Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Września 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Tworek, Fancivi, Dziękuje jutro powinny być wysłane
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Października 2012 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Trochę czasu minęło, a efektów w dziale testy ....brak
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mam do rozdania na testy 7 Sampli od Tac System :-) Ścisłe wytyczne: - Test zrobiony w ciągu 7 dni od daty otrzymania próbki (chyba że pogoda nie pozwoli ) - jeden sampler = jeden testujący - wpisywać który konkretnie chcecie przetestować (bez wpisów typu: cokolwiek, ten albo tamten) Konkretne sample i wytyczne: 1) Iron.Zero : porównanie z Car Pro IronX 2) Oil.Zero : porównanie z Eraser oraz Gyeon Prep chyba że jest jeszcze jakiś sensowny konkurent 3) Quartz.Max : porównanie z Car pro Reload, Gyeon Cure 4) Seal : porównanie z Perl, oraz sprawdzenie efektu po rozcieńczeniu np 1:3 i na kokpit 5) Tar.Zero 6) Tr.Zr : porównanie do TriX 7) Water Glass : porównanie z Gyeon Wet Coat ewentualnie car pro Hydro2 , porównanie w dwóch rozcieńczeniach 1:3 i 1:5 Czekamy na zgłoszenia chętnych
Tworek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 1) Iron.Zero : porównanie z Car Pro IronX Tylko taką opcję jestem dla Ciebie w stanie przetestować ... reszty nie posiadam
matkot88 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 CAR CRAZY 5) Tar.Zero Mogę zrobić porównanie z pricbortem mac 124 i citrus tar&glue od VP
bienek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 oil zero jak można mam gyeon prep
Yasiek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 CAR CRAZY, mam WetCoat'a więc mogę przetestować Water Glass na Chevim Aveo 2011.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Tworek, matkot88, bienek, Yasiek, Proszę o dane do wysyłki na PW Nie ma nikogo chętnego do testu : 3) Quartz.Max : porównanie z Car pro Reload, Gyeon Cure 4) Seal : porównanie z Perl, oraz w rozcieńćzeniu 1:3 lub więcej porównanie z jakimś populranym dressingiem do kokpitu 6) Tr.Zr : porównanie do TriX
matkot88 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Nie ma nikogo chętnego do testu : 3) Quartz.Max : porównanie z Car pro Reload, Gyeon Cure 4) Seal : porównanie z Perl, 6) Tr.Zr : porównanie do TriX Jak nie ma chętnych to mogę jeszcze przetestować Seal. Nie mam Perla ale za to mam Natural Looka do PB i Natural Shine z Megs'a.
dunga Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 CAR CRAZY, dzieki za gratisy. We wtorek zobacze co tam mam u siebie i z czym moge porównać i tez zrobie jakies testy.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 3) Quartz.Max : porównanie z Car pro Reload, Gyeon Cure moge porównać z Reload
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2014 matkot88, ok podaj także dane na PW, jakbyś mógł to sprawdź różne stężenia jak wpływają na efekt połysku dunga, Każde info będzie pomocne e36ace, Proszę o dane na PW
Fiszer Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 o masz a chciałem się zapisać na seala w konkurencji z natural lokiem i Z. vinyl Conditioner
matkot88 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 CAR CRAZY, widzę że kolega Fiszer zgłosił chęć przetestowania Seal a więc jemu przekaz ten tester. Ja zgłosiłem się że mogę przetestować Tar.Zero a później dodatkowo Seal bo nie było chętnych na dana chwilę. Wcześniej poprosiłem tylko o Tar.Zero.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Kolejny produkt do testów: Powłoka kwarcowa na tworzywa nielakierowane i felgi. Dla osoby która miała okazję testować gyeon trim lub car pro Dlux ? Chętni ?
siwyjac Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 nie miałem ani jednego ani drugiego ale w pikaczu jest sporo czarnego plastiku do pokrycia, więc w razie czego mogę sprawdzić...
kamilgt Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Chętnie porównam z Gyeon Trim
grabek246 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 moge porównac do nanolexa
Moderator Domel Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Kolejny produkt do testów: Obrazek Powłoka kwarcowa na tworzywa nielakierowane i felgi. Dla osoby która miała okazję testować gyeon trim lub car pro Dlux ? Chętni ? Mam kilka plastikow ktore chce pokryc Trim'em. Ale chetnie przetestuje ten produkt
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 chętnie zrobiłbym test
leszcz Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Też chętnie przeprowadzę teścik w porównaniu z Nanolexem. Nie mam sławnego Gyeon Trim (
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 kamilgt, MatthewG, Proszę o dane do wysyłki na PW
Rekomendowane odpowiedzi