Yasiek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 mea culpa biję się w pierś i stawiam piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 mea culpa biję się w pierś i stawiam piwo Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Hmm, wiecie czy gdzieś w trójmieście można wynająć "detailers garage", czyli w potrzebie jestem garażu z bieżącą wodą (w tym możliwością mycia), prądem i temperaturką 10+. Na taki dłuższy weekend ~4 dni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 W jakich proporcjach rozrobić Presta Suddz z wodą jako poślizg do glinki? 10ml na 250ml wody będzie dobrze, czy za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 pare kropelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Czyli bliżej 5ml Dostałem fajne strzykawki i mogę odmierzać dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dasz za dużo to glinka może się rozpadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dasz za dużo to Glinka może się rozpadać. No to trzeba będzie sprawdzać rzeczywiście po kropelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dostałem rano esemesa od DHL, że moja przesyłka jest w drodze do mnie. Mam rozumieć, że dzisiaj kurier przyjedzie? Do której godziny DHL rozwozi przesyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admr Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dostałem rano esemesa od DHL, że moja przesyłka jest w drodze do mnie. Mam rozumieć, że dzisiaj kurier przyjedzie? Do której godziny DHL rozwozi przesyłki? U mnie ostatnio był o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 kupusso, jak masz numer przesyłki, to sprawdź na stronie DHL, o której ją odebrał z magazynu na doręczenie, ale z reguły przyjeżdża tego dnia co dostajesz powiadomienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 20 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 admr, u mnie DHL pojawia się zwykle po 20ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzięki Panowie, z magazynu odebrał paczkę o godzinie 8.10 i właśnie przed chwilą odebrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKAS103 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 LUKAS103, w waXclusive są takie szczotki dziękuję bardzo długo bym szukał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Potrzebuję pompki dozujące na gwint 24. Gdzie tego szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 kedar, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... -i-5l.html taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoo_ Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Znajde gdzieś na forum fotki z porównania PB BH po polerce UC i bez PB?? Bo nie wiem czy jest nakładać BH czy nie... a jak nie zobacze to nie uwierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensej17 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam. Mam szybkie pytanie. Zamierzam kupić zestaw ale w sklepie nie ma DG 101 więc w zamian chcę wziąć 501. To miało by służyć do ciemnych do jasnego chciałem kupić 652. I tu pytanie czy w przypadku gdy wezmę 501 potrzebne mi jest 652? W razie czego podgląd na mój zestaw: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Jest na Ślasku jakies miejsce(zadaszone) gdzie mozna by bylo furke umyc ,nawoskowac itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Czy produkty typu tenzi PRIX można używać na lakierze przed woskowaniem? Czy tylko przed polerowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 karambol, Oczywiście że można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Czy AG SRP lub FG500/IP2000/FF4000 można wspomóc się w miejscach trudnych (klamki etc) podczas korekty, nie stosując jakże popularnego Megsa UC. Co do SRP to troszkę mi się nie widzi bo tempo cięcia nim lakieru BMW jest zdecydowanie niesatysfakcjonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Bartek nakładasz trochę na mikrofibrę i ręcznie do dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Yasiek hmm ale tricolor też mam w arsenale Będziesz mnie musiał to wytłumaczyć bo ja dziś jakąś słabą kawę tylko piłem i nie czaje To menzerne na fiberke czy SRPca Bo jak trzeba to UC wrzucę do koszyczka zakupowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 UC to Ci trochę odleję na spocie jak chcesz Nakładasz na kawałek mikrofibry i wtedy możesz tam ręcznie popracować. Nie wiem jaki masz klamki w BMW ale tricolorem moze być ciężko tam się dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi