kupusso Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Shmatan, 150mm będzie imo za duży. Sam mam i do póki nie kupię 130mm nie podchodzę z maszyną do auta, żeby się nie denerwować... bierz 130mm Mam czarnego wafla Wet Wet Look 135mm lecz czarnym 3m 150mm lepiej mi się pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To naparstek możesz dodać, zaraz przyjdzie wiosna, to i tak sobie nasmalcujesz lakier, jakby APC podjadł Bo ta piana hm, tylko ładnie wygląda. PS. Jak Ci się marolex sprawuje? A dzieki,pryska jak szalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To widać wezme tego czarnucha waflowego 150, bo jeszcze z pierwszej ręki mi znajomy takiego polecał ;] dzięki Panowie za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 kupusso, rickson, ok jak będę zamawiać pady i bp to wezmę 3m i z chęcią zobaczę jak się nim pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 19 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 kupusso, rickson, ok jak będę zamawiać pady i BP to wezmę 3m i z chęcią zobaczę jak się nim pracuje 3M zolty - najlepszy pad ever, nadaje sie do wszystkiego w zasadzie, do polishu, do finishu, do cleanera. Slowem prawie do wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 3M zolty - najlepszy pad ever, nadaje sie do wszystkiego w zasadzie, do polishu, do finishu, do cleanera. Slowem prawie do wszystkiego +1 Przekonałem się do niego jak zobaczyłem relację na DW. Żółty 3M + DJ Lime Prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delahoja Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 czy po nalozeniu GTechniq EXO można jeszcze kiedyś tam za jakiś czas nalozyc wosk? Czy jakiegoś detailera uzywac? czy jakos inaczej o to się dba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 delahoja, z tego co wiem to nie, myjesz auto szamponem od gtechniq, a jak się powłoka "zapcha" i gorzej np kropelkuje, możesz wtedy np ją odtłuścić ipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delahoja Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 to mało z tym zabawy nie wiem czy mi się będzie chciało nic nie robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konokrad Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam moje autko stało z otwartą szybą, wlało się sporo wody i tak stało z 3 tyg. Co z tym zrobić oczywiście po wysuszeniu ps. jak nie ten temat to sorki bo widzę że sa 3 odsłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 to mało z tym zabawy nie wiem czy mi się będzie chciało nic nie robic Nie rób bo się nie opłaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 gary, albo psiknąć C 1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 W którym sklepie (partnerskim) jest możliwość zapłaty za zakupy paypalem? Wiem, że kiedyś była taka opcja w excede.pl, ale teraz już nie ma ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 paypala chyba nie ma nikt, za to część ma PayU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 W którym sklepie (partnerskim) jest możliwość zapłaty za zakupy paypalem? Wiem, że kiedyś była taka opcja w excede.pl, ale teraz już nie ma ;/. http://www.shiningcar.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 19 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 PayPala ma zdaje się Shine On. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Na poprzedniej stronie ktoś pytał jak podchodzić do polerowania z rotacją takich miejsc jak przetłoczenia na masce uskoki itp Też jestem przed pierwszą korektą i chciałbym się dowiedzieć żeby się nie przebić przez klar w tych miejscach Dziękuje za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Na poprzedniej stronie ktoś pytał jak podchodzić do polerowania z rotacją takich miejsc jak przetłoczenia na masce uskoki itp Też jestem przed pierwszą korektą i chciałbym się dowiedzieć żeby się nie przebić przez klar w tych miejscach Dziękuje za odpowiedź. Jeszcze żadnej korekty nie robiłem, ale ja to bym obkleił dla świętego spokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Hmm czy ja wiem Ja mam taki wypukły rant przez całą maskę na środku - z Twojej wypowiedzi wnioskuje, że mam tego miejsca w ogóle nie polerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No risk no fun Nie wiem o jakim załamaniu mówisz i o jak dużym, ale niech wypowiedzą się eksperci. Zresztą ze swoim autem to też jest inaczej, najwyżej będziesz zły na siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKAS103 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Orientuje się ktoś może gdzie dostanę szczotkę na szlifierkę kątową lub polerkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 19 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Hmm czy ja wiem Ja mam taki wypukły rant przez całą maskę na środku - z Twojej wypowiedzi wnioskuje, że mam tego miejsca w ogóle nie polerować Na pewno z duzo mniejszym dociskiem, zwlaszcza przy agresywnych kombinacjach. Przy polishu, finishu, cleanerze na 99% nic nie powinno sie stac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 LUKAS103, Jaka szczotke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzięki będę miał to na uwadze podczas 1-szej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKAS103 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 LUKAS103, Jaka szczotke ? o taką http://img838.imageshack.us/img838/9711/dsc04087kj.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi