas temu kupiłem za 19.5 zł popularną, ale budżetową NW od Rain-x Tania, bardzo dobrze się sprawdza, w stosunku do ceny naprawdę siedzi długo. Szczerze polecam! Jasna sprawa przeczytałem znaczną ilość tego tematu ale zapytałem tak poprostu bo na całym forum wyszukiwarka milczy o tamtym preparacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 W dniu 13.05.2018 o 21:00, Strus napisał: Prostaff Water Repellent For Windshield 90 days - krople startują przy 65km/h. zrzut wody świetny jak dla mnie. Zobaczymy jak długo poleży. Na razie 14 dni więc jeszcze 76 zostało do deklaracji producenta Muszę przyznać że japońce oszukują co do trwałości. Położona 1 maja. Siedzi do dziś więc już prawie 120dni. Oczywiście krople nie startują już przy 60km/h a przy 90-100 ale siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ultra glaco mi siedzi już od hmm... listopada ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 W dniu 3.07.2018 o 15:49, grabek246 napisał: @Tomas22 mowie tu o https://sklep.motogo.pl/carprotect-nanowiper-100ml-najtrwalsza-niewidzialna-wycieraczka-p4951 Cena, zrzut wody, szybkosc i łatwość aplikacji przemawiaja za nanowiper Do tego krople startuja wyraźnie szybciej. Mam porównanie bo G1 zużylem juz kilkanaście buteleczek @Michał126 nie mam i nie mam zamiaru go kupić ale skoro Ci odpowiada... G1 dla mnie juz moze nie istnieć. To nie ten sam produkt co kiedys Czy gdzies mogę przeczytać test tego specyfiku? na YT cisza. sam opis i Twoje słowa są zdumiewające i jestem ćwierć kroku od zakupu ale chciałbym sie dowiedzieć o tym coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Września 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Tenzi Rollex - kto ma i używa ? https://www.pielegnacjaaut.pl/tenzi-rollex-hydrowosk-1l @tenzidetailer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typ2006 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 NW to to nie jest, ale sprawdza się do osuszania auta przy tafli wody. Spryskujesz, spłukujesz i masz nawet znośne kropelki, które łatwiej zebrać ręcznikiem lub zdmuchnąć. Nie ma co jednak liczyć na trwałość (ten sam poziom co hydrowoski na bezdotykach), ale raczej nie do tego używa go to forum. Po osuszeniu można sobie na spokojnie przejść do np. odtłuszczenia (które z łatwością go zdejmie) i woskowania. Ogólnie mówiąc, tania i przydatna rzecz jeśli robi się dużo niezabezpieczonych aut. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 14 godzin temu, Domel napisał: Tenzi Rollex - kto ma i używa ? https://www.pielegnacjaaut.pl/tenzi-rollex-hydrowosk-1l @tenzidetailer Ja mam i uzywam W mojej opinii świetny do osuszania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus2 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Posiadam w domu takie specyfik (żona kupiła to gdzieś do kabiny prysznicowej) https://sklep.hadwao.net/impregnaty/55-nano-shower-plus-50-ml.html Jak myślicie, można to nałożyć na szybę w samochodzie czy to jakaś tandeta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepiko Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Raczej nic złego się nie stanie. Ja ostatnio kupiłem jakąś nanoszybę z firmy 4car z mrówki bo mi się autoland skończył. Nie spodziewałem się jakiegoś super efektu a tu nawet miło się zaskoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor HadwaoNet Opublikowano 11 Października 2018 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W dniu 24.09.2018 o 19:58, Maximus2 napisał: Posiadam w domu takie specyfik (żona kupiła to gdzieś do kabiny prysznicowej) https://sklep.hadwao.net/impregnaty/55-nano-shower-plus-50-ml.html Jak myślicie, można to nałożyć na szybę w samochodzie czy to jakaś tandeta? można śmiało nakładać na szyby w samochodzie, zadziała i powinno utrzymać się ze 3-4 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 https://sklep.hadwao.net/kosmetyki-samochodowe/67-niewidzialna-wycieraczka.html Ta jest nawet tańsza i w opisie jest filmik. Ja zamówiłem Aquapel z aliexpress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi