Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano
jaka jest średnia wydajność Menzerny?

400, 2000, 4000

Tzn. Ile aut można oblecieć z pojemności 250g ?

Nie da sie jednoznacznie powiedziec, sa auta, ktore beda potrzebowaly np po kilka przejazdow dana pasta i wtedy zejdzie wiecej.

Mi osobiscie FG500 po zrobieniu 4 czy 5 samochodow zostalo w okolicach polowy, moze troszke mniej.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Nie da sie jednoznacznie powiedziec, sa auta, ktore beda potrzebowaly np po kilka przejazdow dana pasta i wtedy zejdzie wiecej.

Zdaje sobie z tego sprawę :)

Mi osobiscie FG500 po zrobieniu 4 czy 5 samochodow zostalo w okolicach polowy, moze troszke mniej.

Czyli 1kg starczy mi do końca życia :good:

Opublikowano
Czyli 1kg starczy mi do końca życia

Jeżeli nie prowadzisz działalności bez sensu pchać się w 1kg,pasty też tracą właściwości ;)

Opublikowano
pasty też tracą właściwości ;)

Słuszna uwaga :good:

Zastanawiam się jeszcze czy mogę zrobić taki przeskok: 400 -> 2500 -> 4000

Będzie dobrze? Bierzemy pod uwagę ciemne lakiery, bo tylko takie stoją na podwórku ;)

Opublikowano

Dzięki :good:

Bo zastanawiałem się jeszcze nad wymianą 2000/2500 i 3000/4000

Bo FG400 zostaje na 100% :)

Opublikowano

Ja będe właśnie zamawiał FG400 oraz SF4000 i jestem przekonany po tym co widziałem, że nawet bez 2500 da rady ładnie wykończyć lakier na większości aut. Chociaż małe opakowanie 2500 w razie czego jeszcze mam ;)

Opublikowano
Masz spota 21.02 w Shine On z Frankiem Schollem, nie będzie to pewnie stricte szkolenie ale coś tam można się będzie dowiedzieć.

O tym oczywiście czytałem ;) jednak szukam czegoś po czym dostanę jakiś świstek potwierdzający odbycie szkolenia.

Mam opcję odbycia szkolenia za które dostanę zwrot $ i myślę o czymś co ewentualnie mogłoby zaprocentować w przyszłości ;)

• Moderator
Opublikowano

Paul Dalton organizuje szkolenia, z tego co pamietam 1500 funtow za dzien + nocleg + przelot.

• Administrator
Opublikowano

Szukam jakiegoś taniego kuriera do UK, czy ceny przesyłek na poziomie 90zł to norma ? :idea:

Opublikowano

Dokładnie, jak masz jeden wosk do wysłania to idź na pocztę bo może się okazać że będzie najtaniej. Ostatnio moja mama seryjnie wysyłała kilka paczek do siostry do Londynu i wszystkie szły przez Pocztę.

• Moderator
Opublikowano
Magifoam czy magifoam blue? Mam NFS i teraz chcę coś lepszego :-]

Jak chcesz zeby sasiadom grdyka latala jakbys mial Octe w dizelku to bierz blue, jak skromniej to zwykla.

Opublikowano

wie ktoś może gdzie w Nowym Jorku (tak USA) można kupić produkty meguiars? szukałem w necie ale nie udało mi się znaleźć. oczywiście nie chodzi mi o sklep internetow tylko o stacjonarny ;)

Opublikowano

Carire, krd, szajn i look musi być :D Ale już teraz patrzą na mnie jak na debila jak pianuje :lol: Jak efekt ten sam to po co przepłacać, zostanie kasa na jakiś nowy stuff :-]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.