Krystian56 Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam! Jestem Krystian :D! Miło mi Was poznać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukatonix Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez77 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Cześć! Mam na imię Bartek. Od dłuższego czasu śledzę różne wątki na forum, zdobywając coraz to nową wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirkal Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Siema. Mam na imię Rafał. Forum śledzę od dłuższego czasu, więc wypadało się w końcu ujawnić. Głównie szukam tu informacji na temat jak dbać o auto na którego odbiór jeszcze czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Cześć! Dzięki temu forum zaczynam dbać o swoją Bellę zgodnie ze sztuką. Dużo ciekawych rzeczy tu znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denero Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Cześć jestem Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buscar71 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Cześć! Przemek z Wrocławia. Od dłuższego czasu anonimowo obserwowałem forum. Od dzisiaj postaram się coś wniesc do społeczności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo9005 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Cześć wszystkim. Od niedawna zajmuje się po godzinach kosmetyką aut. Do detailera mi jeszcze daleko gdyż prowadzę Mobilną myjnię parową i chciałbym się rozwinąć w temacie kosmetyki samochodowej i nie tylko. Ale chętnie i z pokorą przyjmę nauki u Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPawcio Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam i pozdrawiam starych i nowych użytkowników forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DevMike Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam wszystkich ... Michał z Białegostoku. Totalny laik jeżeli chodzi o detailin, obecność na forum ma mnie przygotować to nałożeniu powłoki ceramicznej na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veider93 Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Cześć, Szukuje się do pierwszego poprawnego mycia, przygotowania lakieru i woskowania samochodu. Forum dało mi już wiele informacji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiko_ww Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
needdark Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aswiech2003 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Witajcie! Jestem Aleks(Kraków), anonimowy obserwator forum. Wcześniej górował Facebook i w większości przypadków udzielałem się tam. Od dłuższego czasu na kilku forach są powtarzające się wątki i bardzo dużo „gównoburz” dlatego zdecydowałem się wrócić do starych metod internetu- forum. Myciem i sprzątaniem samochodów interesowałem sie już w wieku 5ciu lat kiedy to samochody myło się gąbeczką do mycia naczyń i Ludwikiem a osuszało się samochód starymi koszulkami, pieluchami testowymi a w najlepszym przypadku irchą Od sześciu lat prowadzę firmę która zajmuje się kosmetyką samochodową, lakierami, powłokami i myciem samochodów. Staram się unikać pojęcia „detailing” bo działa mi na nerwy przez nadużywanie przez wiele osób. Do forum przekonał mnie @pawelkoralus z którym od jakiegoś czasu mam możliwość współpracy postaram się pomoc w każdym temacie w którym będę mieć jakąkolwiek wiedzę oraz chętnie nauczę się nowych rzeczy, metod, sztuczek ! Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraszko Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Cześć mam na imię Arek jestem z Poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosenrot89 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim. Niebawem zaczynam zabawe z moją Toyotą na wyższym poziomie. Liczę na rady bardziej doświadczomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonekxd Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam wszystkich członków grupy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misjazio Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Cześć, Jestem Maciek. Sprzątam, czyszczę, pielęgnuję auta od małego. Coraz bardziej profesjonalnie, ale nadal głównie metodami "home made". Traktuję to niemal jak pasję. Ostatnio jednak postanowiłem zająć się tym nie tyle profesjonalnie, co zarobkowo, więc wiedza na pewno się przyda, zresztą poznam chętnie nowe techniki, środki i triki do swojej prywatnej, "trochę profesjonalnej" działalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedd Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim! Mam na imię Łukasz, jestem z Krasnegostawu (lubelskie). Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się przywrócić moim autom świetny wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrime Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Podtrzymam zwyczaj, cześć wszystkim. Oby każdy z Nas skorzystać mógł z doświadczenia innych. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arlid Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Cześć, A ja po prostu chciałem się przywitać i życzyć wszystkim miłego dzionka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukasM Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Cześć. Jestem Łukasz. Odnalazłem to Forum... i już nic nie będzie, jak dawniej Kiedy mieszkałem z Rodzicami (6lat temu), to po prostu samochód w domu był czysty, umyty szamponem z woskiem i odkurzony, odświeżony pianką, a deska odświeżona na mat. Używałem produktów Autoland. Wyprowadziłem się za pracą (~300km, blok) i zostały mi tylko bezdotyki i myjnia parowa... Chciałem sobie ułatwić utrzymanie samochodu, utrudnić jego brudzenie... Trafiłem na filmik o Meguiar's Hybrid Ceramic Wax i... coś się zaczęło. Jeszcze to "dziwne" "wycieranie" maski na jednej z prezentacji na yt ... - o, jaki ja wtedy byłem nieświadomy... Zostaję, coś się podszkolę dzięki Wam, coby w fajniejszym stanie samochód mieć i cieszyć się tym. Zwłaszcza, że do końca roku mam w użytkowaniu Mazde 3 w kolorze Soul Red v41. Chyba nie wypada mi inaczej Pozdrawiam, Łukasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim, Mam na imię Sławek i od jakiegoś czasu interesuję się AD w przyszłości(niedalekiej mam nadzieję) chcę otworzyć małe studio detailingowe, wiedza zawarta na tym forum na pewno mi się przyda. Pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo9441 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Cześć, i miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi