Moderator Eryczek Opublikowano 16 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 jdzej, dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 jdzej, walmart na pewno, ale prawdopodobnie i inne "markiety" też są w ten "szajs" zaopatrzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 decydowanie carbon no chyba ze cos z victorii red lub yellow? Carire, mógłbyś wrzucić tutaj listę wszystkich wosków których osobiście używałeś ? Bo mam wrażenie że masz imponujące doświadczenie w tej materii Evo, może nie imponujące ale victorie juz mam i będę testował a porobie foty stuffu i dam do odpowiedniego działu jak cos to pw Carire co z tymi fotami? kiedy wrzucisz zdjęcia stuffu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 oj z tego co wiem to maciek ma tego sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Czy APC usuwa wosk?.chce dodac tego specyfiku do pianownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 narusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Mam łyżeczkowany FK1000, czy mogę go przetopić do jakiegoś poręcznego opakowania, bo póki co to "pocieram" kawałkiem wosku o aplikator, a nie odwrotnie jak powinno być, jest to trochę uciążliwe... Czy wosk nie straci swoich właściwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 kerad, Ja swojego przetopiłem i nie zauważyłem zmiany jakichkolwiek właściwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 lu5asz, a jakie apc chcesz dac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja przetapialem Colli (wstawilem puszke do cieplej wody w garnku i delikatnie podgrzalem) i tez bez roznic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 W jakim celu przetapialiście woski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Gdzie i jakie, worki kupujecie do odkurzacza Parkside PNTS1500PN (tego z lidla) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 W jakim celu przetapialiście woski? Z reguły,żeby jednego dużego zrobić kilka małych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Działa Wam allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 lu5asz, a jakie apc chcesz dac? Nielsen Cyclone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Działa Wam allegro? Strasznie wolno ale działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Działa Wam allegro? u mnie działa po staremu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Moze robia znowu cos na allegro ostatnio tez cos modzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Od rana mieli podobnież atak DDoS i pewnie walczą ciągle Czy jest jakiś patent na zmiękczenie wody tak aby opłukać samochód po myciu? Nie wiem czy to wina węża, ale ostatnio jak opłukałem samą wodą, to musiałem umyć od nowa, bo same białe krople. Z grubsza osuszyłem, bo za bardzo nie miałem czym. Przeważnie opłukuję chlustem z wiadra i nie spojrzałem czy też taki efekt jest po zaschnięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Teraz wszedłem, raz działa dobrze, a po chwili zamula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Czym wyczyścić skórę jak nie mam szczoteczki do skóry ? Może być taka zwykła do rąk czy jest za 'agresywna' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Sebek96, Sebek idz do Deichmana czy cos tam powinni miec jakas za mala kase ja kupilem tam za 8zl i jest naprawde spoko a jak na teraz to moze jakis pedzelek i fibra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ok. A do czyszczenia skóry oprócz dedykowanych środków może być szare mydło ? Odżywkę do skóry mam już zakupioną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi